mahallenin .........ları...

valla ben doğuluların ,içinde de yaşadım burdakilerden daha ADAMDILAR. pencereyi açık bırakmıştım canım ya çok kötü sinirlendim şu anda.

valla ben doğuluların ,içinde de yaşadım burdakilerden daha ADAMDILAR. pencereyi açık bırakmıştım canım ya çok kötü sinirlendim şu anda.

İyi bari kafana gözüne gelmemiş. Uyuyor da olabilirdin. Ben senin yerinde olsam polise haber veririm. Sokakta market Vs kamerası varsa bulunur belki kim olduğu.

ne demek buradakilerden daha adamdılar. doğulular genelde daha az adamlar ama oradakilerden daha fazla adamlar öyle mi?
ağzını topla. önce destur çek.

kardeş çok sinirliyim.yeni çıkmıştım bu eve zaten ben.bilmiyorum şok oldum görünce ben de .yeni taşınmıştım bu eve zaten ben.bir fikrim yok neden yaptıkalrı konusunda.bilgisayarın ekranı gitmiş.

Size birşey olmamış iyiki. Konudan tek anladigim evinize 3 taş atıldığı,birininde bilgisayar ekranına geldiği.
Kim bu insanlar? Sizinle bir husumetleri mi var yoksa genel anlamda mı böyleler?

Çok ilginç ya çocuklar mı yaptı acaba, 3. kata kadar taşı fırlatmayı nasıl başarmışlar.. Bence haha düzgün bir yere taşının imkanınız varsa.

ne demek buradakilerden daha adamdılar. doğulular genelde daha az adamlar ama oradakilerden daha fazla adamlar öyle mi?
ağzını topla. önce destur çek.
destur çekmiyorum ben doğulu değilim ama gördüğüm kadarıyla kıyaslama yapıyoprum.burdaki insanlar karşıdakine zarar vermekten zevk alıyor anlayışsılzar evet doğulu insanların arasında yaşadım.orda beraber yaşadığım insalar burdakilerden daha adamdı genelleme yapmıyorum dikkaT ET.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…