Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...