Ay inanamıyorum ya :) Rezil ettim o kadar hazır yiyeceği yaMantılardan umut yok maalesef canım. El Fatiha
Etli de vardı patatesli de. Çok üzüldüm şimdi ya. Bir derin dondurucu doluydu Ramazan hazırlığı ziyan oldu resmenEğer birbirine yapışacak kadar kötü duruma geldiyse hamur çürümüştür. Içinde çiğ etin olması da cabası. Bence kesinlikle tuketmeyin, hayvanlara da vermeyin.
Biz de şehirdışına gidip geldiğimiz zaman derin dondurucumuzun çözülebileceği kadar bir süre elektrik gidip gelmiş. Eve geldiğimiz zaman her şey donuktu ama görüntüsünden belliydi. Özellikle etlerin. Ağzına kadar dolu bir buzdolabı gıdayı çöpe attım maalesef.
Bir haftalık bir seyahate çıkmıştık. Ben de gitmeden önce ocağın fişini çekmiştim. Derin dondurucunun kablosu da ocağın prizine ekliymiş. Hiç bilmeden çektim gittik. Derin dondurucuda da mantı stokları vardı. Annem bugün söyledi hep hamur olmuş mantılar, birbirine yapışmışlar. Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Ne yapabiliriz? Ziyan olacak yoksa o kadar yiyecek.
Mantıları ben açmadım annemin emeğine yazık oldu ya. Beceremiyorum bari ziyan etmeseydim bilemedim hiç bilmiyordum bile ocağa bağlı olduğunu.Bir keresinde aldığım Mantiyi Dondurucuya atmayı unutmuşum hamur olmuştu. Ama malesef Hayır gelmedi o mantidan köpeğimiize verdik biraz birazini da kapının önündeki kediler yedi.
Üzücü bir durum kesin o mantilari siz actiniz emek verdiniz ama maleseeeeef
Yenii evlisin galiba ilk zamanlar olur böyle dikkatsizlikler.Ay inanamıyorum ya :) Rezil ettim o kadar hazır yiyeceği ya
Patatesliydi bazıları, etli de vardı. Neyse artık kurtaramayacağız yani.iyi de bozulmamış mı
yani sadece erimesi değil bozulması sıkıntılı
sadece erise pişirin hayır olsun derim de ya bozuldu ise bu vebal alınmaz ki
Yaklaşık beş gün öyle beklemiş ne yazık ki. Artık hepsini atacağız mecburen. Üzüldüm yaUzun suredir çözülüp beklediği için o mantilari sakin kimseye yedirmeyin...
Caniniz sağolsun artık
Sormayın ya Rezalet yaniDaha sana mantida vermez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?