• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağdurum edebiyatçısıyla mücadele

ben direkt ne düşünyorsam onu söylüyorum, bi dert seninki mi herkesin öğrencisi melek de bi seninki mi böyle hepimiz çocuklarla uğraşıyopruz derim en basitinden işte, dert kuyusu muyum ben ya zır zır zır sürekli ağlanmak nedir, ennn kötü uzaklaşırım yanında durmam.

Şöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Hayatta kalamıyorum, çok yoruluyorum, tükeniyorum. Böyle zor kişiliklerle nasıl baş ediyorsunuz?
Hayatimdan cikariyorum

Şöyle ki iş arkadaşım sürekli çalışma şartlarından şikayetçi. En kötü sınıf ona verilir, en zor öğrenci onunkidir. Hep başına zor bir iş gelir. Hep o, hep o! Kastendir genelde. Şansıma küseym de değil. Halbuki hiç öyle değil, aşırı kendini kurtarmayı bilen biri. Derdi ağlamak, sızlamak, başkasına şutlamakkk!
Hayatta kalamıyorum, çok yoruluyorum, tükeniyorum. Böyle zor kişiliklerle nasıl baş ediyorsunuz?

Önceleri hı hı der geçerdim
Şimdi haline şükret valla ne şartlarda çalışanlar var diyorum bozuluyorlar ama bir iki sefer sonra vazgeçiyorlar bana anlatmaktan :)))

Enerji vampiri asla prim vermem. İçim sıkıldı derim direkt.

Uzak duruyorum, merhaba, iyi günler ötesine geçmiyor muhabbetim. Iki gıdım yaşam enerjimiz kalmış zaten ,onuda böyle sürekli yakınan,mutsuz,mızmız insanlara harcamak istemiyorum.
Insanin gerçekten derdi olur oturur dinlersiniz ama ufak tefek şeylere mızmızlanan insanlardan hiç hazzetmiyorum,kimseyi nazlamakla uğraşamam.
Sizde mesafe koyun derim.

Herkes hayatımdan çıkarıyorum demiş ama öyle bir ortam vardır ki çakışan sayısı 3 tür atıyorum aynı oda da çalışıyordur vsvs bazen uzaklaşmak zor oluyor

Back
X