Mahallede Corona var 😱

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.951
37.361
548
29
Arkadaşlar karşi komşu ve diğerleri akrabalar sürekli yanyana geliyorlar hepsinin testi pozitif .hastaneye almıyorlar ve karşıdan karşıya o komşuyla seslendim karantinaya girdiniz degilmi dedim evet girdim dedi halbuki dün daha sokakta oturuyordu kocan is gitmedi degilmi dedim gitti dedi. Yahu bunlar bizim hayatımizida tehtit ediyor hastaneyi aradım egm ye yönlendirdi oda başka numara verdi onlar ilgileniyor dedi .aradım açan olmadi .bizim kimseyle temasiz olmadı mahalleden ama havadanda bulasiyor diye biliyorum .bunlar saklıyordu takı hastaneden iki kişi gelene kadar .ben bunların mahallede kalmasını istemiyorum karantinada kalmıyorlar insanların hayatını tehlikeye atıyorlar napmam gerekiyor cildirmak üzereyim

valla siz ve yakınlarınız evden çıkmamaya bakın
yaptıkları çok ama çok yanlış da laftan anlamıyorlar anladığım kadarıyla

dışarda oturduğunu gördüğünüzde yüksek sesle pozitif çıkmadın mı sen neden oturuyorsun dışarda diyin
yazık vebal vs diyin mahalle de sizi destekler

Bizimde üst komşu karantinaya alınmış şoktayızz

Soyledim şikayet ediegimide söyledm Allah'ım kafayı yiyicem hadi kendini düşünemiyosun sokakta cocukalr dolu onlarida mi düşünmüyorsunuz bunlar.nebicim insanlar

Konu bumu şimdi ben nasıl bunları hastaneye atabilirim onun derdindeyim.bunin için yardım istedim nereyi aramam lazim
hastaneye atamıyorsunuz!
sizin tabirinizle söyleyeyim :)
ağır hasta olmadıktan sonra hastaneye yatırmıyor ev karantinası veriyorlar
işte cahil olan uygulamıyor yapmıyor

E havadan nasıl bulaşacak Allah aşkına ya , sizin dış kapıyı ,yerleri mi yalıyor bunlar kapatın kapınızı oturun ..

e tamam da kocası işe gidiyormuş kadının, konu sahibinin yaptığı hepimizin yapması gereken sosyal bilince sahip olmak. bana bulaşmasın da başkası da ne ... yerse yesin diye duşunmek çok bencilce.

Konu bumu şimdi ben nasıl bunları hastaneye atabilirim onun derdindeyim.bunin için yardım istedim nereyi aramam lazim
Saglık bakanlığından gelmediler mi hastanede pozitif test yapılıyor cigerlere inmediyse evde karantina altında tutuluyor. Başka birşey yapamazsınız siz.

Soyledim şikayet ediegimide söyledm Allah'ım kafayı yiyicem hadi kendini düşünemiyosun sokakta cocukalr dolu onlarida mi düşünmüyorsunuz bunlar.nebicim insanlar
düşünmezler maalesef
insanlara işyerinde yalvarma noktasına geliyorum bazen nolur ört maskeni yaşlı annen baban var diye

E havadan nasıl bulaşacak Allah aşkına ya , sizin dış kapıyı ,yerleri mi yalıyor bunlar kapatın kapınızı oturun ..

Yerleri yalamasına gerek mi var, kocası işe gidiyormuş. Çocuklar dışarıda oynuyormuş. Her türlü sorumsuzluk. 14 gün kendini eve kapatabilmeli insan.

Hanımefendi şikayet yoksa hastaneye almıyolar . Evde durmalari söyleniyor .
Yani sizin ortalığı veryansın etmenizle onlar bir yere gitmeyecek.
Diğer mahalle üyelerini uyarıp en fazla görüşmeye kesiniz bir süre .
baska ne yapılabilir ?

hastaneye atamıyorsunuz!
sizin tabirinizle söyleyeyim :)
ağır hasta olmadıktan sonra hastaneye yatırmıyor ev karantinası veriyorlar
işte cahil olan uygulamıyor yapmıyor
Ben bunuda söyledim evlerinde kalmıyorlar buna rağmen nasıl bizide tehlikeye atıyorlar oyuzden hastaneye yatsın bunlar istiyorum yoksa bizede bulaşabilir .kendimide g ctim küçük çocuğum var yeni ameliyat oldu ya .ben napcam simdo

cnm 184 korona hattı.ara seni yönlendirirler.

işte ağır olmadıktan sonra almıyorlar hastaneye
ev karantinası için nereye şikayet edebilirsiniz bilmiyorum bide ne kadar etkili
siz ve çocuğunuz çıkmayın evden mümkün olduğunca
Allah a emanet

Yerleri yalamasına gerek mi var, kocası işe gidiyormuş. Çocuklar dışarıda oynuyormuş. Her türlü sorumsuzluk. 14 gün kendini eve kapatabilmeli insan.

Aklınıza gelen ne ?
Hastaneler şikayet olmadığı sürece hastaneye yatırmiyor .
İse giden adam şikayet edilir en fazla .
İş yeri karantinaya alınır başka yapılacak bir şey yok.
Biz maskeyi kafasına, koluna takanlarla yaşıyoruz her gün ..
Yeni mi çıktı bunlar sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…