Saç Şekillendiriciler Magic leverage saç bigudisi

Ben de 2 paket almıştım magic leveragdan. Banyodan sonra saçımı biraz kurutuyorum 15dkda sarıp yatıyorum. Çok güzel bukle yapıyor. Ama benim saçlarım çok uzun, magic leverag kısa kalıyor. Ve en kötü yanı bigudilerin hepsi aynı yöne. Saçımın solu dışa doğru, sağı içe doğru kıvrılıyor. Ortadan ayrık kullandığım için çok gözüme batıyor bu durum.

Gönül isterdi onun orjinali "curlformers" almak, ama çok pahalı... Curlformers'ın çeşitli boy seçenekleri veya bukle çeşidi seçenekleri var. Çinliler kopyalarken azıcık inceleseydi nolurdu sanki!!

bende almayı düşünüyorum ama beğenmeyenlerde varmış kararsız kaldım. gazete kağıtlarına sarmaya devam sanırım :1:

Ben de 2 paket almıştım magic leveragdan. Banyodan sonra saçımı biraz kurutuyorum 15dkda sarıp yatıyorum. Çok güzel bukle yapıyor. Ama benim saçlarım çok uzun, magic leverag kısa kalıyor. Ve en kötü yanı bigudilerin hepsi aynı yöne. Saçımın solu dışa doğru, sağı içe doğru kıvrılıyor. Ortadan ayrık kullandığım için çok gözüme batıyor bu durum.

Gönül isterdi onun orjinali "curlformers" almak, ama çok pahalı... Curlformers'ın çeşitli boy seçenekleri veya bukle çeşidi seçenekleri var. Çinliler kopyalarken azıcık inceleseydi nolurdu sanki!!

ben de elime alır almaz aynı şeyi düşündüm benim upuzun saçlarıma bu kısa değil mi diye artarda iki defa taksak olur mu acaba

kızlar ben 1 senedir bigudiyle uyumaya alıştım çokta güzel oluyor sabah

bunu almak isterim ama nasıl kullanıldığını inanın anlamadım birisi tarif edermi 2 video izledim kızlar sarma harç herşeyi gösteriyor bu konuda yardımcı olabilecek varmı nasıl sarıldığını söleyin en azından alırım kullanmam üzülürüm

Videosu var çok kullanışlı görünüyor ben sprey falan istemiyorum saçım az dalgalı aslında biraz daha yoğun dalgalı olsun doğal dalgalar karışık kuruşuk:d

Son düzenleyen: Moderatör:
kadınlar kulubü üyeleri;
reklam amaçlı bir yayının linkini vermek kurallara aykırıdır bilginize....

kızlar ben hep yapıyorum hemde saçım dümdüz.. ve çok güzel oluyor. akşam gene yapıcam resim gönderirim.
şu şekilde yapıyorum. Saçımı kurutuyorum.tutam tutam ayırıp hafif köpükleyip sarıyorum. Gece yatıyorum sabah kalktıgımda sonuç süperr :)
ben de de var bundan, cidden memnununm ama yapıp yatamıyorum ben yaaa kafama batıyo:26:
o yüzden maşa ile 5 dk da yapıyorum hafif dalgalı oluyor. ama bu bigudi süper, yaptıktan sonra yatabiliyorsanız hemkolay hem de saçlarınz yanmıyor.
bu arada ben gittigidiyordan aldım 10 tl idi.

bitenekadar.com da da var da yapılışını anlayamadım ben. 9,90tl ye satılıyor. bayram süresincede kargo ücretsiz diyolar almak isteyenlere duyrullur.

bitenekadar.com da da var da yapılışını anlayamadım ben. 9,90tl ye satılıyor. bayram süresincede kargo ücretsiz diyolar almak isteyenlere duyrullur.

evet bnde o siteden aldım dün sipariş verdim gelir bir kaç güne sanırım nasıl olacak merak ediyorum , güzel olursa çok işime yarayacak çünkü artık saçlarım maşa ve düzleştiriciden çok yıprandı:2:

siparişim geldi kızlar gerçekten güzel ama öyle tanıtım videosundaki gibi 5 dk yapılmıyo buda uğraştırdı biraz beni ama ilk defe yapıyorum diye olabilir elim alışırsa belki daha pratik yapabilirim , ayrıca gerçekten 1 paket yetmiyor bana az geldi

geçen gün bende sipariş verip aldım bitenekadar.comdan. açıkçası çok kısa bigudiler belime kadar nerdeyse saçlarım uçlarına oluyo sadece uzun olsaydı iyi olabilirdi. saç spreyı sıkmadan yapınca yarım saat sonra bozuluyo benim.spray kullanmakta istemiyorum saçları döküyo yıpratıyo.
sosis kullndığımda hızlı yapıyordum aslında hem daha çok kıvırcıklık elde ediyordum

birde 2 parça halinde verdikleri çubuk ek yerinden çıkıp duruyo sizinde ölemi?. iyi bir yapıştırıcıyla yapıştırıcam. 8küçük 8büyük boy var .küçük boylar hiç işime yaramadı zaten.

geçen gün bende sipariş verip aldım bitenekadar.comdan. açıkçası çok kısa bigudiler belime kadar nerdeyse saçlarım uçlarına oluyo sadece uzun olsaydı iyi olabilirdi. saç spreyı sıkmadan yapınca yarım saat sonra bozuluyo benim.spray kullanmakta istemiyorum saçları döküyo yıpratıyo.
sosis kullndığımda hızlı yapıyordum aslında hem daha çok kıvırcıklık elde ediyordum

birde 2 parça halinde verdikleri çubuk ek yerinden çıkıp duruyo sizinde ölemi?. iyi bir yapıştırıcıyla yapıştırıcam. 8küçük 8büyük boy var .küçük boylar hiç işime yaramadı zaten.

slm kızlar bende bitenekadar.com dan aldım bigudilerimi şimdi taktım takarken oldukça zorlandım takma aparatı ortadan ek yerinden sürekli çıkıyor bende yapıştırıcam sanırım birde saçların arkasını görmediğimden yamuk yumuk sarmışım:( bakalım 1 saat sonra açıcam sonucuda yazarım..

slm kızlar bende bitenekadar.com dan aldım bigudilerimi şimdi taktım takarken oldukça zorlandım takma aparatı ortadan ek yerinden sürekli çıkıyor bende yapıştırıcam sanırım birde saçların arkasını görmediğimden yamuk yumuk sarmışım:( bakalım 1 saat sonra açıcam sonucuda yazarım..

Benim ilk siparişimde gelen aparatta ayrılıyordu baya zor oldu , bir tane yetmedi diye ikinciyi sipariş verdim onda gelen aparatta bigudilerde daha kaliteli ve aparat çıkmıyo durmadan , garip ...

Back
X