Mahallede Corona var 😱

Pekii abartmayın yahu bısey olmaz zaten oyle bısey yok deyipte işi tamamı ile savsaklayanlara ne demeli? Bu ıs cok dallı budaklı oldu.. zaten bu psikolojik savaslarda daha çok bu kaos kaynaklı. Allah sonumuzu hayretsin inşallah. AMİN

Amin.
Valla kimseye kulak asmamak lazım, pandemi başlangıcından beri ki kaç ay oldu, maskesiz dışarı çıkmadım, alışveriş haricinde de zaten dışarı çıktığım yok, yaz mevsimine girerken artık yasaklar kalktı diye maskesiz dolaşan bir sürü insanın içinde maskeyle dolaşırken kendimi Mars'tan gelmiş gibi hissetmeme sebep olan laflarda duydum ama aldırış etmedim, şu an burada sıcaklık 45 derece, kapıyı açınca fırın kapağı açmış gibi sıcak hava vuruyor yüzünüze ama dışarıda maskeyle geziyorum, millet plajlarda aralarında milim mesafe bile olmayacak şekilde güneşlenip yüzerken ben duş altında serinlemeye çalışıyorum, derdim kendi sağlığım bile değil üstelik, zira ölmekten korkan biri değilim ama ya taşıyıcıysam da birilerine bulaştırırsam, işte bunun vebaliyle can vermek istemem, o savsaklayanlar azıcık birazcık bile düşünseler yürüyen virüs gibi dolaşmazlar etrafta, bir sürü yaşlı hasta insanların, minicik savunmasız bebeklerin, kronik hasta insanların hakkına girmezler lakin bunun için bilinç lazım o da maalesef herkeste yok.

Gercekten kör gibiler bu veballere nasıl gırebılıyolar.en guc seylere kafası basan insanlar bıle an la ya mı yor.! Bunlardan birisi benim kuzenim kendisi kasiyer aksama kadar para ve paketlerle temas halinde akıllıda bir kız ama pekte dıkkat ettıgı soylenemez.. Akşam eve geldımı direk banyoya girer ama ben derımkı ona once bır ellerini yıka eee zaten banyoya gireceğim dıyor ama temas edıceksın o ellerle dusakabın musluk batarya şampuan vs vs hem ben sampuanın sabun kadar mikrop oldurulucugu olduguna inanmiyorum en azından ellerimiz için. 5 aydır anlatamadım bunu kıza zor bısey mı bunu yapmak kaybın ne? Ama yapmazsan kaybedeceklerin cok olabilir. Anlıyorum akşama kadar calısıyor o maskeyle bu hıc kolay degıl oturdugum yerden ahkamda kesmiyorum su an kucuk bebegim oldugu ıcın calısamıyorum ama gebelikten once calısıyordum o yorgunluğuda bılirim ve suan calisiyor olsam bile yınede aynı dıkkatte olurdum. Ama bu salgın cok sey ögrettı bunlardan biriside anlamak istemeyene davul zurna hikayesi varya aynen o hıkeye kendını de paralasan an la mı yor !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…