• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mahallenin .........ları...

Ön yargi olduğunu sanmiyorum olaylardan dolayi olabilir diye düşündüler sanirim.
Ki benimde aklima öyle bir şey gelmişti.

elbette ön yargı
ben doğu anadolu'nun bir ilinde yaşıyorum. kapımız camımız taşlanmıyor burada.
münferit olaylar genele mal edilemez.
bu ayrımcılıktan başka bir şey olmaz.
böyle böyle ayrışıyor insanlar, yazık.

Ne olmuş 3.katta oturan evimi taşlayıp yemiş atmışlar anlamadım.Ben hiç evi taşlanan ev duymadım yani ilk sayfalardada ne sorulduysa hakaret etmişsin.
Bir deli kuyuya taş atmış kırk akıllı çıkaramamış bu durum.
Canı sıkılan konu açıp sallıyor saçmalıyor yani iyice sinir oldum.

elbette ön yargı
ben doğu anadolu'nun bir ilinde yaşıyorum. kapımız camımız taşlanmıyor burada.
münferit olaylar genele mal edilemez.
bu ayrımcılıktan başka bir şey olmaz.
böyle böyle ayrışıyor insanlar, yazık.
Olaylar daha çok istanbulda falan oluyor zaten. Dediğim gibi ben kötü niyet ve ayrimcilik olduğunu düşünmüyorum.
Ben de 4 sene doğuda yaşadim kimse evimizi taşlamadi.

off....bilgisayar ekranında kapatırken şeritler oluyor.ALLAH belalarını versin.mahallenin sıpaları atmış.bunların ana babası adam değil ki çocuk yetişmeyi doğurmaktan ibaret sanıyorlar.

Cocuklara bela okumanizi yanlis buluyorum. Adi ustunde cocuk art niyetleri yoktur. Gidin aileleri ile gorusun onlar gereken uyarıyı yaparlar zaten. Ayrica ana babasinin da haberi bile yoktur belki siz şikayet etmedende olmazlar zaten. Ayrica gecmis olsun.

Cocuklara bela okumanizi yanlis buluyorum. Adi ustunde cocuk art niyetleri yoktur. Gidin aileleri ile gorusun onlar gereken uyarıyı yaparlar zaten. Ayrica ana babasinin da haberi bile yoktur belki siz şikayet etmedende olmazlar zaten. Ayrica gecmis olsun.
teşekkür ederim.ben bilmem ki yabancıyım burda kimin attığını bilmemm çocukları bilmem ailelerini bilmem.polisler geldi delil yok dediler gittiler.

Kim olduğunu soylemisler cocuklar. Baska ilceden gelecek halleri yok ya. Ya iki bina otededir yada ayni apartmadadir. Konu komsuya sorun isimlerini onlar soylerler zaten ailelerini sizde konusursunuz.

siz sanırım taştan çok bilgisayara üzüldünüz.habire ekran ekran demişsinizde.ben olsam o taş niye atıldının peşine düşerdim.biri benimle mi uğraşıyor acaba diye tedirgin olurdum..

siz sanırım taştan çok bilgisayara üzüldünüz.habire ekran ekran demişsinizde.ben olsam o taş niye atıldının peşine düşerdim.biri benimle mi uğraşıyor acaba diye tedirgin olurdum..
çünkü ekran mahvoldu .şu an daha da kötüye gidiyor.benimle uğraştıklarını zannetmiyorum.uğraşsalar gece vakti atarlardı.

Valla 7 sayfa okudum konuyu anca anladım.arkadas bu nedir ya sanki konu sahibi trip atan gelin diğerleride meraklı kaynana.herkes soruyor konu sahibide çemkiriyor.sinirliysen agrasifsen buraya yazma, yazdıysan açıkla insanlara sordurma.sanki zorla arayıp arayıp soruyoruz gibi dövecek herkesi Bide:KK12: sokakdakilerde havamı yaptın böyle

aşağı indim küçük çocuklar vardı.kimin attığını söylediler.ay kızlaqr öyle ağlıyorum ki şu anda.defalarca atmış 2 tane sıpa pencereden içeri girdirmek için.yine atarız diyorlarmış.benim bulunduğum odaya da atacaklarmış perde var diye atmamışlar.lanet olsun.polis çağırdım.dedil yok taşları atmasaydınız keşke dediler.sadece sinirimden ağlıyorum.ya ben olsaydım o koca taşların önünde.

Çocukların ailelerinden bilgisayar paranızı isteyin bence.

E koyde değilsin, doğuda değilsin öğretmensin durumunda kötü değildir. Ekranı tamir etmeleri en fazla 1 gün sürüyor. Kaldırım taşı atcaksin değiller ya küçük taşlarla ne kadar maf olabilir bence ağlayıp çıldırcak kadar dertlenme niye taşı atıyorlar onu öğren daha önemli bu

Gecmis olsun canim.Tas atan cocuklari gördüysen ailelerini bul konus.Bence o sekilde cözebilmen mümkün.

E koyde değilsin, doğuda değilsin öğretmensin durumunda kötü değildir. Ekranı tamir etmeleri en fazla 1 gün sürüyor. Kaldırım taşı atcaksin değiller ya küçük taşlarla ne kadar maf olabilir bence ağlayıp çıldırcak kadar dertlenme niye taşı atıyorlar onu öğren daha önemli bu
haklısın :( niye ben yani niye benim evim..off...ağlıyorum sinirden.

haklısın :KK43: niye ben yani niye benim evim..off...ağlıyorum sinirden.
canım aglicak ne var ya haberleri aç insanlar evlatlarininin ölüsüne sariliyo yok yere. Sen çocuklar niye eve taş attı bilgisayara ya bişey olduysa diye dertlenip agliyosun allahın gücüne gider kalk elini yüzünü yıka kendine gel yarında bilgisayarciya gosterirsin.

canım aglicak ne var ya haberleri aç insanlar evlatlarininin ölüsüne sariliyo yok yere. Sen çocuklar niye eve taş attı bilgisayara ya bişey olduysa diye dertlenip agliyosun allahın gücüne gider kalk elini yüzünü yıka kendine gel yarında bilgisayarciya gosterirsin.
çok haklısın canım :(
götürmek için bilgisayarcıya epey bir yol çekmem llazım 6 yıllık ama taş gibiydi.ekran gidiyor yavaştan ama bu haliyle kalsa kullansam olur mu ki? zararı olur mu? içlerinde kimyasal sıvı varmış bunların sıkıntı olur mu ki?akar mı yani dışarı?

Back
X