Saç Şekillendiriciler Magic leverage saç bigudisi

Ben yaptığı buklelerden çok memnunum. Saçımı yıkıyorum, kurutuyorum, sonra ayırdığım tutamlara sıvı saç kremi sıkarak sarıyorum. dizi izlerken 3 saatte süper oluyor. Benim problemim saçım çok ve çok uzun. Tekrar söylüyorum videolarda gördükleriniz "curlformers" orjinali uzun veya iri dalga modelleri mevcut. Ama baya pahalı. Ben bekliyorum magic leverag'ı yapanlar çinliler elbet uzununu da yapacak bir gün...

Maşa ile de süper yapıyorum ama yıpratıyor diye istemiyorum kullanmak.Ve maşa 40 dk sürüyor, magic leveragı yapmam 10 dk.

Eğer "saçımı kırıyor, olmuyor, canım acıyor, yapamıyorum" diyorsanız; saç tutamınızı çok ince ayırın ve önce tarayın.

Benim gibi uzunsa saçınız en az 2 paket lazım. Malum saç uzayınca uç kısımları inceliyor. Ama saçınız omuz boyundaysa 3 yada 4 pakete ihtiyacınız var

Bende bugun siparis verdim pazartesi elimde olur.bende her cesit bigudi war ama bu cok pratik gozukuyo insallah yapabilirim masa yapmak istemiyorum saclarima bakim yapiyorum uzasin diye oyuzden bigudi daha iyi olurdiye dusundum

ben kullanıyorum çok memnunum takması falan çok rahat saçlarımı yıkadıktan sonra biraz nemini alıp köpük sürüyorum takıyorum 1-2 saat sonra iyice kuruduğunda maşa yapmış gibi oluyor

Ben de çok memnunum bunlardan. Saçlarım nerdeyse belimde, işlem yapmadan kullanamıyorum, kabarık ve uçları çok kuru. Magic laverag aldım kurtuldum, 10dk da sarıyorum, gece bunlarla yatıyorum. Sadece uçları sardığım için yatarken saçımı geriye atınca kafama batmıyorlar. Saçımın sadece uçlarında dalga oluyor, hem bakımlı duruyor hem kırıkları kapanıyor. Ben 2 kutu aldım, içlerinden çıkan büyük boyları kullanıyorum sadece uçlara.

Ben de çok memnunum bunlardan. Saçlarım nerdeyse belimde, işlem yapmadan kullanamıyorum, kabarık ve uçları çok kuru. Magic laverag aldım kurtuldum, 10dk da sarıyorum, gece bunlarla yatıyorum. Sadece uçları sardığım için yatarken saçımı geriye atınca kafama batmıyorlar. Saçımın sadece uçlarında dalga oluyor, hem bakımlı duruyor hem kırıkları kapanıyor. Ben 2 kutu aldım, içlerinden çıkan büyük boyları kullanıyorum sadece uçlara.
anım bende bundan almak ıstıyorum ama benımde sacım belımde uzun saca uygun degıl gıbı yorumlar okudum.sen sadece yarıdan ıtıbarenmı sarıyorsun tatlım normalde bende zaten masayla sararken dıpten baslamam yarıdan ıtıbaren sararım bu sekılde uygun olur galıba bana ne dersın?yada yapıpta cektıgın bı resmın varsa cok daha mınnettar olurum tabı:1::1::1:

anım bende bundan almak ıstıyorum ama benımde sacım belımde uzun saca uygun degıl gıbı yorumlar okudum.sen sadece yarıdan ıtıbarenmı sarıyorsun tatlım normalde bende zaten masayla sararken dıpten baslamam yarıdan ıtıbaren sararım bu sekılde uygun olur galıba bana ne dersın?yada yapıpta cektıgın bı resmın varsa cok daha mınnettar olurum tabı:1::1::1:

Evet sadece yarıdan aşağısını sarıyorum bence çok hoş oluyor. Sarıp bir gece bunlarla yatıyorum, sabah uçlar telefon kablosu gibi oluyor :) Ama uzun olduğu için kendi ağırlığı aşağı çekiyor ve elimle tarayıp havalandırınca hemen çok doğal bir dalga kıvamına ulaşıyor. Tavsiye ederim. Fotoğraf yok malesef.

