- 30 Kasım 2019
- 12.521
- 40.184
- 598
Ben vereyim bir tavsiye. Daha askere gitmemiş adamdan 3. çocuğu falan yapmayın sakın.Yani verecek bir tavsiyeniz yokmu neden yazdınız o zmn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben vereyim bir tavsiye. Daha askere gitmemiş adamdan 3. çocuğu falan yapmayın sakın.Yani verecek bir tavsiyeniz yokmu neden yazdınız o zmn
Allah'ım sen bu kullarına akıl fikir ver yarabbim.Halbuki 5 çocuk yaparım demistim tanistigimda bu adamla
Burdayim...Konu sahibi ne ara banlandın kızz daha karpuz keseceğuduk.![]()
Öyle mi dusunuyorsunuzTavsiyem şudur, eşinizle büyük bir kavga edin cıngar çıkarın mecbur bırakın onu şehir merkezine taşınmaya erkekler bundan anlıyorlar malesef biraz zorunlu olması laızm
Öyle mi dusunuyorsunuzTavsiyem şudur, eşinizle büyük bir kavga edin cıngar çıkarın mecbur bırakın onu şehir merkezine taşınmaya erkekler bundan anlıyorlar malesef biraz zorunlu olması laızm
Annesinden ayrı kalmak istemiyorum anlaşılan eşin çocuklarını ve karını hiçmi düşünmüyorsun desene kocana yaMerhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...
Ev alacak para varsa o parayi bu evin tadilatina harcayin. Demek ki elektrik sisteminde bir sikinti var. yaptirin. O askereeyken sizi annesinin kontrolune birakacak, o nedenle kesinlikle tasinmaz zaten. Bari yasadiginiz yeri yasancak hale getirin.Boşanmak istemiyorum
Merkezde elektrk olan yere tasinmadan onu askere yollamazdim. Kendimi cocuklarimi neden mağdur edim.Merhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...
Yasin kac?Halbuki 5 çocuk yaparım demistim tanistigimda bu adamla
Evet öyle düşünüyorumÖyle mi dusunuyorsunuz
Askerliğini yapmamış adamla iki çocuğu nasıl yaptınız? Kocanız en fazla 25 falan vardır o zaman. Elinizde üç çocuk var yaniMerhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...
Kucuk cocuk yapmasin mesela ,neyime diye bir düşünsün meselaKüçük cocuklari ne yapsın mesela? Çalışırken onlar evde tek kalacak herhalde sizin aklınıza göre
Çocukları alır evlerden birine geçer,onu da orada bırakırdım.Çocuklarım için elverişsiz bulunduğum bir ortamda asla kalmazdım.Herkese de had bildirirdim.Merhaba arkadaslar size bir sikintimdan bahsetmek istiyorum. Biz kayananamla altli üstlü oturuyoruz ve bizim burada elektrik su sıkıntısı var. Cocugum bronsit oldu hastaneye kaldırdık yatış verdi doktor cikarken de buhar makinasi almami söyledi aldim almasına amaaa burdaki elektrik onu bile calistirmadi siz düşünün artik cocuklarimi yikayamiyotum kaldi ki kendim... Esimle hic rahat değiliz. Aksama kadar asagidayiz evimizi otel gibi kullaniyoruz . Birgun asagiya gec insem kaynamam surat asıyor halbuki sehir merkezinde ev alacak durumumuz var. Arti iki evimiz de ama esim burda kalmakts cok israrci defalarca kez onunla bu konu uzerinde konusmama ragmen beni hic takmiyor. Daha askerligini yapmamis universite mezunu.bugun yarin askere gidicek ben ve iki cocugum bu halde bu durumda bu sekilde kalicaz ve hic umrunda değil hic ne yapicagimi bilmiyorum inanin siz olsaydiniz bu durumda ne yapardiniz daha anlatacaklarim bitmedi...
Fake olduğunu itiraf et hadi. Sıktın çünkü.Halbuki 5 çocuk yaparım demistim tanistigimda bu adamla
2 eviniz var eşinizi ikna edemiyorsunuz evi ayırmaya,kayınvalideniz surat asıyor,2 cocuk,askerlik bile yapmamış bir eş ne tavsiye verebiliriz ki baska.Boşanmak istemiyorum
Ay bırak gitsin görsün ebesinin örekesini. Askerlik ana kuzuları için süper bir yerdir.Esim o 6 ay askere gitmekte cok israrci inanamıyorum durumlari cok iyi bedelli yapmaya musait ama illa gidecem diyor
HayırAile zoruyla mı evlendiniz?