Saç Şekillendiriciler Magic leverage saç bigudisi

fazilet filiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
3
0
86
Kastamonu
hanımlar merhabalar

internette bugün MAGİC LEVERAGE SAÇ BİGUDİSİ adında bir ürün gördüm bukle yapımının çok kolay ve sonucun mükemmel olduğunu yazmışlar fakat nasıl yapıldığına dair resim yok. Kullananınız varsa resimli olarak anlatabilirmisiniz?:78:

canımcım konu açılır açılmaz hemen cevap gelmez az sakin..sabır..gören bilen olursa zaten yazar :16:

dediğin bigudileri burdan alan ve kullanan bir kaç kişi görmüştüm..begenmişler memnun kalmıslar ama şahsen kullanmadım :34:

bende bigudi nasıl olur acaba diye araştırırken duydum bu ürünü..walla harika bişeye benziyor ama deneyip görmek lazım..ggde 30tl nerdeyse,yakaladın yakaladın diye bi sitede var 14tl,sipariş verdim bakalım haftasonu deneyeceğim,tecrübemi aktarırırm size,umarım vaad ettiği gibidir:D

kızlar bu linkte videosu var çok pratik gözüküyor[/COLOR][/B]

Son düzenleyen: Moderatör:
bigudim gelldiii:) gerçekten süper bişey,hem çok kolay hemde çıkan bukleler harika!..
gelir gelmez kuru saçıma bi takayım bakayım dedim,2-3 saat takılı kalmasına rağmen çıkardığımda pırasa gibi dümdüzdü saçlarım..işe yaramayacak herhalde diye attım kenara..sonra duştan sonra ıslak saça takılmalı diye bişey okudum biyerde,ıslakken nasıl kuruyacak diye tereddüt ettim ama üzerine fön makinasını tutabiliyosunuz hava geçirgen bir yapısı var,nemli saça taktım ve 4 saat sonra bi fön tutup çıkardım,bukle bukle süper:) iki gün geçti hala duruyo buklelerim yıkamaya kıyamadım walla jöle sprey falanda sürmemiştim halbukii:)
yalnız tek sorun saçınız uzunsa iki paket alın,benim saçım belimde tek paket sadece uçlara ve çok kalın takarak anca yettirebildim..

Bende gitti gidiyorda bugün gördüm merak ettim gerçekten işe yarıyormu diye bu siteye girdim, sizlerden işe yaradığını duyunca rahat ettim ama 4 saat çok uzun bir süre değilmi :S

4 saat bekletmenize gerek yok.saçlar ıslakken takıyorsunuz ve üzerinden fön makinasını tutuyorsunuz.yarım saatte saçlarınız hazır :)

benımde azönce geldi bigudilerim ama daha kullanamadım bu akşam yaparım bakalım nasdıl bişey olcak :)) ayrıca 4 saat diyen arkadaşlar pakette 30 dk yazıyoo ??

kızlar bugn geldi bigudiler dus aldım ıslakken saçlarımı yaptım yaparken saçlarım hep birbirine çiteşti takıldı koptu her neyse yaptım 2 sat beklettim ara ara fönledim ama sonuç sıfır bi gram bile dalga olmamış saçlarım acaba kuruyken mi yapmak gerek bi fikir verin ltfen yaa boşamı aldım bide 2 paket aldım off :14::14:

kızlar bugn geldi bigudiler dus aldım ıslakken saçlarımı yaptım yaparken saçlarım hep birbirine çiteşti takıldı koptu her neyse yaptım 2 sat beklettim ara ara fönledim ama sonuç sıfır bi gram bile dalga olmamış saçlarım acaba kuruyken mi yapmak gerek bi fikir verin ltfen yaa boşamı aldım bide 2 paket aldım off :14::14:

saçların hafif nemliyken dene, birde kalıcı olması için saç köpüğü kullan .saçlar ıslak yada kuru iken iyi sonuç vermeyebilir.
bende merak edip sipariş verdim bugün.ama sahtesimi acaba? sitesinde 30 lira ,gittigidiyorda 17.99 a aldım.bakalım işe yarayacak mı.daha öncede maşa almıştım ve elimi kulağımı yakıp becerememiştim.bu çok pratik görünüyor,umarım aldığıma değer ...

her şekilde denedim kızlar bir işe yaramadı o videodaki kız nasıl yaptı hayret kesin bi ilacı falan var çünkü saçına bişeyler sıkıyodu çok moralim bozuldu ama yaa offf :((

valla canım benim saçlarım normalde hafif dalgalı o videodaki gibi yaptım aynı saçların nemli ıslak arasıydı zarzor yptım kuruyana kadar be3klettim kuruması 3 saati buldu kapalı sac anca kurudu ara ara fön tuttum ama fıss bir gram bukle olmadı yemin ederim yaa nasıl üzüldüm yapanlar nasıl yapıyo anlmadım hiç :(

kızlar ben hep yapıyorum hemde saçım dümdüz.. ve çok güzel oluyor. akşam gene yapıcam resim gönderirim.
şu şekilde yapıyorum. Saçımı kurutuyorum.tutam tutam ayırıp hafif köpükleyip sarıyorum. Gece yatıyorum sabah kalktıgımda sonuç süperr :)

Back
X