- 7 Ocak 2014
- 1.252
- 1.189
- 408
Hayır sadece korku vermek için yazmadım ciddi ciddi düşünüyorum dava açmayı , sırf bu ihtimali yok etmemek için kadına hala al oglunun tursusunu kur demiyorumSevgilinizle mesajlaşmanizdan sadece korku vermek için yazdiginizi cikarttim. Aslında dava falan acmayacaksiniz. O mesajı atarken acaba benim arkamda olur mu diye merak ettiniz. Görünen o ki ters tepmis.
Yok sasirmadi . Annesinin potansiyelini biliyormuş demekkiyani mesajı okuduğunda verdiği ilk cevap bu mu ?
bu ne ya nasıl olur böyle birşey vs vs gibi tepkiler yok mu ?
Benim erkek kardesimle araları çok iyidir , ama mesela benle kavgaliyken filan da ona bişey yansıtmamisti bi keresinde yani küçük minik de olsa bana mı caktirmadi o kadar da sinirini diyorum . Akşam eve gidip hesabını sorar umudu taşıyorum işte.Allah aşkına vazgeçme şu davadan. Ders olsun manyak annelerin hepsine.
Adamın da senden yana olduğu falan yok, sakinleştirmeye çalışıyor sadece vazgeçmen için.
Benim erkek kardesimle araları çok iyidir , ama mesela benle kavgaliyken filan da ona bişey yansıtmamisti bi keresinde yani küçük minik de olsa bana mı caktirmadi o kadar da sinirini diyorum . Akşam eve gidip hesabını sorar umudu taşıyorum işte.
Yok sasirmadi . Annesinin potansiyelini biliyormuş demekki
Güzelim, erkek arkadaşın annene dava açsa, başta sen akıllıca davranıp ortamı yumuşatmaya çalışmaz mısın?
Mağdur tarafın ağzına bir parmak bal çalıp, olayın üzerini kapamaya çalışırsın. Sahte samimiyetini kullanıyor şimdi o, ama işe yaramadığını görünce safını belli edecektir.
Winter is comingTam Game of thrones havasına büründüm ben de.
Bilmiyorum ispat etsin yada biraksin beni ayrılayim , hakkımı arayayım.Bekle bakalım da hesabını sorsa inanacak mısın? Ya da nasıl emin olacaksın?
Bu kadın böyle bişeye cesaret edebiliyosa oğlu da kendi gibidir. Karaktersizdir. Bu yaşta böyleyse bi halt olmaz bundan. Kurtar kendini.Benim Annem bana böyle bişey yapmaya cesaret edemez ,mahkemeyi şunu bunu geçtim beni kaybrdecegini bilir .
Tabi terbiyeside müsaade etmez bir günden güne hiç birimizin bişey ini kurcalamadi. ..
Bıraksın beni derken? Senin çoktaan onu bırakmış olman gerekiyor veya bırakıcak olan sen olmalısın. O hakaretleri sana yaptılar çünküBilmiyorum ispat etsin yada biraksin beni ayrılayim , hakkımı arayayım.
AynenAy bende seni merak edip yeni konu açtın mı diye bakıyordum. O adam senden yana değil anladığım kadarıyla seni sakinleştirip konuyu kapatmaya çalışıyor. Çok sakin ve umursamaz geldi bana. Ben böyle şey yaşasam utancımdan cevap bile veremezdim. Aç davanı ayrıl şu adamdan, değmezler bence çabalamaya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?