- 29 Haziran 2014
- 2.568
- 1.628
- 133
- 35
Bir haftalık bir seyahate çıkmıştık. Ben de gitmeden önce ocağın fişini çekmiştim. Derin dondurucunun kablosu da ocağın prizine ekliymiş. Hiç bilmeden çektim gittik. Derin dondurucuda da mantı stokları vardı. Annem bugün söyledi hep hamur olmuş mantılar, birbirine yapışmışlar. Kurtarmanın bir yolu var mıdır? Ne yapabiliriz? Ziyan olacak yoksa o kadar yiyecek.
Atladığım bir nokta var, sonlarda belirttim ama. Bir komşumuz başka bir apartmandan bir komşunun etli mantısını da yapmış parayla. Onu da getirip bizim dondurucuya koymuş. Durum böyle olunca anneme de ply et alır, parasını verir gibi bir şey söylemiş. Sadece kendimizinkini ziyan etmemişim bilmeden, öyle de bir ayrıntımız var bayanlar.
Atladığım bir nokta var, sonlarda belirttim ama. Bir komşumuz başka bir apartmandan bir komşunun etli mantısını da yapmış parayla. Onu da getirip bizim dondurucuya koymuş. Durum böyle olunca anneme de ply et alır, parasını verir gibi bir şey söylemiş. Sadece kendimizinkini ziyan etmemişim bilmeden, öyle de bir ayrıntımız var bayanlar.
Son düzenleyen: Moderatör: