• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkeme duvarı gibi surat :/

Ben de gıcığım surat asılmasına.
Derdin neyse anlat konuş bağır çağır ama surat asma derim karşımdakine.
Kapıları kapatan insanları moral olarak çöktüren bir şey o.
Allahtan hiç öyle huyum yoktur. Suratımın asık olması için çok çok çok üzülmüş olmam lazım ki gözyaşları eşliğinde surat dökeyim.
Gerçi evli de değilim ne alaka kurup yazdım bilmem.

O da bir şey mi ben tanımadığım insanlar tarafından bile eleştiriliuorum çok suratsız diye
Ne yapayım anlamıyorum valla 32 diş sırıtarak mi dolanıyim ortalıkta
Boş verin insan surat da asar trip de atar
Sinirlendim bak:KK12:

Ben çok gülerim eşimi çok severim hep sarılır öperim onu hep çok sevdiğimi söylerim çünkü eşimden alıştım sevgi yumağı gibidir:) gerçekten bişeye sinir olduysam surat asarim eşim konuşmaya çalışır içimi kusarim sonra sarılıriz opusuruz geçer. Sende sakin en ufak şeye surat yapma ilerde Off yeter senle mi ugrascam der hiç takmaz bu sefer çok pişman olursun.

Ne surat as nede bağırıp çağır ikiside oldukça anlamsız..
KELİMELERİNİ kullan üzüntünü kırgınlığını dile getir
Konuş eşinle ne sen içine at ne o bunalsın

Bizim evde ben hiç bağırıp çağırmam
Ama suratımı bi sallandırırım valla çok fena olurum. Meymenetsiz olurum.
Konuş diyenler zaten adam yediği naneyi biliyor ki neye kızdım neye küstüm. Konuşmak düzeltmiyor ki

Adama bak kahvaltı hazırla diyor sonra yemicem diyor
Dalga mı geçiyosun derler adama di mi
Ne olursa olsun hayatım çok güzel sofra hazırlamışsın hadi ben de atıştırayım yemiştim ama dayanamıycam bu güzelliğe diyip 2 lokma yese sonra karıcım eline sağlık dese heralde bu kız da asmaz suratını

İlk başlarda öyleydim ama sonra konuştuk anlattım bunu isteyerek yapmiyorum vs diye ve duzelticem kendimi dedim ve duzelttimde ama ne bileyim her zamanda olmuyor ki. Misal cumartesi gunu işten erken çkyor guzel bi kahvalti hazırlarsn beraber yeriz dedi. Bnde kalktim cok guzel bi sofra hazirladim ozenerek. Gelmesine bes on dakika kala msj attı bn kahvalti yaptim tokum haberin olsun dedi. Bende surat astım çnku cok uzuldum ozenle hazrlamıştım herseyi biliyordu hazrladgmi :KK43: bu yuzdende surat astgm içn kızdı :KK43:
Bak mesela bu örneği bende yaşadım ilk evliyken sabah işe gitmeden yesin gitsin diye erkenden kalktım hazırladım kahvaltıyı uyandı duşa girdi hazırlandı ben bekliyorum ki gelecek de Kahvaltı yapacak bir baktım çıkıyo evden. Kahvaltıyı hazırladım dedim geciktim ben sana afiyet olsun dedi. Ben sabahın köründe ne yapayım kahvaltıyı sana hazırlamıştım ama sen bilirsin Son olur bu dedim gittim yattım 2.5 senedir evliyiz ve o işe gitmeden hazırladığım ilk ve Son Kahvaltı oldu :KK48:
O gün surat asmadım ama :KK70::KK70:

en sevmedigim şeydir hakliyken bile haksız durumuna dusurmeyin kendinizi heleki erkekler nefret eder esinize ne diye surat yapıyorsunuz varsa bir sorun konuşarak halledin yeri gelir naz edin ama surat asmayin elimde değil demeyin elinizde olan bisey

Olanları düşünürken surat asıyor olmalısın. Aynı evin içinde surat asan birini ben de istemem ama canın sıkkınken nasıl güleceksin ki? İyisi mi öyle zamanlarda kendine iş çıkar onunla uğraşırken hem düşünürsün hem de asık suratın fark edilmez belki. Ama sorun olduğunda derinleştirmeden düzeltmenin yollarını bulmalısınız. Kara kara düşünme yani. Çözülecek diye geçir içinden bu rahatlık yüzüne yansısın.

ben yazacaktım ki adam da demiş zaten

Kız bağir cagir diyor ama surat asmıcak mışım :KK43:

sorun ne ise anında söyle; ben bundan rahatsızım, şunu sevmedim, bunu istemedim

iletişime geç

surat asınca karşıdaki müneccim değil ki neye canın sıkıldı bilsin

ona derdini anlat ki o da bundan sonra ona göre davransın

adam ne bilsin tırnağın kırıldı ona mı kızdın, sevdiğin bardak kırıldı ona mı üzüldün yoksa eve geldiğinde çok sıkışmıştı seni öpmeden tuvalete girdi diye mi surat astın

açık ol dürüst ol hayat daha kolay geçer

İtinayla surat asarım:)) şaka bir yana surat asan insanlar-özellikle annem:)- itici geliyor bir müddet sonra ve onun o durumuna alıştığın için gönül almak bi yana sinir kat sayın artıyor. Onun için yapmamaya dikkat ediyorum. Ama kaçınılmaz son oluyor tabii bir yerde asıyorım o suratı. Yapacak bişey yok ama arkadaşlarının dediği doğru bağırarak kavga et daha ii

