Mahkeme de bizim için enteresan bir deneyim olacak dedim.

Sen mahkemede diret. Alttan alsada annesi zarar görmesin diye olacaktır.
Armut dibine düşermiş!!

Konunu acmissin ben gormemistim. Bence fazla uzatma bunlarida basina sarma.. Kararli bir sekilde 1 kere mahkemeyi belirt ve uzaklas

Tabi ki annesini korumak üzere sergilenmiş davranışlar bunlar.

Size duyumsadığı sevgi ayrıdır, ona bir şey diyemem ama otomatik olarak bu savunmaya girmesi ve sizi caydırmaya çalışması gayet doğal. Şu durumda öfkeyle sevgilinizin üzerine gitmeyin, ona kırıldığınız noktaları, bir genç kadının gururu ile oynamanın bedelinin olması gerektiğini izah ederek, "Bir kız evladımız olsa ve böyle söylenilse ne hissederdin" "Bir başkasının evladına bu sözler bu kadar kolay edilebilir mi" vb. empati yollu konuşun bence.

Ve durumun seyrine göre kararlılığından vazgeçme lütfen.
Bu kadar kolay olmamalı, bu kadar kolay olduğunu sanmamalılar!

Sevgilinizle mesajlaşmanizdan sadece korku vermek için yazdiginizi cikarttim. Aslında dava falan acmayacaksiniz. O mesajı atarken acaba benim arkamda olur mu diye merak ettiniz. Görünen o ki ters tepmis.
Hayır sadece korku vermek için yazmadım ciddi ciddi düşünüyorum dava açmayı , sırf bu ihtimali yok etmemek için kadına hala al oglunun tursusunu kur demiyorum
Ben ayrılmak istedim neler söyledim , kendi ogulcugu daha konuşalım diye diretti . Şarj veya iş konusunda yalan soylemedigini biliyorum . Baştan savma durumu yok tabi .
Ha ben olayı iyice ciddiye götürünce tepkisi ne olur onu bilemem anaaam anaaammcı olabilir

yani mesajı okuduğunda verdiği ilk cevap bu mu ?
bu ne ya nasıl olur böyle birşey vs vs gibi tepkiler yok mu ?
Yok sasirmadi . Annesinin potansiyelini biliyormuş demekki

Eger adam senden yana olsaydı, annesinin sana yazdigi mesaji ona gonderdiginde sana, hemencik telefonu kapat ben sana geri doncem der, annesinin haddini bir guzel bildirir sonra sana geri diner annesi adina binlerce ozur dilerdi ne diyorsun sen falan diyecegine.

Sende bidahakine de, pc ne sifre koyda benden sonra, annen benden sonraki iliskinide baltalamasin.

Allah aşkına vazgeçme şu davadan. Ders olsun manyak annelerin hepsine.

Adamın da senden yana olduğu falan yok, sakinleştirmeye çalışıyor sadece vazgeçmen için.
Benim erkek kardesimle araları çok iyidir , ama mesela benle kavgaliyken filan da ona bişey yansıtmamisti bi keresinde yani küçük minik de olsa bana mı caktirmadi o kadar da sinirini diyorum . Akşam eve gidip hesabını sorar umudu taşıyorum işte.

Bekle bakalım da hesabını sorsa inanacak mısın? Ya da nasıl emin olacaksın?

Erkek arkadasin neden bu kadar sakin ve umursamaz davranmış? Benim annem benim sevgilime bu tarz mesajlar atsa önce annemle bir güzel kavga ederim sonra sevgilimden, annem adına özürler dilerim.

Bence direk git davayı aç sevgilinin seni yumusatmasina izin verme.

Benim Annem bana böyle bişey yapmaya cesaret edemez ,mahkemeyi şunu bunu geçtim beni kaybrdecegini bilir .
Tabi terbiyeside müsaade etmez bir günden güne hiç birimizin bişey ini kurcalamadi. ..

Gercekten haberi olmasa o mesaji gordugu anda ortalığı birbirne katardi sevgilin.
Sakin vazgecme davadan.
Artik birileri bu erkeklere ve annelerine haddini bildirmeli. Ki senin elinde yazili bir delil var. Asla ama asla vazgecme de gorsun o kadin boyle milletin namusuna iffetine saldirmak nasil oluyormus!!
O sevgiline de guvenme su an seni destekledigi falan yok, ortami yumusatmaya calisiyor sadece.

Bekle bakalım da hesabını sorsa inanacak mısın? Ya da nasıl emin olacaksın?
Bilmiyorum ispat etsin yada biraksin beni ayrılayim , hakkımı arayayım.

Benim Annem bana böyle bişey yapmaya cesaret edemez ,mahkemeyi şunu bunu geçtim beni kaybrdecegini bilir .
Tabi terbiyeside müsaade etmez bir günden güne hiç birimizin bişey ini kurcalamadi. ..
Bu kadın böyle bişeye cesaret edebiliyosa oğlu da kendi gibidir. Karaktersizdir. Bu yaşta böyleyse bi halt olmaz bundan. Kurtar kendini.

Bi ihtimal daha var
Bu kadar sakin davranmasinin sebebi belki summeyi iyice gaza getirmemektir nebiliyim o sira belki olan biteni iyice anlamak ve aksam da annesine butun bu olanlarin hesabini sorup o şekilde kizin karşisina çikacaktir.
Tabi bunlar da muamma,nasil emin olcak ki summe

Sevgilin arkanda falan değil.
Normalde böyle bir durumda insanın gözü sarjmış işmis gormez. İnanılmaz soğuk kanlı yaklasmis olaya.
Bence bugün sevgilinle götürmeyi konuşmayı beklemeden bir avukatla gorusmelisin. Mağdur olan sensin senin peşinden koşarak olan o, üstelik annesinin adına bir özür dahi edilememiş gayet souk kanlı seni oyalamis.
Ayrılmak istemiyorsun bu nrdenle bir özür bekliyorsun gibi geldi bana. Ama bu durum bir ozurle kapanacak bir dava değil.
Üzgünüm ama ayrılmak ve o davayı açan lazım yoksa blöf yapıyor gibi gorunceksin. Bir özür kapama bu isi
Bugün bir avukatla git bence.

Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…