saçlarım bayağı uzun, orta kalınlıkta, boyalı, dalgalı ve bol miktarda. :) magic leverag'ı ben çok sevdim. banyodan sonra uçlarına takıyorum, o gece yatıyorum (çok uçta kalıyor yastığın üstüne seriyorum saçları) ertesi sabah mis gibi bukleler.. hem saç ıslakken verilen şekil biraz yapısını da değiştiriyor. sürekli aynı şeyi yaparsanız uçları doğal oalrak kıvrılacak bi süre sonra.. magic leverag'la olduğu kadar güzel değil tabi ama :) gerekirse önlerden de bi kaç tutama maşa yapıyorum 2 dakikada.. süper oluyor :)

kızlar bende yorumumu yazıyım bi ara kullandım bunu dalgaları muhteşem maşayla yapılmış gibi hemde zarar vermiyor...ama şöyle bir kötülüğü var buda bence çok önemli...örneğin ben sağ ve sol tarafımdaki dalgaların ikisininde dışa doğru bakmasını istiyorum ama bunda öyle olmuyo bir taraf dışa bakarken bir tarafa içeri doğru dönk oluyo o yüzden kaldırdım attım bi yere ama bu sizin için önemli değilse çok güzel bir ürün:))

Merhaba kızlar benimde bugün elime ulaştı. 6 tl ye aldım ben yy den tabi kapıda ödemeyle 8tl daha ödedim fakat başka ürünlerde almıştım baya bi gecikmeye uğradığı için 2 paket yollamışlar. Sosyete Pazarı'nda da var 10tl ye. Normal bigudilerden var bende ama çok karışık görüntü veriyo. Saçlarımda kırık var o yüzden aldım inşallah iyi çıkar. Bayadır yorum yapılmamış püf noktaları paylaşırsanız sevinirim kızlar ıslak mı iyi kuru mu kaç saat kalmalı ve tutam kalınlığı ne olmalı ?

kızlar bende yorumumu yazıyım bi ara kullandım bunu dalgaları muhteşem maşayla yapılmış gibi hemde zarar vermiyor...ama şöyle bir kötülüğü var buda bence çok önemli...örneğin ben sağ ve sol tarafımdaki dalgaların ikisininde dışa doğru bakmasını istiyorum ama bunda öyle olmuyo bir taraf dışa bakarken bir tarafa içeri doğru dönk oluyo o yüzden kaldırdım attım bi yere ama bu sizin için önemli değilse çok güzel bir ürün:))
canım
Sağ ve sol görüntüsünü ancak yaptıktan sonra yarım toplayarak kurtarabilirsin Ebru akel tarzı

image.webp image.webp Kızlar bende yorumumu yazayım sabah açtım gayet güzel oldu yalnız çabuk düştü yarın kullanamam ama bugünü çıkardı. O yüzden bende artık krem köpük ya da sprey kullanmalıyım buyrun foto yalnız telefondan yüklediğim için yan oldu kızlar

ben de aldım.. saçım omuz hizasından kısa gür ve kalın telli ne maşa ne bir şey tutardı ama bununla oldu..deneme amaçlı saçımı ıslatıp azıcık da köpükledim.. ince ince aldım yaptım.. 2 buçuk saat kadar durdu saçımda sonra fön tuttum üstüne 10 dakika..gayet de güzel bukleler oldu..bir de bigudinin hepsi aynı yönde değil.. sağ taraf içe sol taraf dışa olmuyor biraz dikkatle ayarlayabilirsiniz :KK49:

canım
Sağ ve sol görüntüsünü ancak yaptıktan sonra yarım toplayarak kurtarabilirsin Ebru akel tarzı
cnmönerin çok mantıklı geldi tşkler ama artık yapmıyorum bununla maşayla 5 dakkada bitiriyorum işimi eğer yapıcaksam :KK15:

Back
X