Ayni benim esim , suratimi astigim icin ne kavgalar ettik . Acaba benim surat niye asildi diye dusunmeZ . Tabi keyfi bir eylem ya buu. !!
Bu olanlar evliligimizin ilk bir yilinda cok daha siddetliydi su an o kadar gundemimizde olan bir konu degil .. Ynlis okumadiysam henuz yeni evlisiniz , daha alisma donemleri gercekten birbirinizi tanimaya basladiginiz donemler..biraz zamana ihtiyaciniz var bence en azindan bizim oyle oldu , simdi suatimi astigimda oyle buyuk tepkiler vermuyor.. insallah sizin de en yakin zamanda her sey hallolur.. Huzurlu gunler dilerim ..

Hahahaaa benim esim aynı. Ben de sinirlenince iki bağırıyorum, iki ağlıyorum geçiyor. İçime atmıyorum. Ben de bastan attım ićime geceleri çığlıklarla uyanmaya başladım. Ama artık herşey dışarda. Söylüyorum herşeyi.

Gerekli gereksiz çoğu zaman surat astıysan şimdi haklı yerede surat assan eşine batıyor olabilir.Normal. Surat asmak yerine kızdığın şey içn tartışabilirsin.Bağırıp çağırmak olarak anlama bunu.Gerçekten aklından geçeni söyleyerek tartışma yoluna gidersen konu bu şekildede hallolur.Zaten gerçekten şu bayan halimle bile diyebilirimki çok surat asan insan gerçekten çok itici.Erkek bayan farketmez.Kızdığın neyse söyle tartış konuş herneyse ama surat asmak zaten çözüm değil hiç bir mantığı yok.İnsanı bıktırır birde.Susmak ve surat asmak değil konuşmak yada tartışmak hatta çok sinirlendiysen bağırmak çözüm olmalı.Böylece daha çabuk ve hasarsız halledildiğini görüceksin.Nitekim kızgınken ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlar boş insanlardır. Kavga etmeninde üslubu vardır ve kendini bilen bi insan bu üslubu yakalamak için özel bir çaba sarfetmez. Böylece mesele daha çabuk tatlıya bağlanır.Bu durumunuzu düzeltmek için baska bir secenekte yok zaten.

Bende surat asarim eşim noldu yine Der yok bişe dedimmi daha da düşer üstüme biraz ayak bacak yapar hemen barisirim Uzatirsam sıkılır bende çok yapıyorum bazen tak ediyo canına yapma surat diyorum sana yeter artık diyo hemen savunmami yapıp empati kurdurup vicdaniyla oynuyorum zaten benimki hemen pişman olur üzülür can içim benim

Dedigini yap, bagir cagir.
Vay be, ben surat asmam hemen kaslarimi dokerim bagirmaya baslarim, aranilan kadinlardanmisim:KK76:

Mrb. Kızlar bu konuyu sizlere danışmak istiyorum. Bir kadın surat asmadan durabilir mi? Soru bu tabikide nedensiz degil. Yani eşinin herhangi bir lafına yaptığı şeye vs. Surat asmadan durabilen biri var mı? Varsa bunu nasıl beceriyor. Ben yapım geregi biraz nazlı ve narin buyudum. Yani en ufak şeye bile üzülüp kafama takan biriyim. Evleneli 3 ay oldu eşim başlarda devamli çok surat asıyorsun bu huyun beni cok rahatsiz ediyor flan dedi. Bende kendimi duzeltmeye calıştım artk ufak olan şeyleri içime attm ya da yuttum ve surat asmadım. Ama sonucta kadınız bir yere kadar hiç surat asmadan nasil durabilirz ki anlamiyorum. Ne zaman surat assam eşim delleniyor. Hatalı da olsa. Surat asma diyor. Kizlar bunu nasıl aşabilirim? Surat asmazsam tepkimi nasil belli edebilirim. Kız bağir cagir diyor ama surat asmıcakmışım :KK43: bu konu beni çok bunaltmaya başladı artık. Her tartişmamızda şikayet ediyor benim huylarımi. :KK43: Fikirlerinize ihtiyacım var.

Bende cok surat asarim hatta suratina bakarim uzun uzun eşim cok sikayetci ama yapicak bisey yok degismiyor 5 yildir boyle ..

Bagir cagir bakalim tepkisi nolacak. O zaman asil cevabi verirsin..icine atma guzelim dert buyur de buyur bu sefer olan sana olur

bende ilk zamanlar hep surat asardım söyleyemezdim 9 yıllık evliyim yıllar tecrübeler zamanla değiştim artık içime atmadan direk söylüyorum valla büyük rahatlıkmış bunu aşma sürecim bir anda olmadı konuşamadığım için kırgınlığımı kağıda yazıp tlfnun yanına bırakıyordum sabah okuyordu sende böyle yapabilirsin belki zamanla konuşmayada alışırsın :KK66:

Back
X