Teşekkür ederim canım benimEllerine emeğine sağlık canım muhteşem olmuş
Yarışmada bol şans diliyorum
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık kuşum, çok güzel görünüyor.
Teşekkür ederim Seda’cımElinize ve emeğinize sağlık.
Çok güzel olmuş.
Başarılar dilerim...
Sağolasın vereyim mi birini? Misafirini kandırırsın ay pardon ikram edersineline sağlık yavrum
Olur çok severim :)Sağolasın vereyim mi birini? Misafirini kandırırsın ay pardon ikram edersin
Teşekkür ederim canımEline sağlık canım , rolleri değişmişiz, genelde klasik köklü tarifleri sen , daha yeni olanları ben yapardım , bu sefer tersi olmuşbaşarılar dilerim
Geçen sefer popi almadım süründüm yerlerdeOooo popi tarif deyincede nazomçabuk itiraf et nasıl kaptın bu güzelliği harika gözüküyor, aynı cafelerde olan tatlılar gibi eline sağlık nazooomm,tadı kim nasıl güzeldi
Teşekkür ederim canım.Ellerine sağlık canım harika olmuşBaşarılar dilerim
Benim de aklıma ilk sütlaç sonra magnolia geldi hatta ikisini alt alta yazdım ama önce sütlaç yazdım çünkü sütlacın yeri ayrı çok seviyorumTeşekkür ederim canımKategori açılır açılmaz aklıma ilk sütlaç geldi zaten ama daha önce yarışma için 2 kere yapmıştım o yüzden yazmadım Sen de çok güzel yapmışsın, geleceğim konuna bir ara
Çok iyi yapmışsın nazomGeçen sefer popi almadım süründüm yerlerdeAlınmıştır dedim ilk olarak inanmayarak yazdım ama benim nasibimmiş. Bayağı da yapan olmuş sitede yarışma için, ben de dahil oldum
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?