- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
E havadan nasıl bulaşacak Allah aşkına ya , sizin dış kapıyı ,yerleri mi yalıyor bunlarkapatın kapınızı oturun ..
Konu bumu şimdi ben nasıl bunları hastaneye atabilirim onun derdindeyim.bunin için yardım istedim nereyi aramam lazim
Iste o suan ulasamadiginiz numarada israrci olacak mumkun mertebe ulasacak bir yer bulacaksinizki gelip karantina ihlalinden ceza kessinlerBen bunuda söyledim evlerinde kalmıyorlar buna rağmen nasıl bizide tehlikeye atıyorlar oyuzden hastaneye yatsın bunlar istiyorum yoksa bizede bulaşabilir .kendimide g ctim küçük çocuğum var yeni ameliyat oldu ya .ben napcam simdo
Durumları stabilse hastaneye yatırmazlar, evde karantinada olmaları gerekir, siz yalnızca karantina şartlarına uymuyorlar diye şikayetçi olabilirsiniz o kadar.Konu bumu şimdi ben nasıl bunları hastaneye atabilirim onun derdindeyim.bunin için yardım istedim nereyi aramam lazim
zor hastaneye almıyorlar.E normalleştik insanlar işe gidip geliyor.Benim apartmanda da var.Ama yapacak birşey yok adama işe gitme diyemem kiKonu bumu şimdi ben nasıl bunları hastaneye atabilirim onun derdindeyim.bunin için yardım istedim nereyi aramam lazim
Mümkünmüş.Aynı evde yaşayıp korona olmayan tanıdıklar var.Yahu siz anlamiyomusunuz kocası diyorum kocası hani testi pozitif çıkan karısıyla aynı evde yaşayan şahıs .o diyorum karısı dedi işe gitti.ayni evde olupta bulasmamasi mumkunmu ? Bu kadın sakliyodu daha dün sokaktaydi kapı önünde oturuyordu takı hastaneden iki kişi geldi kulaklık kulagimdaydi noldunu anlamadım başta.sonra pencereden noldu diye sorunca benim duydumu zannedip testim pozitif çıktı Corona bulaştı bana dedi
Kadın şuan evde deli dana gibi temizlik yapıyor pencerelerimiz karşı karşıya olduğu için görebiliyorum.insallah hemen atlatirlar bizede bulaşmaz.psikolojik olarak kendimi hasta hissediyorum şuanda . Çünkü kadınla mahalledeki kimseyle temas yakınlaşma olmadiDurumları stabilse hastaneye yatırmazlar, evde karantinada olmaları gerekir, siz yalnızca karantina şartlarına uymuyorlar diye şikayetçi olabilirsiniz o kadar.
İl sağlık müdürlüğünü arayın belki yardımcı olurlar, korona her sokakta var, illa insanların test yaptırıp pozitif çıkmış olması gerekmiyor, hepimiz kendimizi korona taşıyıcısı kabul edip ona göre davranacağız, belki sizde taşıyıcısınız, maske+sosyal mesafe+hijyen kurallarına uyup dikkat edeceğiz başka yapılacak bir şey yok.
Temas olmadığı sürece bulaşmaz endişe etmenize gerek yok, bizlerin tek yapması gereken kendimiz dahil herkesi korona taşıyıcısı kabul edip düğün, nişan, bayram, cenaze gibi insanların çok olduğu yerlerden uzak durmak, ev gezmeleri yapmamak, dışarıda da asla maskesiz gezmemek.Kadın şuan evde deli dana gibi temizlik yapıyor pencerelerimiz karşı karşıya olduğu için görebiliyorum.insallah hemen atlatirlar bizede bulaşmaz.psikolojik olarak kendimi hasta hissediyorum şuanda . Çünkü kadınla mahalledeki kimseyle temas yakınlaşma olmadi
Önümüz bayram aman Allah'ım herkesle görüşür bu insanlar sürekli şikayette bulun 112 155 hepsini ara karpuzcum en azından poliste olaya el atsın dışarı cikamasinlar sen bahceni falan yıka evi cokmu yakın sizeAradığım cevap buydu tşk ederim
Valla onlardan biride benim aynı evde 3 gün durduk eşimle yedik içtik yattık kalktık daha sonra esim test yaptırdı bı arkadaşında çıktığı için pozitif çıktı ben yaptırdım negatif çıktımMümkünmüş.Aynı evde yaşayıp korona olmayan tanıdıklar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?