mahallenin .........ları...

Bence inip taşları geri falan almayın trajikomik olur.
Polis çağıracaksanız çağırın çevrede güvenlik kamerası varsa incelerler.
Önlem olarakta sokağa bakan odanın penceresinin önüne oturmayın, bilgisayarınızı koymayın.
Geçmiş olsun size birşey olmamış ona sevinin, bilgisayar zarar görmüş ve sinirlisiniz ama konuya yazanların ne suçu var sakinleşin öyle yazın bence.

Ben başlıktaki boşluğu mahallenin o.. çocukları diye doldurdum. Çok sinir bozucu bir durum gerçekten. Ben de yaşadığım çevreyi beğenmem ama tabi taşla saldırmak falan yok bende. Kavga gürültü çok olur, manyak çoktur. Psikopat mı sizin oradakiler ya bu ne böyle?

Kasıtlı yapılmamış belli ki. Amaç meyve veren ağacı taşlamak.
Bence konuyu bırakıp taş atanları bulun. Bulamazsanız orada bulunan çocuk veya kadınlara dert yanın ki akıllarında olsun.

Ayrıca incir ağacı cama çok yakındaysa çocuklara taş atmamalarını sizin onlara toplayacağınızı söyleyebilirsiniz.
Yapmam derseniz camınızı kapalı tutun. Zira bunun ardı arkası kesilmez.

Bende öyle düşündüm incir ağacı varsa düşürmek için yaptılar belki de.
Eski evimizde babamın diktigi asma ağacı vardı asmada haliyle üzüm veriyordu çocuklar ağaca çok tirmanirdi üzüm için aşmanın çoğu bizim balkonun içindeydi balkonun içi üzüm ve tas olurdu üzümü düşürmek icin ku üzüm taşla düşmez .incir olduğuna göre incir için yapılmış bence.yoksa incir atmazlar durduk yere.

aşağı indim küçük çocuklar vardı.kimin attığını söylediler.ay kızlaqr öyle ağlıyorum ki şu anda.defalarca atmış 2 tane sıpa pencereden içeri girdirmek için.yine atarız diyorlarmış.benim bulunduğum odaya da atacaklarmış perde var diye atmamışlar.lanet olsun.polis çağırdım.dedil yok taşları atmasaydınız keşke dediler.sadece sinirimden ağlıyorum.ya ben olsaydım o koca taşların önünde.

Polisler gelsin çocukların ailelerini bulsunlar şikayet edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…