- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaşınız kaç ?Size gore gereksiz adi uzerinde yorum
Yooo inan hiç değilim, izindeyim, elimde çay fincanım havuçlu kekim. Öyle yorum yapıyorum. Sıfır dert tasa.Bence tam tersi siz oylesiniz
Bu yorumda bile
gulup gectigime emin olabilirsiniz gerilsem burda isim ne
32 mesela burda herkes 3 saat rötar normal demiş bilmeden yorum yapmışlar havaalanı çalışanı değil diye yapamaz mı siz onlara da kızarsınız şimdi:))yaşınız kaç ?
Benimde aynı şekildeYooo inan hiç değilim, izindeyim, elimde çay fincanım havuçlu kekim. Öyle yorum yapıyorum. Sıfır dert tasa.
Çünkü seni tanımıyorum ve dolayısı ile beni hiç etkilemiyor duygu durumun ve yaşadıkların. E haliyle empati kurabileceğim, az bir tanışıklığımın olduğu bir üye de değilsin.![]()
İstemem yan cebime koy diyorKonu sahibi diğer konuda kk üyelerinin yüzde doksanı yargılar, kendi kendine karar verir gibi birşey yazmıştınız. Yapılan yorumlardan bu kadar rahatsız olup, sosyal medyada yaptığınız paylaşımdan, yaşadığınız ufak büyük her olumsuzluğu buraya taşımanız,bu kadar sık konu açmanız enteresan geldi bana.
Bak işte adamı görmek için gittiğimi nerden biliyosunuz geçen biri de ceo olduğunu yazmış kafasında yorumları ona göre yapıyor çok komikCidden yerde gördüğünüz havayla uçakların bilmem kaç bin feette içinden geçtiği havanın aynı olduğunu mu sanıyorsunuz. Islarla kar yağmıyordu kalkabilirdi diyorsunuz. Daha önce davalar edip kazanmışsınız madem yine aynısını yapın.
Anladık sizi beğenmeyen adamın ayağına gidip kendinizi gösterdiniz bu sebepten yollarda telef olduğunuz için gerginsiniz. Numaranızı da iliştirdiniz o kadar üste de mesaj gelmediyse gerginliğiniz arttı tabi. Üzücü geçmiş olsun.
Geçen konuda engellenmiştim. Yorum yapıp emojiler attım adımı tahtaya yazıp ögretmene şikayet edersiniz şimdi. Gidip yas tutacağım![]()
cidden bu adam için görüşmeye gittiğiniz yerde mi kaldınızBak işte adamı görmek için gittiğimi nerden biliyosunuz geçen biri de ceo olduğunu yazmış kafasında yorumları ona göre yapıyor çok komikkendiniz yazıp söyleyip oynamışsınız evet engellemekle doğru yaptığımı tekrar gösterdiğiniz için teşekkür ederim
![]()
Hayir tabikicidden bu adam için görüşmeye gittiğiniz yerde mi kaldınız
aslında makul bir insansınız niye üyelere aniden geriliyorsunuzHayir tabiki
Gerilmiyorumki üsluba göre cevap veriyorumaslında makul bir insansınız niye üyelere aniden geriliyorsunuz
Bir üye link atmıştı orada yazıyor rötarlı uçuşlarda yolcu hakları diye bir avukatlık bürosuna ait yönetmeliğe göre hazırlanmış bir yazı. km ye göre belirleniyormuş max rötar süres öyle yazıyor. Keşke hiç uçurmasaydı 4 saat bekleteceği yerde riskliyse eğer. Uçağın içerisinde 15 dk sonra kalkacak diyerek saatlerce beklettilerNeyi şikayet etmek istiyorsunuz anlamadım? Hava şartları malum kimse keyfinden sizi bekletmemiştir uçağın içinde 3 saat. Canınızı riske atıp uçursalardı daha mı iyiydi?
Uçak 2 saatten fazla rötar yapamaz bilgisini nerden edindiniz bilmiyorum ama yanlış. 4 saate kadar rötar yapabilir
Bir bakayım çok teşekkürlerMerhaba tekrar
Konu sürekli ilk sıralarda diye ben de meraktan şu an pilotaj eğitimi alan arkadaşıma sordum belki biliyordur diye. Aslında merak etmekten çok, bu gibi durumlarda haklarımız nelerdir diye kendim için de öğrenmek istedim. Arkadaşım henüz öğrenci olduğu için her özel firma hakkında detaylı bir bilgisi olmadığını söyledi ama genel olarak tazminat ödemeleri hakkında yönetmelikte "mücbir sebepler harici" ibaresi olur dedi. Ben de sonra Google'dan Pegasus'un "TR yolcu hakları broşürü" isimli pdf'ini indirdim, hakikatten tazminat ödemeleri hakkında yapılan açıklalarda "olağan hal (mücbir sebep) oluşturan durumlar dışında" yazıyordu. Siz de bakabilirsiniz firmanın kendi websitesinde bulunuyor bu pdf.
Siz yine de isterseniz dilekçe yazıp talep edin tazminat ödemesini ama broşürlerine bu şekilde belirtmişler diye ödeme yapmazlar gibi duruyor. Zaten günler öncesinden bu konuda rötar ve iptal uyarıları yapılmıştı.
o yazinin tam olarak neresinden sikayetci olabileceginizi cikardiniz?Bir üye link atmıştı orada yazıyor rötarlı uçuşlarda yolcu hakları diye bir avukatlık bürosuna ait yönetmeliğe göre hazırlanmış bir yazı. km ye göre belirleniyormuş max rötar süres öyle yazıyor. Keşke hiç uçurmasaydı 4 saat bekleteceği yerde riskliyse eğer. Uçağın içerisinde 15 dk sonra kalkacak diyerek saatlerce beklettiler
Sanırım kk'nin 90% + bu cevaptan sonra bir de benbi de konu sahibinin ben konumdan engelledjm ama emoji atiyolar dedigi uyeler kim ben kacirmisim![]()