• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdur ettiler nereye şikayet edebilirim ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
o yazinin tam olarak neresinden sikayetci olabileceginizi cikardiniz?
Yazıda maxımum 2 saat rötar süresi diyor 4 saat rötar diye birşey yok belli km ye kadar.
Yazıda bunun aşılması halinde belli hizmetler verilmesi gerektiği yazıyor bakarsanız görürsünüz o hizmetlerin hiçbiri verilmedi.
Ve bilgilendirme de yanlış yapıldı sürekli. Yazıda detaylıca var. Bunları şikayet edicem

Yazıda maxımum 2 saat rötar süresi diyor 4 saat rötar diye birşey yok belli km ye kadar.
Yazıda bunun aşılması halinde belli hizmetler verilmesi gerektiği yazıyor bakarsanız görürsünüz o hizmetlerin hiçbiri verilmedi.
Ve bilgilendirme de yanlış yapıldı sürekli. Yazıda detaylıca var. Bunları şikayet edicem
tamam yazida detaylar var da benim okudugumdan anladigim da su, tazminat davasini rotar icin acamiyorsunuz, sizi ucaga almazlarsa acabiliyorsunuz. hatta emsal karar da koymuslar. sirket kendisinin tum onlemleri aldigini yine de rotar oldugunu ispat ederse size bir tazminat odemiyor. herhalde oraya kadar okumadiniz 😂

dunyada her gun binlerce insanin basina gelen bir sey icin tantana yaratmanin mantigi yok. o ucakta onlarca kisiydiniz, bir siz degilsiniz yani. zannettiginiz kadar da onemli biri oldugunuzu zannetmiyorum ki boyle isiniz aksadi diye dolu dolu tazminat alasiniz.

tamam yazida detaylar var da benim okudugumdan anladigim da su, tazminat davasini rotar icin acamiyorsunuz, sizi ucaga almazlarsa acabiliyorsunuz. hatta emsal karar da koymuslar. sirket kendisinin tum onlemleri aldigini yine de rotar oldugunu ispat ederse size bir tazminat odemiyor. herhalde oraya kadar okumadiniz 😂

dunyada her gun binlerce insanin basina gelen bir sey icin tantana yaratmanin mantigi yok. o ucakta onlarca kisiydiniz, bir siz degilsiniz yani. zannettiginiz kadar da onemli biri oldugunuzu zannetmiyorum ki boyle isiniz aksadi diye dolu dolu tazminat alasiniz.
Tazminat davası açıcam demedim ki tazminat davası aynı koltuğu iki kişiye satınca açmıştım. Bunda şikayet edicem dedim. Sorumda da zaten dava açılmalı mı diye sormuşum yazıyı okuduktan sonraki yorumlarım şikayet edicem şeklinde. Önemli veya değilim ev hanımı da olsan şikayet etme hakkı var insanların mağduriyeti önemli biri olmalarına mı bağlı ? Bakış açınız ve üslubunuz benimkinden çok farklı ve uzak.
Size göre mantığı yok bana göre var teşekkürler yorumunuz için iyi geceler

Tazminat davası açıcam demedim ki tazminat davası aynı koltuğu iki kişiye satınca açmıştım. Bunda şikayet edicem dedim. Sorumda da zaten dava açılmalı mı diye sormuşum yazıyı okuduktan sonraki yorumlarım şikayet edicem şeklinde. Önemli veya değilim ev hanımı da olsan şikayet etme hakkı var insanların mağduriyeti önemli biri olmalarına mı bağlı ?
Size göre mantığı yok bana göre var teşekkürler yorumunuz için iyi geceler
yani ugradiginiz hak kaybi acisindan bence harcadiginiz vakit onemli. bir de ben ev hanimlariyla ilgili bir sey demedim ne sacma bi karsilastirma yaptiniz cok cirkin.

sonucu buraya da yazin o zaman bize de fikir olur:)

yani ugradiginiz hak kaybi acisindan bence harcadiginiz vakit onemli. bir de ben ev hanimlariyla ilgili bir sey demedim ne sacma bi karsilastirma yaptiniz cok cirkin.

sonucu buraya da yazin o zaman bize de fikir olur:)
Çalıştığımı belirtmiştim siz de zannettiğiniz kadar önemli biri olduğunuzu sanmıyorum demişsiniz bu da çirkin o zaman kendi yaptığınız yorum. Ki sizin icin önemli biri kim mesela? Ayrım mı yapılıyor hak ararken insanlar arasında? Ne meslekle uğraştığımı da bilmiyorsunuz. Ben de buna istinaden çalışmıyor olsaydımda yani ev hanımı oluyor mağduriyet mağduriyettir dedim. Bi çirkinlik varsa kendi yorumunuza bakmalısınız bence.
Yazarım tabiki.

