Bu insanlar ne yapıyor ya.Aynı ses bizim üst katımızdaki evden geliyor.Sorduğumuzda kurutma makinesi(?) olduğu iddea ediliyor ama ben inamıyorum.
Bende öyle yapacağım sonunda.Yani tüm gün ne kurutuyor olabilirler ki...Bu insanlar ne yapıyor ya.valla en sonunda kapıya dayanıp çekilin evde ne var bakacağım diyeceğim.
Ben de inanmıyorum böyle bir çamasır makinesi olamaz ama çamaşır makinesi diyorlar. Yetkililere ulaşsak bir kontrol etseler ne güzel olur. Bence bunlar kaçak işler yapıyorlar.Hadi kağıt gibi duvarları duyduk ama mahallede başka binadaki ç.makine sesi nasıl geliyor?
Ç.makinesi değildir o, başka bişeydir ama nedir fikrim yok
Bana da öyle geliyor da bunu nasıl anlayabiliriz acabaKüçük bir atöyle falan olabilir mi ? merdivenaltı bir işletme.
Sizinle komşu olabilir miyiz acaba?Bende öyle yapacağım sonunda.Yani tüm gün ne kurutuyor olabilirler ki...
Tabi kiSizinle komşu olabilir miyiz acaba?Belki siz de o çapraz binada oturuyorsunuzdur.
Denizciler'de misiniz?Tabi kiNeden olmasın ? Ben artık para mı basıyorlar diye düşünüyorum
Olmadı be:'( Oralarda değilim.Şimdi nerde olduğumu ima etsem hemen bilinecek bir yerdeyim o yuzden ima bile edemiyorumDenizciler'de misiniz?
Demek ki kaçak işletme işine atılan kişiler var epey.Olmadı be:'( Oralarda değilim.Şimdi nerde olduğumu ima etsem hemen bilinecek bir yerdeyim o yuzden ima bile edemiyorum
Ama ben buradan balkonlarını görebiliyorum makineleri balkonda değil.Benim camasir makinamda balkonda. Yeni bina da oturuyorum.Müteahhit zamaninda makina yerini balkona koymus. 2 küçük çocuğum var. Inanin haftanın 4 gunu kesinlikle gunde 5 kere makina aciyorum. Eger makina balkondaysa ses yanki yapar. Acik alandan dolayi sesin uzaktan daha fazla gelme durumu vardir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?