- 29 Ocak 2024
- 955
- 40
- 18
- 24
- Konu Sahibi Menekse2000
-
Evet çok acele olmak lazım citkirildim değilim ama tecrübem yok tecrübeyi geçtim o temposu yoğun yerde herkes kolay kolay yapamaz küçük işletmede çalıştım iki gün part time yinede gerçekten zor oluyor iki yüz kişiyle uğraşabilir miyim bilmiyorum yemekleri de kendileri yapıyorlar sen düşünMutfakta ne is yapacaksiniz? Temposu cok yuksek, stresi cok olan bir yer mutfak citkirildim bir yapiniz varsa cok zorlanirsiniz. Kimse sizin nazinizi da cekmez herkes cani burnunda calisirken
Erkek arkadaşınla konular ayşegül kitap serisi gibi
Erkek arkadaşımla avm’de
Erkek arkadaşım mutfakta çalışıyor
Erkek arkadaşım ve ablası
Erkek arkadaşım önden yürümeyi öğreniyor
Neden pekiİşin zorluğunu geç. Eşle/erkek arkadaşla aynı yerde asla çalışılmaz.
biraz öyle olduHayatın erkek arkadaşınla mı sınırlı? Şu konularına kronolojik sırayla baktık da... neyse....
Tecrübe evde oturarak edinilecek bir şey değil. İş hayatı bu yorulacaksınız, yetişmeye çalışacaksınız, tökezleyecek ve hatta düşeceksiniz. Böylelikle öğreniyor insan.Evet çok acele olmak lazım citkirildim değilim ama tecrübem yok tecrübeyi geçtim o temposu yoğun yerde herkes kolay kolay yapamaz küçük işletmede çalıştım iki gün part time yinede gerçekten zor oluyor iki yüz kişiyle uğraşabilir miyim bilmiyorum yemekleri de kendileri yapıyorlar sen düşün
Yok normalde işten kaçmam da mutfak işi gerçekten oyle olmuyor ya çok çok aktif hızlı olmak lazım kendime guvenemedim bi kaç yıldır evdeyim ve dünya kadar insan gelecek ben yemek doldurcam onlara da birden o şeye gelemem ki ozguvensizim daha24 yaşında tempoya ayak uydurmaktan korkuyorsanız zaten hiç böyle işlere kalkışmayın. En dinç, verimli çağınızdasınız eğer bu işe mecbursanız ve de ekstra sorumluluk hissediyorsanız uyum sağlayacaksınız. Ha önden giden sevgiliyi mahçup ederim diyorsanız da hiç bulaşmayın. Üçüncü gün ben yapamıyorum diyip çıkarsanız adamlar bizi neden uğraştırdın der.
Kendi mesleğiniz varsa o alanda deneyim kazanmaya çalışın. Bu tarz işleri ne kadar uzun süre yapabilirsiniz ona göre düşünüp adım atın.
Ya yuhh nerden çıkardınızValla sen şu erkek arkadaşından kop dedikçe sen çocuğa iyice yakın olmaya çalışıyorsun kendi başını kendin yiyecen . Git kızım git çalış herkes anasının karnında öğrenmiyor yaparsın yaparsın sırf o çocuğu görcem die yine yaparsın sen
Öyle bi sallayım belki tutar dedimdiYa yuhh nerden çıkardınızcok istesem giderdim gitmem istemeeyen benim zaten
Yok normalde işten kaçmam da mutfak işi gerçekten oyle olmuyor ya çok çok aktif hızlı olmak lazım kendime guvenemedim bi kaç yıldır evdeyim ve dünya kadar insan gelecek ben yemek doldurcam onlara da birden o şeye gelemem ki ozguvensizim daha
İş yerinin stresi ayrı oluyor. O stresli anlarda ilişkiyi iyi tutmak zor. Ya da sen biriyle sorun yaşasan erkek arkadaşın konuya dahil olsa olmaz, olmazsa olmaz. Çok iğrenç bir durum.Neden peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?