- Konu Sahibi fazilet filiz
ben de mi alsam:/
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne dersiniz memnun musunuz
anım bende bundan almak ıstıyorum ama benımde sacım belımde uzun saca uygun degıl gıbı yorumlar okudum.sen sadece yarıdan ıtıbarenmı sarıyorsun tatlım normalde bende zaten masayla sararken dıpten baslamam yarıdan ıtıbaren sararım bu sekılde uygun olur galıba bana ne dersın?yada yapıpta cektıgın bı resmın varsa cok daha mınnettar olurum tabıBen de çok memnunum bunlardan. Saçlarım nerdeyse belimde, işlem yapmadan kullanamıyorum, kabarık ve uçları çok kuru. Magic laverag aldım kurtuldum, 10dk da sarıyorum, gece bunlarla yatıyorum. Sadece uçları sardığım için yatarken saçımı geriye atınca kafama batmıyorlar. Saçımın sadece uçlarında dalga oluyor, hem bakımlı duruyor hem kırıkları kapanıyor. Ben 2 kutu aldım, içlerinden çıkan büyük boyları kullanıyorum sadece uçlara.
anım bende bundan almak ıstıyorum ama benımde sacım belımde uzun saca uygun degıl gıbı yorumlar okudum.sen sadece yarıdan ıtıbarenmı sarıyorsun tatlım normalde bende zaten masayla sararken dıpten baslamam yarıdan ıtıbaren sararım bu sekılde uygun olur galıba bana ne dersın?yada yapıpta cektıgın bı resmın varsa cok daha mınnettar olurum tabı![]()
canımkızlar bende yorumumu yazıyım bi ara kullandım bunu dalgaları muhteşem maşayla yapılmış gibi hemde zarar vermiyor...ama şöyle bir kötülüğü var buda bence çok önemli...örneğin ben sağ ve sol tarafımdaki dalgaların ikisininde dışa doğru bakmasını istiyorum ama bunda öyle olmuyo bir taraf dışa bakarken bir tarafa içeri doğru dönk oluyo o yüzden kaldırdım attım bi yere ama bu sizin için önemli değilse çok güzel bir ürün:))
cnmönerin çok mantıklı geldi tşkler ama artık yapmıyorum bununla maşayla 5 dakkada bitiriyorum işimi eğer yapıcaksamcanım
Sağ ve sol görüntüsünü ancak yaptıktan sonra yarım toplayarak kurtarabilirsin Ebru akel tarzı