Saç Şekillendiriciler Magic leverage saç bigudisi

$sdfgh.webp arkadaşlar çok net resmimi bulamadım umarım bu yardımcı olur

bende gaza geldim ve aldım gg'den 7 TL falandı sanırım :69:
hemen ertesi güne denedim ince ince alırsan mükemmel oluyor yapımı da kolay yani.
ama tutmadım bi ara köpük yada sprey ile deneyeceğim :59:

almak ıstıyorum ama benım saçlarım kalın telli ve sık. Tutarmı diye endişelerim var. Benım gibi saçı olupta kullanan var mı? :44:

kIZLAR MARKANIN NE ÖNEMİ VAR Kİ ALIN SÜNGER BİGDİ GİTSİN BENCE ÇOK GÜZEL OLUYOR BENDE KALIN BİGULERDEN ALICAM KALIN DALGA OLMASINI İSTİYORUM ÇÜNKÜ BAKALIM NASIL OLACAK :)

kIZLAR MARKANIN NE ÖNEMİ VAR Kİ ALIN SÜNGER BİGDİ GİTSİN BENCE ÇOK GÜZEL OLUYOR BENDE KALIN BİGULERDEN ALICAM KALIN DALGA OLMASINI İSTİYORUM ÇÜNKÜ BAKALIM NASIL OLACAK :)

valla ben bu bıgudılerden aldım.nemlı saca uyguladım.gece yattım sabah kalktım.saclarım sadece kabarmıstı.kesınlıkle bukle olmadı.ve saclarımın buyuk bır kısmı yolundu.sonuç vasattı :(

valla ben bu bıgudılerden aldım.nemlı saca uyguladım.gece yattım sabah kalktım.saclarım sadece kabarmıstı.kesınlıkle bukle olmadı.ve saclarımın buyuk bır kısmı yolundu.sonuç vasattı :(

ben de bugün sipariş verdim,umarım bayramdan önce elimde olur.
saçlarım kıvırcığa dönük,kolay bukle alıyor.
ama hemen bozuluyor doğal haliyel,bi de bunu deneyeyim,hem de zararsız

ben iki aydır kullanıyorum oldukça memnunum
kullandıkça saçımı da tanıdığım için bir düzen oluşturdum, çok kıvırcık istersem nemliyken yapıp kurutuyorum
hafif dalga istiyorsam kuruyken takıp sabah çıkarıyorum ben çok sevdim bugidileri ancak
tek problemim var benim saçalrım boyadan aşırı kuruduğu için sert sert oluyor uçları

ben iki aydır kullanıyorum oldukça memnunum
kullandıkça saçımı da tanıdığım için bir düzen oluşturdum, çok kıvırcık istersem nemliyken yapıp kurutuyorum
hafif dalga istiyorsam kuruyken takıp sabah çıkarıyorum ben çok sevdim bugidileri ancak
tek problemim var benim saçalrım boyadan aşırı kuruduğu için sert sert oluyor uçları

durulanmayan bakım suyu kullanabilirsin.mavi su,gliss vs.
ya da kendin yapabilirsin.
Araya haftasonu girdiğinden yarın elimde olacak bigudilerim:62:

bende yakaladın yakaladında 2 paket sipariş verdim. bugün geldi. bakalım nasıl bişşeyy:emir_bebek:

normal bigudide bonus oluyo bunda bonus olmuyo farkı orda ve bu daha pratik. normal bigudide hepsini aynı yöne sarmazsan karışık bir görüntü oluyo

Back
X