Maharetli hanımlar acil yardımcı olur musunuz?

Hayvanlara haslayip verirseniz birsey olmaz.Nasil hayvan yok orasi neresi :)
Olsun dikkatli olursunuz birdaha komsuyada yardim edin asil o kotu olmus.
Komşuya yardım etmek zorundayız artık. Ama bir daha sorumluluk almamak en iyisi. Çünkü ben tanımıyorum bile o kişileri başka apartmansan birinin yemeği. Bu tür bir sıkıntıda hem kendimizinki hem başkasınınki ziyan olmuş olacak.

Ben baskasinin yemegini buzlugumda yer kaplatmam eti falan sigmaz anlarimda mantiyi komsuda saklamak bana gore yuk sizide zor durumda biraktilar kendi maliniz olsa sadece saglik olsun der gecersiniz birdaha kabul etmemelisiniz bencede.

Ben baskasinin yemegini buzlugumda yer kaplatmam eti falan sigmaz anlarimda mantiyi komsuda saklamak bana gore yuk sizide zor durumda biraktilar kendi maliniz olsa sadece saglik olsun der gecersiniz birdaha kabul etmemelisiniz bencede.
Çok haklısınız, bize ders oldu gerçekten. Kendimizinkini bir şekilde telafi ederiz belki ama bir başkasının olunca daha önemli oluyor. Sorumluluk bu, benim hiç haberim yoktu hiç tanımadığım birinin yani, annem tanıyor ama aynı apartmandan değil, başka bir komşu parayla mantısını yapıyor onu da bizim dondurucuya koyuyor. Yok da diyemedi demek ki annem.

dondurulmuş gıda neden zehirlidir rica etsem açıklar mısınız ?

İçinde ki et bakteri toplamıştır ayrıca o komşu ne anlayışsız öyle insanlık hali yani

dondurulmuş gıda neden zehirlidir rica etsem açıklar mısınız ?
Kalp rahatsızlıklarına yol açabiliyor. Onun dışında yuksek kalori oluşuyor içinde ardından doğru cozulme yapılmazsa gıda zehirlenmesi yapıyor vs vs bunun gibi daha bi çok şey. Ayrıca ürünü çözüp tekrar dondurup tekrar cozdurmek iki katı zehir. Ha sorarsanız kullanıyor muyum evet ama belli başlı gıdaları. Dışardan hazır dondurulmuş gıdaları da dolabıma koymam o apayrı sıkıntı zaten. Daha fazla detay isterseniz internette dondurulmuş gıdalar ile ilgili yazılar bulabilirsiniz

İçinde ki et bakteri toplamıştır ayrıca o komşu ne anlayışsız öyle insanlık hali yani
Aynen ben de sinirlendim ister istemez. Kendisi başka birinin mantılarını yapmak için para almış malzeme filan almış yapmış, onu da bizim dondurucuya koymuş. Sonra da ply et alsın şu kadar kilo demiş. Kendi yiyeceğimizi geçtik başkalarının rızkının da sorumluluğunu almışız. Annem hayır diyemediğinden getirip koyuyor ama işte böyle şeyler olunca da sorumluluk altında kalıyor insan. Etini de annem vermiş, bir daha da ders oldu bana koymayacağım diyor. Aynı apartmanda bile değiliz bu mantıların sahibiyle.

aslında dondurulmuş gıdanın mantıken zararlı olmaması lazım..
şimdi bütün hanımlar herşeyi buzluğa atıyor..
teşekkürler cevabınız için, uzun zamandır aklıma takılan bir konuydu, araştıracağım..

Benimle beraber bir kaç arkadaşın hayvanlara verin demesinin sebebi sanırım benim gibi anlamaları yani "daha bozulmamış" dusuncesi... yoksa kendi boğazımızdan geçirmediğimiz pis şeyleri hayvanlara verecek kadar "aptal " olduğumuzu dusunmuyorum...

Canım içe sinme meselesi çünkü bir kere dondurucudaki tazecik kıymayı çözülsn diye kitabına göre dışarı çıkardığımda altındaki kotu görüntü ve kokuyu aldığımda anladım hiç hoş bisey olmadığını. Genelde sebze koyuyorum dondurucuya onları da çok bekletmeden tuketiyorum.

teşekkür ederim, uyarılarınızı dikkate alıp araştıracağım..

Yok hayvanlara da veremem zaten. Bu ders oldu bundan sonra daha dikkatli olacağım artık.

Direk çöpe atın.Hayvanların midesi çöplük mü bozulmuş şeyleri onlara veriyoruz anlamadim?
Hayvanlara veririm demedim. Sadece arkadaşlar önerdi. Zaten atıldı hepsi.

Buzu çözülen yiyecekler, birdaha yenmez.Tavuk, et gibi yiyecekleri bile birgün önceden buzdolabı bölümünde çözdürülmesi lazım yoksa bakteri üretir.Çöpe atın olan olmuş artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…