Mağdurum da mağdurum

artinda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2023
52
13
3
Merhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...

çalışmıyorsunuz elbette
muhtemelen genç yaşta iki çocuğunuz var

bu şekilde hayat kontrolünüzün elinizde olmaması çok normal değil mi?

Maddi durumunuz iyiyse bedelli askerlik yapabilir. Siz ve küçük iki çocuk onun yolunu mu bekleyeceksiniz aylarca? Şimdikinden daha zor olur. Birde askerlik psikolojine girer döndüğünde.

Ev alacak durumum varken, 2 tane kirada ev varken anasının kucağından ayrılmayan adamla evlenmezdim. Çocuklar yapmazdım. Aslında ben askere gitmeyen adamla da evlenmezdim. Bu saatten sonra ne yapabilirsiniz, ne kadarı işe yarar bilmiyorum.

Sözünüzün bir etkisi yok. Çocuğunuzun ve sizin rezillik içinde yaşamanızın da bir önemi yok. Çocuk iyileşene kadar ailenize gidin bari.

Oncelikle nebulizatorun kucuk sessiz olanlari var pille calisiyo. Sonra da cingar cikarin kazan devirin gitmeyin. Binkere ortalik karisir herkes sonra zamanla alisir. Smdi sizi surat asarak manipule ediyolar. Islemedigini gostermezseniz devam ede

bu konu başlığıni kullanan birinin troll olduğunu düşünüyorum ondan tavsiye vermedim
ama istiyorsanız vereyim;
çalışın, kendi paranizi kazanın.
Küçük cocuklari ne yapsın mesela? Çalışırken onlar evde tek kalacak herhalde sizin aklınıza göre

21 yaşına anneci bir adamla evlilik, 2 çocuk sığdırıp, aile apartmanında, elektriksiz susuz oturup sonra neyin tavsiyesini istiyorsunuz ki?

Çok bariz değil mi bir şeyler?

Şu saatten sonra yapacak gerçekten bir şey olduğuna inanıyor musunuz yani?

Gerçekçi çözümlere bakalım. Ne o adam ne ailesi ne bakış açıları düzelmez. Aileniz iki çocukla kabul eder mi sizi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…