Arkadaşlar ben 1 ay kadar önce aldım bu ürünü,bence oldukça güzel bi ürün,
saçınızı yaptıktan sonra kırık fön gibi oluyor, hemde saçlar yıpranmıyor,
benim saçlarım gür olduğu içinben 3 paket almıştım.
banydan sonra hafif kuruyan saçlarımı yapıyorum,
köpük vs kullanmıyorum ben ,
4 5 saat kalıyo saçımda, isterseniz fon tutarak işlemi çabuklaştırabilirsiz. ben kutusunu 12.90 gibi bi fiyata almıştım, şimdi baktım da 28 30 lira diyorlar bence pahalı,
sonuç olarak tavsiye edeceğim kullanışlı bi ürün tabi beklemeye vaktiniz varsa.
gittigdiyorda 15-18 arası yalnız belirli tarihe kadar geçerliymiş bu fiyatlar.almak isteyenler acele etsin bence.
bigudiler dün geldi ve gece denedim.saçlara kırık fön havası veriyor.bir saat beklettiğim halde kıvır kıvır oldu.yalnız benim saçlarım ince telli ve cansız olmasına rağmen bir kutu az geldi.bikaç tane daha olsaydı daha iyi duracaktı.yetmediği için arka tarafları daha kalın aldım.arkalar su dalgası şeklinde oldu.gece yapmama rağmen sabah fazla bozulmamıştı .sanırım saç köpüğü kullandığımdan dolayı fazla bozulmadı.
size tavsiyem;sipariş verirken birden fazla kutu sipariş verin.ayrı yrı kargo parası ödemeyin.(içinden 18 adet çıkıyor)
güle güle kullan canım..
arattım sitede ama bulamadım ben ya(
aslında sararken köpük sürün öyle sarın ıslak saca diyorlar ama benim köpük bozulmuş az sürmedim hiç ıslak saça sardım. sacımı açtıktan sonra ise elimi jöleledim avcumda ve her bukleyi 3 parcaya böldüm daha cok oldu bukleler dün yine sardım ıslak saca birsey sürmeden acınca spray sıktım 2gündür hala hiç bozulmadı.bildiğin maşa gibi şekil alıyor her defasında ben cok memnunumsaçların harika görünüyor.saçının buzulmaması için köpük mü kullanıyosun yoksa sprey mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?