Saç Şekillendiriciler Magic leverage saç bigudisi

merhba bayanlar, bende aldım bu üründen, cumartesi günü yaptım, baya uğraştım yaparken, banyodan çıktıktan sonra saçlarmın nemini biraz aldktn sonra önce fön suyu sonra köpük sıktım ve öyle yaptım, yarım saat fön tuttum kuruttum ama çıkardığımda hiç bukle falan olmamıştı o kadar emeğim boşa gitti :((

bugün akşam tekrar dnemeyi düşünüyorum bu sefer köpük sıkmayacam ve yapıp yatacam sabah açacam bakalım olacak mı...

arkadaşlar;

saolsun benim arkadaşım yaparken o uzun aparatı kırdı zaten eziyet onla çekmek saç maffoluyor, ben de hani örgü ördüğümüz şişler varya onun ucunu kıvırdım onunla yaptım daha kolay oldu denemenizi tavsiye ederim

ya saçları o buklelerden geçirirken acayip kırılıyor sizlerinde öyle oluyor mu? çok nemliyken geçirmek biraz daha kolay ama bu seferde tutmuyor, daha az nemli olması lazım ama bu seferde daha zor geçiyor. çok ince tutamlarda da alsam zor geçiyor yaa

meraba kızlar bende 2 paket aldım arkadaşların sözünü dinleyerek cidden anca yetti saçlarım belime yakın neredeyse. ıslak saçımı havluyla biraz kuruttum baktım kışın hasta olcam gittim tepelerimi saç kurutmayla iki dakika kuruttum. sonra nemli saçıma çok az bi köpük yedirdim ama çok azdı daha sonra yine çok az bi 7/24 sürdüm öyle yaptım. kısa olan bigudileri ekleyerk yaptım yoksa bi işe yaramıyolar çünkü baya kısalar. yalnız gece yatarken felaketti uyuyamadım. neyse sabah açtım harika olmuştu çok şeker bukleler olmuş onları elimle çok hafif açtım tam istediğim görüntüyü elde ettim. yalnız saçlarım çok ince telli ve cansız belki ondan kolay şekil almıştır ama gece uyuması çok zor bunlarla yapıp yatsam kesin bozulur sabaha ama yinde tavsiye ediyorum bukleler çok doğal duruyor en azından saçı yakmıyoruz....

kızlar bende aldım bu bigudiden yalnız benimkinin çubuğu kırıldı tekrar da almak istemiyorum çubuk için sizce o çubuk yerine ne kullanabilirim

bu ürün sosyete pazarındada satılıyor görmüştüm birkaç kez hatta adam peruk saçta deniyodu bunu güzel olmuştu

Benim elime dün geçti. Sular kesik olduğu için kuru saçıma takıp denedim. Ara ara kurutarak iki saat kadar tuttum ve çok güzel oldu. Kardeşim, kocam bayıldı :)
Fakat benim saçım kısa, ona rağmen iki paketi de kullandım. Ayrıca o çubukla da pek sorun yaşamadım, çok kalın almamak gerekiyor sadece. Hep dandik çıkar bu ürünler ama bu bence harika. Bence kesinlikle alın :)

eğer saçların uzunsa pek işe yaramıyor diyebilirim. ama yinede kullanışlı. benim saçlarım uzun olduğu için yarısına kadar bukle olabiliyor. geri yukarılarda kabarıyor. alalı kaç ay oldu pek kullanmadım açıkçası.

evet, olabilir. kısa çünkü bigudiler. resimde daha uzun gösterilmiş ama benim saçım omuz boyunda olmasına rağmen ancak yetti uzunluğu. üst üste takılabilir belki, bilemiyorum. ama çok pratik ve güzel şekil veriyor.

yaa ne bicim bişey geldi bana bunlar kızlar yaaaaaaa :18: kazıklandım mı ne acaba :19: hic olmuyor ki.. Ayrıca videolardaki gibi de degil bukle bukle geldi bunu iyice acılması gerekmiyor mu?!

Son düzenleme:
bukle bukle olması lazım zaten.sopayla açıcak ucuna saçı sıkıştıracaksın

Tesekkür ederim canım dün biraz oynadıktan sonra buldum megerse içinden geciriyormussun sopayı :1::1:

Yapımı gercekten kolaymıss biraz acemice oldu ama oldu sonucta acması da kolay sadece uyuması zor :1::1:

Back
X