Mahkeme de bizim için enteresan bir deneyim olacak dedim.

Bilmiyorum ispat etsin yada biraksin beni ayrılayim , hakkımı arayayım.

Yanlış yapıyorsun hakarete ugradin bi de terk edilmeyi bekliyorsun. Ayrılmasi gereken sensin.
Kadınca bir icguduyle annesiyle böyle savaşıyorsun belki ama yanlis bu.ben bu kadar hakarete rağmen seninle sevgili olamam demen lazim ayrılman lazım. Nerede bitirmen gerektiğini bilmezsen sonu seni üzer.
Su an o adamdan yrilman lazım.
Bekleyerek haa ediyorsun

Bir akıl diyor ki bu kadının istediği ogulcugundan ayrılman , ayrılma lan summe inadına sürdür şu işi diyor . Sırf istediğini vermemek için . Öyle kinlendim ki

Katılıyorum

eski konunuzu okudum. 'derken' nasıl bir tepkidir anlamak mümkün değil. insan annesinin böyle bir halt ettiğini öğrense şoktan şoka girer kendini nasıl affettireceğini şaşırır. tamamen numara sonrasında canım cicim ayakları. mahkeme lafını duyunca nasıl toparlayacağını şaşırmış. bu adama güvenmeyin. anası da kesinlikle bir karşılığı hakediyor. çok acımasızlar ana oğul.

Summe erkek arkadaşın genelde nasıl biridir? Serin kanlı mıdır, sinirli bir yapısı mı vardır?
Ben erkek arkadaşının olayın ciddiyetini net idrak edemediğini düşünüyorum hala. :/

Başında öyle bi anne olsa, müdahil olabilen, huyunu suyunu biliyorsun... Bunu normalleştirirsin değil mi?
Yani erkek arkadaşının umursamaz hali de bu kabulleniş sebebiyle sanki.

2 konuyuda üstün körü okudum ama bence sakın geri adam atma. Aç davanı, sürünsünler. Bence oğlanın senın tarafında olduğu falan yok. Resmen seni vazgecirmek için oyun oynuyor

Bilmiyorum ispat etsin yada biraksin beni ayrılayim , hakkımı arayayım.

Sen ciddi misin? O kadar hakaretten sonra sevgilin annesine kızarsa hepsini yutup o adamla birlikte olmaya devam edeceksin ve dava açmayacaksın yani... Ya da kadından bir özür mesajı gelirse her şeyi unutacaksın. Hani gururunla oynanmıştı, hani onurun ayaklar altına alınmıştı. Ne oldu?

Beni bıraksın demek bile hiç bişey yapmayacağını belli ediyor aslında. Senin şimdiye kadar terketmen gerekirdi.

Davadan vazgeçmem için beni değil davadan fazla etkilenmemesi için git anneni sakinleştir çünkü çok kararliyim deseydin..

Bir akıl diyor ki bu kadının istediği ogulcugundan ayrılman , ayrılma lan summe inadına sürdür şu işi diyor . Sırf istediğini vermemek için . Öyle kinlendim ki
O sana zarar summe.
Kısa vadede kadını cezalandırsan da uzun vadede sana zarar.
Bu kadar yüz göz olunduktan sonra mutlu olabileceğinizi sanıyor musun?
Gururunla ayrıl bırak annesinin cirkefliginin bedelini oğlu bir odesimn. Susar e devam edersen uzun vadede sem kaybedersin hakaretleri yutan oturan sen olursun.

Dünkü konunuzu yeni okudum, gerçekten bu kadına haddinin bildirmeniz gerek. Bunu iki yolla yaparsınız eğer erkek arkadaşınızı gözden çıkardıysanız direk savcılığa gidersiniz ve inceldiği yerden kopsun dersiniz. Durum şu ki kadın ayar olacak ama istediğini elde etmiş olacak, ciddi bir ceza almaz belki biraz para cezası. Ama oğlunu sizden ayırmış olacak.

