- 16 Mart 2015
- 1.111
- 1.250
- 133
- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
katılıyorumŞok anında konu açmayı akleden neden düzgün 2 cümle kurmayı beceremez ve üstüne insanları azarlar, ben de bunu anlamıyorum.
valla konuyu açan ve dahil olan kimse bilmiyornolmiş
Pencere acikmiydi cam da kırılma yok mu.incir de mi attılar evinizin önünde ağacmi var onun için mi yapmışlardır acaba.evet ya bilgisayrın ekranı hasarlanmış lanet olsun ya
Ay aman of mahallenin muhtarlari sandim
Pencere acikmiydi cam da kırılma yok mu.incir de mi attılar evinizin önünde ağacmi var onun için mi yapmışlardır acaba.
Eski evimizde babamın diktigi asma ağacı vardı asmada haliyle üzüm veriyordu çocuklar ağaca çok tirmanirdi üzüm için aşmanın çoğu bizim balkonun içindeydi balkonun içi üzüm ve tas olurdu üzümü düşürmek icin ku üzüm taşla düşmez .incir olduğuna göre incir için yapılmış bence.yoksa incir atmazlar durduk yere.
Bende öyle düşündüm incir ağacı varsa düşürmek için yaptılar belki de.
Polisler gelsin çocukların ailelerini bulsunlar şikayet edin.aşağı indim küçük çocuklar vardı.kimin attığını söylediler.ay kızlaqr öyle ağlıyorum ki şu anda.defalarca atmış 2 tane sıpa pencereden içeri girdirmek için.yine atarız diyorlarmış.benim bulunduğum odaya da atacaklarmış perde var diye atmamışlar.lanet olsun.polis çağırdım.dedil yok taşları atmasaydınız keşke dediler.sadece sinirimden ağlıyorum.ya ben olsaydım o koca taşların önünde.
doğuda mı yaşıyorsun? neden böyle bir şey oldu ki sebepsiz?
allahım sabır versin. doğudasınız sanırım??
Çok güldümpolisi arayın siz de biz de öğrenelim olayın iç yüzünü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?