- Konu Sahibi sonbaharyaGmurlari
Konu açılmış ama,
anlatılan hiçbir şey yok
anlatılan hiçbir şey yok

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ön yargi olduğunu sanmiyorum olaylardan dolayi olabilir diye düşündüler sanirim.ben hiç anlamadım bu önyargıyı. aşkolsun hanımlar.
Ön yargi olduğunu sanmiyorum olaylardan dolayi olabilir diye düşündüler sanirim.
Ki benimde aklima öyle bir şey gelmişti.
Olaylar daha çok istanbulda falan oluyor zaten. Dediğim gibi ben kötü niyet ve ayrimcilik olduğunu düşünmüyorum.elbette ön yargı
ben doğu anadolu'nun bir ilinde yaşıyorum. kapımız camımız taşlanmıyor burada.
münferit olaylar genele mal edilemez.
bu ayrımcılıktan başka bir şey olmaz.
böyle böyle ayrışıyor insanlar, yazık.
teşekkür ederim.ben bilmem ki yabancıyım burda kimin attığını bilmemm çocukları bilmem ailelerini bilmem.polisler geldi delil yok dediler gittiler.Cocuklara bela okumanizi yanlis buluyorum. Adi ustunde cocuk art niyetleri yoktur. Gidin aileleri ile gorusun onlar gereken uyarıyı yaparlar zaten. Ayrica ana babasinin da haberi bile yoktur belki siz şikayet etmedende olmazlar zaten. Ayrica gecmis olsun.
çünkü ekran mahvoldu .şu an daha da kötüye gidiyor.benimle uğraştıklarını zannetmiyorum.uğraşsalar gece vakti atarlardı.siz sanırım taştan çok bilgisayara üzüldünüz.habire ekran ekran demişsinizde.ben olsam o taş niye atıldının peşine düşerdim.biri benimle mi uğraşıyor acaba diye tedirgin olurdum..
aşağı indim küçük çocuklar vardı.kimin attığını söylediler.ay kızlaqr öyle ağlıyorum ki şu anda.defalarca atmış 2 tane sıpa pencereden içeri girdirmek için.yine atarız diyorlarmış.benim bulunduğum odaya da atacaklarmış perde var diye atmamışlar.lanet olsun.polis çağırdım.dedil yok taşları atmasaydınız keşke dediler.sadece sinirimden ağlıyorum.ya ben olsaydım o koca taşların önünde.
kimi bulayım da kimden isteyeyim.ben burda öğretmenim nasıl çıkıp yüz göz olayım.ekranı gidiyor bilgisayarın eskiydi ama sağlam çalışıyordu.lanet olsun.Çocukların ailelerinden bilgisayar paranızı isteyin bence.
haklısınE koyde değilsin, doğuda değilsin öğretmensin durumunda kötü değildir. Ekranı tamir etmeleri en fazla 1 gün sürüyor. Kaldırım taşı atcaksin değiller ya küçük taşlarla ne kadar maf olabilir bence ağlayıp çıldırcak kadar dertlenme niye taşı atıyorlar onu öğren daha önemli bu
canım aglicak ne var ya haberleri aç insanlar evlatlarininin ölüsüne sariliyo yok yere. Sen çocuklar niye eve taş attı bilgisayara ya bişey olduysa diye dertlenip agliyosun allahın gücüne gider kalk elini yüzünü yıka kendine gel yarında bilgisayarciya gosterirsin.haklısınniye ben yani niye benim evim..off...ağlıyorum sinirden.
çok haklısın canımcanım aglicak ne var ya haberleri aç insanlar evlatlarininin ölüsüne sariliyo yok yere. Sen çocuklar niye eve taş attı bilgisayara ya bişey olduysa diye dertlenip agliyosun allahın gücüne gider kalk elini yüzünü yıka kendine gel yarında bilgisayarciya gosterirsin.