Son düzenleme:
Bir klostrofobik olarak konuda tek görebildiğim 3 saat kontrolüm dışı kapalı kalmak:ruh:
Diğer konular hakkında arkadaşlar gayet mantıklı şeyler yazmışlar:))

Çalıştığımı belirtmiştim siz de zannettiğiniz kadar önemli biri olduğunuzu sanmıyorum demişsiniz bu da çirkin o zaman kendi yaptığınız yorum. Ki sizin icin önemli biri kim mesela? Ayrım mı yapılıyor hak ararken insanlar arasında? Ne meslekle uğraştığımı da bilmiyorsunuz. Ben de buna istinaden çalışmıyor olsaydımda yani ev hanımı oluyor mağduriyet mağduriyettir dedim. Bi çirkinlik varsa kendi yorumunuza bakmalısınız bence.
Yazarım tabiki.
yani mesela ben muhendisim ama 3 saatlik bi gecikme benim hayatimda vaoovv bi etki yaratmaz. ama babam cerrah, onun icin 3 saat cok onemli. yani babam benden onemli. anlatabildim mi? ev hanimi kiyasi sizin fikriniz. ben oyle bir imada bulunmadim. kendime de “very important person” demiyorum yani. siz kiyasladiniz kendinizi ev hanimlariyla.

yani mesela ben muhendisim ama 3 saatlik bi gecikme benim hayatimda vaoovv bi etki yaratmaz. ama babam cerrah, onun icin 3 saat cok onemli. yani babam benden onemli. anlatabildim mi? ev hanimi kiyasi sizin fikriniz. ben oyle bir imada bulunmadim. kendime de “very important person” demiyorum yani. siz kiyasladiniz kendinizi ev hanimlariyla.
Ben babanızla sizin kıyaslamanızı da doğru bulmadım açıkçası. sağlıkçıyım ben de demek important person mışım aslında size göre :)
Ev hanımı çalışmadığı için evet onunla ben kıyasladım zaten siz kıyasladınız demedim konuyu meslekten açtığınız için dedim.

3 saat uçakta bekletmelerini anlamadım zaten kalkmayacak uçağa yolcu alınmaz rötarlı yolcular alanda bekletilir ancak uçak kalkacağı zaman bagaj alınmaya başlanır niye 3 saat uçakta beklenilsin? İşe gidemedim demişsiniz uçakla bir yere gideceğinize göre zaten izinlisinizdir karda uçak kalkışlarında sorun olacağı zaten söylenildi sadece pegasusla alakalı değil
Dedi Pegasus CEO'su

Ben babanızla sizin kıyaslamanızı da doğru bulmadım açıkçası. sağlıkçıyım ben de demek important person mışım aslında size göre :)
Ev hanımı çalışmadığı için evet onunla ben kıyasladım zaten siz kıyasladınız demedim konuyu meslekten açtığınız için dedim.
yani tabi siz de beyin ameliyati yapiyorsaniz important personsinizdir. siz olmayinca insanlar olecekse falan. ama sanmiyorum oyle oldugunu. cikarim sadece ;)

yerinizde olsam uzatmam. cunku kendi yerimde olunca cok uzatirim. haksiz oldugunuzu kabul edip “bi anlik sinirle acmisim konuyu” falan demeniz daha makul. cunku hayati boyle yasiyorsaniz sizin icin zor.

Sağlıkçıyım dediğinize göreeee, hekim değilsiniz.dkfkfkf
Öyle olsanız S sassyassyy e cevap olarak ben dohtorum taaam mı en important person benim derdiniz🤣dkfkf
Muhtemelen sekreter en iyi ihtimalle hemşiresiniz… noo maalesef size importantpersonnnn

Öyle olsanız S sassyassyy e cevap olarak ben dohtorum taaam mı en important person benim derdiniz🤣dkfkf
Muhtemelen sekreter en iyi ihtimalle hemşiresiniz… noo maalesef size importantpersonnnn
İnanılır gibi değil ama doktor kendisi. 😬

dostim herkesin importanti kendine diycem ama yani 3 saatlik gecikme normal doktoru bile pek etkilemez ben VERY VERY VERY IMPORTANT (canim babaammmmmm) bi ornek verdim :KK53:

mesela benim 3 saat geciktigimi dusun, nolur? hicbir sey :KK70: uyurum lan ben 3 saat ucakta.

dostim herkesin importanti kendine diycem ama yani 3 saatlik gecikme normal doktoru bile pek etkilemez ben VERY VERY VERY IMPORTANT (canim babaammmmmm) bi ornek verdim :KK53:

mesela benim 3 saat geciktigimi dusun, nolur? hicbir sey :KK70: uyurum lan ben 3 saat ucakta.
Ben geciksem ucaktaki herkesin tansiyonunu ölcerim hemide beleş. Benimle aynı uçakta rötarlanmak isteyenler dm pls

Very importantlardan biri de benim ulen!
Ben 3 saat geciksem kim girecek derslerime? Minik nesillerimiz eğitimsiz mi kalsın? :KK11:

Very importantlardan biri de benim ulen!
Ben 3 saat geciksem kim girecek derslerime? Minik nesillerimiz eğitimsiz mi kalsın? :KK11:
Sus kız ezik ezik örtmen güzellemesi yapıyorsun. Dur şimdi daha önemli important personlar var gel yanımda bekle sıra bize gelince dürterim seni ben.djfjfkfkfk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X