Bilmiyorum ispat etsin yada biraksin beni ayrılayim , hakkımı arayayım.
KatılıyorumErkek arkadasinizdaki sakinlik beni cok rahatsiz etti..
Hele bi dur vaktim yok simdi tavri aslinda olaya bakisini gostermiyor mu zaten.
Normal sartlarda bir insan sasirmasi delirmesi bu ne curret nasil olabilir boyle bir sey diye donup durmasi gerekmiyor mu
Bilmiyorum ispat etsin yada biraksin beni ayrılayim , hakkımı arayayım.
O sana zarar summe.Bir akıl diyor ki bu kadının istediği ogulcugundan ayrılman , ayrılma lan summe inadına sürdür şu işi diyor . Sırf istediğini vermemek için . Öyle kinlendim ki
Senin diğer konuda yazdığını direk kadına copy paste yapasm geliyo var yaSakın geri adım atma.
Dünkü konunuzu yeni okudum, gerçekten bu kadına haddinin bildirmeniz gerek. Bunu iki yolla yaparsınız eğer erkek arkadaşınızı gözden çıkardıysanız direk savcılığa gidersiniz ve inceldiği yerden kopsun dersiniz. Durum şu ki kadın ayar olacak ama istediğini elde etmiş olacak, ciddi bir ceza almaz belki biraz para cezası. Ama oğlunu sizden ayırmış olacak.
İkinci durum erkek arkadaşınızı seviyorsanız ve kaybetmek istemem bana emeği geçti diyorsanız ve o da sizi seviyorsa onunla birlikte anneye oyun oynayacaksınız. İşte kağıt gönderip ileri bir tarihe mahkeme var diyeceksiniz, erkek arkadaşınız da anne benim PC'me habersiz baktığını da yazmışsın özel hayata müdahele ve hakaretten seni içeri alabilirlermiş falan diyecek, para cezasına çevrilirse 15-20 bin gibi tazminat diyor avukat arkadaşım desin. Yani bayağı bayağı korkutun kadını. Svegilin anne özür dile de çeksin davayı yoksa çok rezil olursun desin, sizden özrü diletsin, bir daha millete müdahele etmemeyi anlasın haa bir de ilişkiniz devam ediyor diye hepten kudursun.
Senin diğer konuda yazdığını direk kadına copy paste yapasm geliyo var ya
Aynen kadının huyu buymus işte .Summe erkek arkadaşın genelde nasıl biridir? Serin kanlı mıdır, sinirli bir yapısı mı vardır?
Ben erkek arkadaşının olayın ciddiyetini net idrak edemediğini düşünüyorum hala. :/
Başında öyle bi anne olsa, müdahil olabilen, huyunu suyunu biliyorsun... Bunu normalleştirirsin değil mi?
Yani erkek arkadaşının umursamaz hali de bu kabulleniş sebebiyle sanki.
yanlış düşünüyorsun. oğlundan ayrılınca başka kız gelecek ona da aynı şeyler yapacak. ayrıl koy tekmeyi. hani dün onurum var diyordun bu çizgiden ayrılma. o kadından da tazminat al çatır çatır yeBir akıl diyor ki bu kadının istediği ogulcugundan ayrılman , ayrılma lan summe inadına sürdür şu işi diyor . Sırf istediğini vermemek için . Öyle kinlendim ki
Tazminat olarak 1 tl istiycem iyice yerin yedi kat dibine girsinVallahi aç davanı derim. Bilsin haddini hatta ben olsam çatırrrrrr çatırrrrrrr tazminat alıp yerdim
Peki böyle bir anneyle ne kadar sağlıklı bir ilişki olur? Yarın öbür gün olurda evlilik olursa bu adam annesini atmayacak, hep hayatlarında olacak değil mi? Burda okuduğumuz kayınvalide konularının bin beterini yaşar bu kız. O zaman kocası dava açmasına da izin vermez,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?