mahkeme günüm belli oldu

s.d.34

annesinin minnoşu:)
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2008
2.746
172
688
evet kaynanamında eşsiz katkıları ile yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz ama ben bu kadar geçe beklemiyordum çünkü 28 haziranda baş vurdum 27 aralığa verdiler bir an önce olsun istiyorum umarım karşı taraf gelir yuvamı yıkmam diyor ama sanki yuva var 3 ayı geçti maddi manevi kızımı görmüyor umarım gelir ve kendinden ve sevgili anacığından kurtulurum benim ömrümü yemeden

Allah hakkında hayırlısını versin neden ayrıldığınızı bilmiyorum yeni üyeyim geçmişe değil geleceğe bakmak lazım her zaman her acı aslında bir tecrübedir öldürmeyen her acı beni kuvvetlendirir:93:

sibelcim çok üzüldüm ya ben düzelmiştir diye düşünüyodum ama hakkınızda hayırlısı olsun canım

sibelcim çok üzüldüm ya ben düzelmiştir diye düşünüyodum ama hakkınızda hayırlısı olsun canım

yok canım aynıyız böylede gitcek çünkü artık nefret ediyorum onlardan allah bizi bu hale getirenlerin cezasını mutlak vercek

sağol canım bizim başrolde çoğu ayrılmalarda olduğu gbi kaynana faktörü başta

sağol canım bizim başrolde çoğu ayrılmalarda olduğu gbi kaynana faktörü başta

Biz okurken nasıl üzülüyoruz,ki kızınız da var.Siz neler yaşadınız,yaşıyorsunuz kimbilir.Allah inşallah güzel günleri çabucak gösterir de acılarınız bir nebze olsun hafifler.

Ayıran kaynanaymış.YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ.Allaha havale edin bedduada etmeyin.

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...KÜÇÜK MELEĞİNDE HAYATI ÇOK GÜZEL OLSUN İNŞALLAH...

sağol canım amin allaha havele ediyorum ama ben yavrum ve hiç bir yavru bunu hak etmez böyle insanlar oldukca benm kzım ne ilk ne son olur daha çok yavru kalır böyle malesef

hakkınızda hayırlısı olsun.bundan sonra yüzünüz hep gülsün bi ömür kızınızla inşallah

Hayırdır canım ne yaptı kv? Eşin ailesine çok mu düşkün??

Allah yardımcın olsun ne yaşadın bilmiyorum ama şuan çok zor bi süreçtesin.
Umarım herşey senin ve kızın için daha güzel olur

Daha on aylık evliyim ama kaynanam yüzünden benimde çok uzun sürmeyecek evliliğim gibi hissediyorum.. Allah yardımcınız olsun kızının ve senin. Umarım hakettiğin mutluluğu geçte olsa bulabilirsin.

sanki seni oğlundan ayırınca daha iisii bulcak.hala böle eski zihniyetlerden dolayı koskoca yuvalar yıkılıyor.umarım bundan sonrası hersey senin ve kızın için cok daha ii olurrr

Canım Allah gayret kuvvet ve dayanma gücü versin..

İnşallah bundan sonraki hayatın çok güzel olur..

Tek neden kaynanansa evliliğini yıkmaya değmez be canım , umarım eşin yuvasını yıkmamakta kararlıdır ve annesini en azından senin hayatından çıkararak birlikteliğinize devam edersiniz.

"yuvamı yıkmam" demekten başka herhangi bir düzeltme çabasına girdi mi eşiniz görüşmediğiniz bu 3 ay içerisinde?

destek ev temennileriniz için sağolun arkadaşlar kaynana benden iyisini bulamıyacağı kesin zaten eşimin ikinci evliliği .ipekcim hayır hiç bir çabası yok ama demek kabullendi artık boşanmam diyordu umarım mahkemeye gelir boşanmak istememe sebebi ikinci evliliği kağıt üstünde kalsın da gerisi önemli değil benm ve kızımın hayatı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…