Anasınin dizinin dibinden ayrilamayan adam 6 ay askerlik yapacak değil herhalde
6 ay ya da 28 gün yetişkin iki çocuklu bir anne neden yalnız yasayamasın ki.Sizce uysun mu?
Canım benim seni çok iyi anlıyorum umarım bir yolunu bulursunuz ama ben senin yerinde olsam eşim askerlik sorununu çözmeden bir şey yapmazdım o sorun çözüldükten sonra istikrarlı ve kararlı bir şekilde isteğinizi belirtin ve diretin. Askerlik işi bitmeden tek kalmanız sizin için çok buyuk sıkıntı olur
İlk tanıştığımızda bana askerlik yaptığını söylemişti halbuki ama daha sonra askerlik yapmadığını söyledi.Anasınin dizinin dibinden ayrilamayan adam 6 ay askerlik yapacak değil herhalde
İlla askere gidecegini söylüyor
Esim o 6 ay askere gitmekte cok israrci inanamıyorum durumlari cok iyi bedelli yapmaya musait ama illa gidecem diyoriyi de 6 ay gitse. İşi ne olacak? Yani bi 6 ay gitmek var birde 28 gün yapmak var askerliği.
Sizin o evlerin kirasını kim alıyor?
Boşanıp aslanlar gibi çocuklarının başında olan o kadar kadın var ki kendinizi düşmüş görüyorsanız sizin probleminiz. Ayrıca sorunlu evliliklerde çocukları öne sürmek bana çok masum gelmiyor. Siz şuna boşanmaya cesaret edemiyorum diyin. Biz de o zaman hah tamam deriz.Ben dustum siz dusmeyino zmn hanimefendi
Nasıl gecinecek hanimefendi? Çalışamıyor çocuklar küçük Allah aşkına6 ay ya da 28 gün yetişkin iki çocuklu bir anne neden yalnız yasayamasın ki.
Kayinpederim aliyor ustunr emekli maasi var galerisi varEsim o 6 ay askere gitmekte cok israrci inanamıyorum durumlari cok iyi bedelli yapmaya musait ama illa gidecem diyor
Evinin elektrik sorununu çözemeyen adamdan ne bekliyordun ki?Esim o 6 ay askere gitmekte cok israrci inanamıyorum durumlari cok iyi bedelli yapmaya musait ama illa gidecem diyor
Durumları çok iyi de madem,siz ve kayınvalideniz niçin elektriği suyu sorunlu bir yerde yaşamaya calisiyorsunuz ki?Esim o 6 ay askere gitmekte cok israrci inanamıyorum durumlari cok iyi bedelli yapmaya musait ama illa gidecem diyor
Bosanmak bir cirpida silmek o kadar kolay degil benim icinBoşanıp aslanlar gibi çocuklarının başında olan o kadar kadın var ki kendinizi düşmüş görüyorsanız sizin probleminiz. Ayrıca sorunlu evliliklerde çocukları öne sürmek bana çok masum gelmiyor. Siz şuna boşanmaya cesaret edemiyorum diyin. Biz de o zaman hah tamam deriz.
Çözmeye çalışıyor belediye bizi iplemiyorEvinin elektrik sorununu çözemeyen adamdan ne bekliyordun ki?
Hah tamam kardeşim. O zaman eşinizi ikna edip verdiği kararlara katlanmaktan başka çareniz yok.Bosanmak bir cirpida silmek o kadar kolay degil benim icin
Binanız kaçak mi?Çözmeye çalışıyor belediye bizi iplemiyor
Maddi durumları çok iyiymiş ya,idare ediversinler 6 ay.Nasıl gecinecek hanimefendi? Çalışamıyor çocuklar küçük Allah aşkına
Ha bu arada kayinvalidem hayvancilik yapiyor ahiri var bahce de ekiyor üstüne eski toprak iste su olmayan yerde bahce ekicem diye yaz kis bizle kavga ediyor su yok ya suDurumları çok iyi de madem,siz ve kayınvalideniz niçin elektriği suyu sorunlu bir yerde yaşamaya calisiyorsunuz ki?
Hayir ne alakası varBinanız kaçak mi?
Çocuk hastaysa imkan varsa taşının.Merhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...
Ne ile suluyor bahçesini.Ha bu arada kayinvalidem hayvancilik yapiyor ahiri var bahce de ekiyor üstüne eski toprak iste su olmayan yerde bahce ekicem diye yaz kis bizle kavga ediyor su yok ya su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?