• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdurum da mağdurum

Kizlar sanirim gorumcem burada da yakami birakmadi geldi uc aydir ikiz cocuklariyla tepemize bindi durum anlattigim gib ztn 3 aydir bu durumda burda ve cok memnun kocasi ile bilerek tartisip bana sonrasinda bilerek yaptim aslinda biliyormsn sana gicigim benim hizmetimi goreceksin cocuklarimin birtanesine bakacaksin dedi benim imi cocugum var oldu uc evine de gitmiyor. Ustelik butun 6 gorumcem de gelsi yemek bilasiklar derken cok yoruldum hic yardim etmiyorlar afedersiniz kiclarinda yumurta var sanki anca yiyip icsinler cok sikildim onlardan beni hep elstiriyorlar ayy onlari gectim de su ikiz cocugu olan meymenetsiz gitson de evinde daha kalicagini söylüyor pis mikrop ya
Kocan arkanda degilse bırak görümceni senegalli bir kadın bile ezer seni. Sende kendini çocuklarını koruyacak hırs yok. Ezdir bakalım.

Kizlar sanirim gorumcem burada da yakami birakmadi geldi uc aydir ikiz cocuklariyla tepemize bindi durum anlattigim gib ztn 3 aydir bu durumda burda ve cok memnun kocasi ile bilerek tartisip bana sonrasinda bilerek yaptim aslinda biliyormsn sana gicigim benim hizmetimi goreceksin cocuklarimin birtanesine bakacaksin dedi benim imi cocugum var oldu uc evine de gitmiyor. Ustelik butun 6 gorumcem de gelsi yemek bilasiklar derken cok yoruldum hic yardim etmiyorlar afedersiniz kiclarinda yumurta var sanki anca yiyip icsinler cok sikildim onlardan beni hep elstiriyorlar ayy onlari gectim de su ikiz cocugu olan meymenetsiz gitson de evinde daha kalicagini söylüyor pis mikrop ya
Elektriği suyu olmayan eve gelip günlerce kalan goörümce de ilginç yani

Ona hala es vasfinı vermem. Oyle es mi olur cocugunu esini duşünmeyen
Merhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...

Askerlik sadece bedelli askerlik ücreti fazla geldiği için yapılmaz. Vatani görev ve milli duygularla yapılır.
O zaman bedelli diye bir şeyin olmaması gerekiyor. bedelli yapanlar vatansız o halde. Konudaki adamin vatani duygusu olsa şimdiye kadar çoktan yapardı askerligini ben yorumumu o kişiye göre yaptim

O zaman bedelli diye bir şeyin olmaması gerekiyor. bedelli yapanlar vatansız o halde. Konudaki adamin vatani duygusu olsa şimdiye kadar çoktan yapardı askerligini ben yorumumu o kişiye göre yaptim
Bedelli yapanlar vatansız demiyorum. Milli duyguları daha yüksek olan insanlar bedelli yapmıyor diyorum.
Bende üstteki yorumlarımdan birinde konudaki adamın askerliğe gerçekten önem vermediğini önem veriyor olsa iki çocuk yapmadan askere gideceğini yazdım zaten. Bu kişi özelinde haklısınız.

Ne oldu konu sahibine nasıl tek ayak cezası aldı? O ne demek bir kere

Back
X