- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
-
bilmiyorumacaba sizle mi alakalı yoksa evle mi husumetleri var?
odama taş doldurmuş birileri bilmiyorum kim.bilgisayarın ekranı gitmiş.Sorun ney. net olarak yazarmisin
polisi arayın siz de biz de öğrenelim olayın iç yüzünü.odama taş doldurmuş birileri bilmiyorum kim.bilgisayarın ekranı gitmiş.
Aynen oyledir durum. Incir dusurmek isterken, taslar eve girmistir. Konuda bariz belli zaten. Neden altinda baska birsey ariyorlar kiEvin dibinde incir ağacı varsa çocuklar incir düşürmek için atmış olabilirler.
ya anlatıyorum ya neolduğunu ben de bilmiyorum odama geldiğimde her yer taş dolmuştu.Canım telepatiye geçip ne olduğunu öğrenemeyiz di mi ?
tuh ya keşke taşları atmasaydım çağırıdım polisleri gidip alsam taşları aşağıdan koysam yerlerine çağırsam olur öu tuh aklıma yaaPolis cagirin o halde. Yani hangi manyak durduk yere eve tas atabiliyor nasil bir mahalleymis..
taşları aşağıya attım tekrar alıp getirsem olur mu ?polisi arayın siz de biz de öğrenelim olayın iç yüzünü.
olmaz herhalde bilemiyorum ki.taşları aşağıya attım tekrar alıp getirsem olur mu ?
Eve yeni tasindigini soyledin,belkide senden once oturanlara husumeti olan birileri yapmistir ve devami gelebilir,polise gitsen iyi edersinya anlatıyorum ya neolduğunu ben de bilmiyorum odama geldiğimde her yer taş dolmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?