Çok şuursuzca.. Ama sevgilisi olan veya eşi, nişanlısı olan bir adam tutup da erkek arkadaşına "ooo kanka kıza bak çok iyi yaaa" falan da dememeli zaten..Kızlar tam bir dert sayılmaz ama biraz önce erkek arkadaşımla yürüyüş yaparken sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı ve sonuç olarak bana sokakta çok güzel bir kız görsem sana gösteririm ne var bunda yani gibi bir cümle kurdu. Sanki sevgilisi değilim de erkek arkadaşıyım baya rahat kurdu bu cümleyi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.
Açıkçası ben böyle düşünen biriyle sorun yaşardim gibi geliyor.Aynısını dedim ve gösterebilirsin bence sorun yok dedi.
Yok 17 değil. Olay şuradan çıktı bir komşuyu gösterdi kızları kesiyordu arabadan dedi. Sen kız kestiğini nerden anladın dedim uzaktaydı adam çünkü ve baktığı yönde 50 tane insan vardı sen de adamın baktığı yöndeki kızlara mı bakıyodun nerden anladın dedim. Hiç tavırlı sormadım cidden nerden anladığını anlamak için. O da bunu dedi işte. Yaşı da 34.
Ben de bu maksatla söylediğini düşündüm aslında ama başta bir tuhaf hissettim. Kıskançlık sanırımAdam ben baksam sana da gösteririm demiş
Yani siz göstermez misiniz
Tv de, sokakta vs değişik geleni
İlle de çok güzel olması gerekmez ki uyumlu bir giyim, farklı bir tarz, ne bileyim uzun boylu falan göstermez misiniz
Kadın erkek fark etmez mesela güzel saçı eşime gösteririm
Siz ölümüne kanla olmussunuzAynısını dedim ve gösterebilirsin bence sorun yok dedi.
70 fazla değil mi, -70'dir o. Konu sahibinin sevgilisi böyle mi bilmiyorum ama bir güzel kız gördüğünde gözleriyle yiyen insanlardan hiç hoşlanmam, resmen gözle taciz ediyorlar insanları.Gerizekalı derim yüzüne ne dicem IQ 70 max
,Yok 17 değil. Olay şuradan çıktı bir komşuyu gösterdi kızları kesiyordu arabadan dedi. Sen kız kestiğini nerden anladın dedim uzaktaydı adam çünkü ve baktığı yönde 50 tane insan vardı sen de adamın baktığı yöndeki kızlara mı bakıyodun nerden anladın dedim. Hiç tavırlı sormadım cidden nerden anladığını anlamak için. O da bunu dedi işte. Yaşı da 34.
Yaş 34
Aynısını dedim ve gösterebilirsin bence sorun yok dedi.
Büyüdükçe cocuklaKızlar tam bir dert sayılmaz ama biraz önce erkek arkadaşımla yürüyüş yaparken sohbet ediyorduk. Konu konuyu açtı ve sonuç olarak bana sokakta çok güzel bir kız görsem sana gösteririm ne var bunda yani gibi bir cümle kurdu. Sanki sevgilisi değilim de erkek arkadaşıyım baya rahat kurdu bu cümleyi. Siz olsanız ne düşünürdünüz.
Büyüdükçe cocuklasan tipten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?