sibelcim çok üzüldüm ya ben düzelmiştir diye düşünüyodum ama hakkınızda hayırlısı olsun canım
Allah hakkında hayırlısını versin neden ayrıldığınızı bilmiyorum yeni üyeyim geçmişe değil geleceğe bakmak lazım her zaman her acı aslında bir tecrübedir öldürmeyen her acı beni kuvvetlendirir:93:
Allah hakkında hayırlısını versin neden ayrıldığınızı bilmiyorum yeni üyeyim geçmişe değil geleceğe bakmak lazım her zaman her acı aslında bir tecrübedir öldürmeyen her acı beni kuvvetlendirir:93:
yok canım aynıyız böylede gitcek çünkü artık nefret ediyorum onlardan allah bizi bu hale getirenlerin cezasını mutlak vercek
sağol canım amin allaha havele ediyorum ama ben yavrum ve hiç bir yavru bunu hak etmez böyle insanlar oldukca benm kzım ne ilk ne son olur daha çok yavru kalır böyle malesefBiz okurken nasıl üzülüyoruz,ki kızınız da var.Siz neler yaşadınız,yaşıyorsunuz kimbilir.Allah inşallah güzel günleri çabucak gösterir de acılarınız bir nebze olsun hafifler.
Ayıran kaynanaymış.YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ.Allaha havale edin bedduada etmeyin.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...KÜÇÜK MELEĞİNDE HAYATI ÇOK GÜZEL OLSUN İNŞALLAH...
inşallah canım sağol bundan sonra mutlu olmak tek umudumhakkınızda hayırlısı olsun.bundan sonra yüzünüz hep gülsün bi ömür kızınızla inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?