zaten mahallede görüşmem ama tek bizim buraya özgü sanıyordum... mesela üsküdar/çengelköyde şortla gez kimse bakmaz...erkek arkadaşın olursa mahallede görüşmezsin olur biter....ayrıca söylediğin türden insanlar heryerde var.....ben üniversiteyi bitirmiştim üstelik uzun sürmüştü komşumuz eve saat kaçta girdim çıktım biliyordu üstelik kendi kızı kimlerle geziyor belli değil.....yani söylemem o ki başkalarının kızı ne yaparsa yapsin hep bir gözü sende oluyor ...yanlış anlaşılmak istemiyorum başka kızların ne yaptığı ile ilgilenmiyorum.......ama rahatsız oluyorsan başkalarına koz verme
Kızlar 19 yaşındayım... 19 yıldır İstanbul/Üsküdar-Kirazlıtepede oturuyorum...
Herkesi tanırım.. Çoğu akrabamız zaten.. akrabam olmayanlarda komşu işte..
Mahallemi severim aslında... genelde kapalı aileler falan var... bende ailemde kapalıyız..
Açık bir kız geçse herkes bakıyo.... normal okuldan erkek arkadaşınla bile sokaklardan geçemezsin laf çıkar hemen...
okuyorum başka şehirdeyim ama tatil için geldim tabi eve.. sonuçta ömür boyu üni. okumayacağım elbet döneceğim...
artık sıkılmaya başladım... resmen millet ne der ne yapar buna göre yaşıyorum... sizinde böyle zorunluluklarınız varmı ? bundan kurtulamazmıyım ?
canım yaa oyle mahalleler nerede yok kı .bence hepımızın ortak derdı .
aslın da ben kolu komsuya gore yasamayı pek sevmem ama ,benım babam
komsularına pek duskundurneredeyse onlardan ızın alacak ;"sashamıa bunu
gıysın mı gıymesın mı "dıye .deli edıyor valla benı ; yok onu gıyme kolu komsu neder
yok su saatte eve gelme kolu komsu nereden gelıyor bu kız der .
yanı babamın bu komsuılarından gercekten bıktım .aslın da dıkkay ettım de dedıkoduyu kadınlar
yapar derler ama ,bence erkekler cok daha ustun yetenek bu konu da .
bızım burada ınternet cafe ısletmecısı var ,mahallenın tum dedıkodusu ondadır ,sınır oluyorum
o adama ,bı'de tam bızım evın burnunun dıbın de :/ kapıdan cıkar cıkmaz pıs pıs bakar
catmamak ıcın zor tutarım kendımı valla .ben de sevmıyorum boyle mahallelerı acıkcası
ama her tur semtte var bu durum .nezıh kırsal kesım farketmıyor kısaca .
bu durum buyuk sıteler de olmaz ,kımse kımseyı tanımaz cunku .en ıyısı sıteye yerlesmek
Komşular işgüzarlığı severler, genç ve bekar olduğun sürece heryerde karşına çıkar böyleleri. Ben Kadıköyde oturuyorum, üstümde oturan ve ilk bakışta pek öğrenci dostu gözüken teyze camdan cama karşı apartmandaki kankasına iyi bir kız olduğumdan ama benim evime gelen erkeklerin ne kadar çok olduğundan filan bahsediyor ki bu cam güzeli teyzelerimizin arasında bildiğin, arabaların geçebildiği mesafede bir sokak varYapıcak birşey yok ilk zamanlar bende kızıyordum ama sonra alıştım komik geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?