Ben kendi kızından bulsun diyorum .Kadın ilişkinizi geri dönülemez bir noktaya getirdi istediğini aldı resmen. Allahından bulsun.
Öyle mi dersin , hey allahım ya var ya o kadar zaman o kadar emek acıyorum kendimeBir şey diyeyim mi?
Az daha mahkeme olayında diretirsen ki öyle yapmalısın, bu adam çirkinleşecek. Sana karşı tek bir cephe olacaklar er ya da geç. Buna hazırlan derim.
En son erkek arkadaşıma annesinin mesajını atmış , ee sevgilim deneyimin nasıl gidiyor ? Memnun musun bari demiştim.
"Derken " demiş.
Yani kadın bi anda bu kadar kinlenmemistir bana belli ,bu mesaj şu bu olayı olmasa da beni istemezmis ben öyle düşünüyorum. Sordum zaten annen dedim belki evde sana karşı da benden yana ağzına geleni söylüyordur dedim .bana erkek arkadsınız haberı vardı gıbı geldı ilk kez duymuş gıbı değil
Güzelim, erkek arkadaşın annene dava açsa, başta sen akıllıca davranıp ortamı yumuşatmaya çalışmaz mısın?Öyle mi dersin , hey allahım ya var ya o kadar zaman o kadar emek acıyorum kendime
genelı oyle zaten ama nısanlınızın tavrı onemlıydı burda bence o da gecemedı bu sınavdan.Yani kadın bi anda bu kadar kinlenmemistir bana belli ,bu mesaj şu bu olayı olmasa da beni istemezmis ben öyle düşünüyorum. Sordum zaten annen dedim belki evde sana karşı da benden yana ağzına geleni söylüyordur dedim .
Kadın zaten klasik ogulcugumu kimselere vermem turşusunu kurucu tipiymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?