Eskiden tahsil cehaleti alırdı, eşeklik baki kalırdı. Günümüzde eşeklik yine baki kalıyor ama tahsil malesef cehaleti almıyor bazılarınınİşte problem şu ki ben kendim avukatım
Ne yazıp yazmamam gerektiğini iyi biliyorum...görüntülü mesaj gönderecek halin yok yaçık çıkabildiğin kadar..
Bakın bunları eleştiri olarak söyleyebilirsiniz kimse karışamaz. Ama bir insanın kurduğu sistemi sırf onu korumak mantığıyla bozmak bana akıl karı bir iş gibi gelmiyor. Eşitlik eşitliktir. Atatürk bunun dışında tutulamaz. Eğer meselelere bu açıyla bakarsanız hakime kendi ahlaki ve siyasi bakış açısını mahkemeye yansıtma yetkisi vermiş olursunuz bunun önü alınamaz sonra. Evet saygı duyulması gereken birisidir Atatürk ama bu kadar. Konu hukuk olunca ayrıcalık gözetilemez.İşte o anayasal hakkı borçlu olduğun kişidir Atatürk kitabını yazmıştır fazla söz gerek yok..
Rte diktatördür 15 yıldır türkiye cumhurıyetıne kattığı ziyanlardan başka iyi diyebileceğimz bir şey kazandırmamıştır bize...ANAYASA ŞİMDİ İŞLEYECEK ONA.
İtiraf et hoşlanıyorsun bendenOoo super, ismin cismin ne bebisim? BArodan tanısırmısınız ki acep bizimkilerle?
Farkındayım isini iyi bildiginin..ama yine de pis kokun ortaya yayılıyor iste
Simdi sana icimden saydiriyorum ceza var mi ??İçimizden söylediklerimize ceza var mı
İtiraf et hoşlanıyorsun benden
Yoksa 2 butona bakar tık tık...
Hadi başka konuda görüşürüz....rüyanızda atayı görün...bol ışıklı geceleŕrr
Atatürk ne büyük yara açmış içinizde yazık.
RTE'nin alehine konu olmasın hemen Atam'a bağlayın konuyu. Bu kadarsınız işte.
Bu ülkeye kim hizmet ettiyse ülkeyi değilde kendi cebini düşünen ya da dış güçlerle işbirliği içinde olanlar onlara hırsız - diktatör demişlerdir.
Bakınız Özal ve Menderes...
Ülkenin cumhurbaşkanına olmadık hakaretler yapacaksınız ülkenin kaynaklarını yakıp kıracaksınız ambulanslara kadar yakacak taşlayacaksınız sonra diktatörün olduğu bir ülkede rahat rahat dolaşacaksınız.
Youtube sitesini açın da "Avrupa'da polise taş atarsan ne olur?" yazın ve ilk videoyu izleyin.
Aklınızı başınız alın.
Ahahahahaha, yahu hayatimda hic senin gibi birisiyle sohbet etmedigim icinkizkurusu cok gülüyorum sana yaaaa
Kizlar ben kaciyorum. Malum yarin is güc. Lütfen fazla ugrasmayin bunlarla, seviyenizi koruyun derim.
Bu ülkeye kim hizmet ettiyse ülkeyi değilde kendi cebini düşünen ya da dış güçlerle işbirliği içinde olanlar onlara hırsız - diktatör demişlerdir.
Bakınız Özal ve Menderes...
Ülkenin cumhurbaşkanına olmadık hakaretler yapacaksınız ülkenin kaynaklarını yakıp kıracaksınız ambulanslara kadar yakacak taşlayacaksınız sonra diktatörün olduğu bir ülkede rahat rahat dolaşacaksınız.
Youtube sitesini açın da "Avrupa'da polise taş atarsan ne olur?" yazın ve ilk videoyu izleyin.
Aklınızı başınız alın.
Nerden alıyoruz? Çok pahalıysa ben alamam. Malum yoksulluk sınırı 4500 lera.
Eki Görüntüle 1670167 Iyiki bizim atamiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?