İkinci durum erkek arkadaşınızı seviyorsanız ve kaybetmek istemem bana emeği geçti diyorsanız ve o da sizi seviyorsa onunla birlikte anneye oyun oynayacaksınız. İşte kağıt gönderip ileri bir tarihe mahkeme var diyeceksiniz, erkek arkadaşınız da anne benim PC'me habersiz baktığını da yazmışsın özel hayata müdahele ve hakaretten seni içeri alabilirlermiş falan diyecek, para cezasına çevrilirse 15-20 bin gibi tazminat diyor avukat arkadaşım desin. Yani bayağı bayağı korkutun kadını. Svegilin anne özür dile de çeksin davayı yoksa çok rezil olursun desin, sizden özrü diletsin, bir daha millete müdahele etmemeyi anlasın haa bir de ilişkiniz devam ediyor diye hepten kudursun.

Ben biraz ayrıntıli düşündüm de bence bu adam sizi ailesine mesajlarda yazdığı gibi yansıtıyor ve sizden öyle bahsediyor olabilir
bu kadın da cesareti oradan bulmuştur belki

Peki böyle bir anneyle ne kadar sağlıklı bir ilişki olur? Yarın öbür gün olurda evlilik olursa bu adam annesini atmayacak, hep hayatlarında olacak değil mi? Burda okuduğumuz kayınvalide konularının bin beterini yaşar bu kız. O zaman kocası dava açmasına da izin vermez,

Aynen kadının huyu buymus işte .
Erkek arkadaşım evet serin kanlidir benle olan sorunları daha önce kardesime yansitmamisti, bir anda çok çok çok sinirlenir bazen . Öyledir

yanlış düşünüyorsun. oğlundan ayrılınca başka kız gelecek ona da aynı şeyler yapacak. ayrıl koy tekmeyi. hani dün onurum var diyordun bu çizgiden ayrılma. o kadından da tazminat al çatır çatır ye
dipnot: adamın seni koruduğunu-koruyacağını hiç sanmam

Şimdiden pencelerini çıkarmış şeytan ruhlu karı. Bencede ayrıl. Bu ilişkide gelecek göremiyorum. Üzülen taraf sen olursun.

Bilemiyorum Sep yani çocuğun tutumuna bağlı, bu tür anneleri olup da ağzının payını çok güzel veren erkekler de var. Annesini siler, karısını ezdirmez. Etrafımda böyleleri de var yani İlişkilerinde ne yaşıyorlar bilemem, gerçekten bağları sağlam mı, değil mi? Zaten konu sahibi intikamını alır ve baktı ki bu çocuk anneci bırakır, evlenmek şart değil. Öteki türlüsü böyle bir kadın için anlık korku, mutsuzluk ama sonrası başarı. Oğlunu ayırdımı ayırdı, mahkemeye çıkar işte ufak para cezası tamam. 1 ay kahrolur sonra yine iyi yapmışım der, belli kadın arsız.

Benim bir tanıdığım da istenmeyen gelin adayıydı ve inada bildirdi işi evlendi. Düğünde olaylar oldu ve kocası kısmen ailesine arkasını döndü çocukları olana kadar. Simdi kayınvalide ve kayinpederle dip dibeler ve çok pisman. O nfretim beni vurdu şimdi sürekli nefret ettiğim insanlarla yaşıyorum diyor.
Şimdi kazandım sanıyorsun ayrılmayarak ama e!in ol böyle kötü bir kadınla sürekli beraber olmak sana zarar ileride.
Kısa vadede kazanan olursun ama uzun vadede en çok kayıp emin ol senir. Kendini cezalandiriyorsun.
Eninde sonunda anneler afediliyor. Kendi annemle pay bic eninde sonunda affetmiyor musun? O da affedecek. Kendini sinir ettiğinde kalacaksın.
Hepsini geçtim bir sure gecince bir özüre affetim hesabını soramadim diyeceksin. Neden yuttum o lafları diyeceksin.
O kadar çirkin laftan sonra sen bu adamla evlensen dahi annesine ceza olmaz sana olur. Unutulmaz o laflar.
Gururunu yedirme pisman nolursun ileride.
Yapman gereken şey ayrılmak. Bedelini sen degil sevgilin odesin ki annesine odetsin. Ayrılmak en büyük bedel. Önce ayrilsonra hakaret davası aç. İkisi de bir bedel odesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…