- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
Yani şimdi yasa kişiye özel olmuyorsa dedim,bizim köyde bi amca attan düştüydü...gazi sayılır mı ki ?
Hayır.bebeğim sen dedin ya bende derin.bilgilerini ogreneyim.dedim neyse evka4te oturdum çok az tabi yani kuzen RTS okudu da orda kalıyordu evka da o diki çık çık küçükpark gibi ayaküstü degil tabi
Daha çok kafam karıştı...onore etmek için gazi ünvanı mı veriliyormuş...herkes talep etse verilir mi ki ?
Piki teşekkür ederim yordum sizler gece gece...arada aklıma takılan şey olursa yine sorarım....çık iyisinizDiğer yorumları da oku istersen. Bunu okuduysan diğerlerini yarın oku çok baskı yapma kendine.
Kendi beyin kapasiteni bu kadar acik ve net yazmasaydin keske. Dahada desifre etmis oldun kendiniO uzuunnn kopyala yapistirlari İnan kendileri de okumuyor :)
Şuan bir diktatör olmadığı için suç da yok
Olsaydı sıkardı diktatörün adını ağzınıza almak bile
Sıkıysa tek kelime edin bakalım ne oluyordu
asil sen cok yoruldun galiba, git simdi bir uyu, sonrada bir tarih kitabi alsinlar sana. Karsimiza okumus ve bilgili bir vaziyette görün. Olmuyor böyle. Sana haksizlik etmis oluyoruz.Piki teşekkür ederim yordum sizler gece gece...arada aklıma takılan şey olursa yine sorarım....çık iyisiniz
Oooo bel altı
O uzuunnn kopyala yapistirlari İnan kendileri de okumuyor :)
Kendi beyin kapasiteni bu kadar acik ve net yazmasaydin keske. Dahada desifre etmis oldun kendini
Olsun ben de okumuyorum zaten :)O uzuunnn kopyala yapistirlari İnan kendileri de okumuyor :)
Yo baby yanılıyorsun konuya hakimimAma bitanesi sayfaları okumadan yazıyosun gene, dedim ya, erdoganın karsına cık ta, bi diktator de bakim..neler geliyor basına..denemesi bedava.
Güzelim dedim sana siyasette mübah...burda bana ana avrat düz gitsen de no problem...şikayet aklımın ucundan geçmez...ben eğlenmek için takılıyorum buraya...seni tartmış oluyorum...rakibi tanımak lazım..BENim icln de bel altı bu konu, yumusak karnım..nolcak slmdi?
Sanada kiizzzzzz sidikliiimm, kendini hep bosu yoruyorsun be cocugum. Sanada Tatli rüyalar hayatimKız sidikli sen gene.mi geldin yatıp uyu kız.sen :) geç oldu annemmmm . sana anlatmayim Anlamazdın siyaset bu kuzum pepe mi sandın :) tatlı rüyalar tombis)
Yo baby yanılıyorsun konuya hakimim
Amcam savcı
Sizin gibiler hergün diyor zaten varmı asılan kesilen Yok
Sebep? Atatürkü kanun karşısında nasıl bir yerde konumlandırıyorsunuz?Atatürk kıyas kabul etmez kendinize gelin.
Güzelim dedim sana siyasette mübah...burda bana ana avrat düz gitsen de no problem...şikayet aklımın ucundan geçmez...ben eğlenmek için takılıyorum buraya...seni tartmış oluyorum...rakibi tanımak lazım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?