mahkeme günüm belli oldu

allah hakkinda hayirlisini versin
bundan sonra allah sneinde yavrununda yüzünü güldürsün

allah hakkinda hayirlisini versin
bundan sonra allah sneinde yavrununda yüzünü güldürsün

kızınız ve sizin için bundan sonraki hayatınızda mutluluklar dilerim. bende babam olduğu halde babasız büyüdüm .çok zor. koskocaman insan oldum hala baba kız bir aradagörsem gözlerim dolar.allah sebep olanların yanına koymaz seneler sonrada olsa biz gördük .yeterki sen güçlü ol.annenin yanında olmak bile sana yeter.

Kendisini dünyanın merkezinde sanıyor demek ki.
Önemli olan kızının ve senin huzuru cnm, hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah.

hakkınızda hayırlısı olsun canım kızın ve senin için Allah yardımcınız olsun inşallah bundan sonrası sizin için çok daha iyi olur kızınla çok güzel bi hayat yaşarsın

sağolun kızlar destek ve temennileriniz için bende artık diyorum yavrum babadan gülmedi umarım bundan sonra kadere güzel olur kuzumun

Hakkinda hayirlisi cnm insallah darisi benim basima bende kurtulmak istiyorum aynen senin dedigin gibi sevgili anacigindan ve kendinden hatta bi pakette kina gondermeyi dusunuyorum acaba kabul edermi

sağolun kızlar destek ve temennileriniz için bende artık diyorum yavrum babadan gülmedi umarım bundan sonra kadere güzel olur kuzumun

Canım, ayrılık öncesi kızına yaklaşımı nasıldı babasının, hep mi böyle ilgisizdi?
Eğer canını sıkacaksa konu, hiç cevap yazma cnm, gücenmem asla.

Kimi erkekler boşandıktan sonra daha bir ilgili oluyorlar çocuklarına, ablama terapisti böyle söylemişti. Türk babaları genelde böyleymiş. Evin içinde nasılsa anne var, anne çocuğu büyütür, baba dışarıda çalışır, arada çocuklara het höt bağırır, hizaya getirir, işte babalık budur. Kendi babalarındna görüdkleri de farklı değil zaten.

Ama boşanma sonrasında en azından görüşme günlerinde gidip çocuğu almazsa hem vicdanen rahatsız oluyor, hem de anneye inat gidip çocuğu almaktan haz alıyor. Neticede çocuk h.sonu babasıyla birebir vakit geçiriyor, hem de kaliteli bir şekilde. Türkiye'de kaç çocuk babasıyla özel birebir zaman geçiriyor ki. Bir de böyle düşün cnm, eski eşini bir şekilde kızının menfaati için kontrol altında tutman ve yönelndirebilmen gerek. Kızın ne zaman isterse (görüşme günü olmasa bile) babası ile görüştür cnm, bu önemli.

Benim ablamda ayrıldı eşinden ve bir kızımız var. Ne zaman babasını özlese gece dmez gündüz demez, kalkar götürür babasına. Kendisi arabada kapının önünde beklerdi ilk zamanlar, sonradan eniştemle arkadaş gibi bir ilişki kurmayı başardılar, kendisi de giriyor şimdi eve.

çok ilgiliydi canım çok severdi ben kızsam bana kızardı kızıma kızma diye gece bile bakardı ama ne oldu bilmiyorum ben ona yanlış bir hareket yapmdam konularıma bakrsınız onun bana var en son görüşmede gel gör dedim kızım için herşeyi yaparım ama kalkıp zorlada gör diyemiyorum ama en çok buna üzülüyorum neden karşımda medeni bi rinsan yok durduk yere yavrusunu neden aramıyor kaynanam zaten çok kıskanırdı hep derdi diğer kızından çok seviyor

gelişmeler oldukçada haber verirmisin cnm
tabiki cnm haber veririm

Hakkinda hayirlisi cnm insallah darisi benim basima bende kurtulmak istiyorum aynen senin dedigin gibi sevgili anacigindan ve kendinden hatta bi pakette kina gondermeyi dusunuyorum acaba kabul edermi

benm kına göndermeme gerek bir sürü eşyam kaldı giyimde dahil alsın onları kullansın başka şey dicektim ama neyse anladınız siz :) sendne kurutlursun inşallah seninki kim bilir neler yaptı

aaa canım çok üzüzldüm şimdi rastladım yaaaa... neler olmuş .... yarın seni aricam ....hay allah yaaa bende burdaysan bana gel arkadaşları çağırdım tanıştırım demişken bir bakim dedim offff bakmaz olaydım... ayrıntıları okuyamadım daha şoktayım

ahhh be sibel şimdi konularını uzun uzun okudum güzelim ... içim parçalandıı kendimi suçlu hissediyorum şimdii keşke seni daha sık arasaydım ...ama nebilimm böyle sıkıntılar yaşadığını keşke çıtlatsaydın biraz gelirdin anlatır rahatlardın be kızım burda yanlız kaldın birde...

iloşa çok üzülüyorummm ve kocan olacak adama çok kızıyorum ama yazdıklarına bakılırsa o zaten ilpşa baba olamayacakmış kardeşim üzülme onun için ama uzun vadede iloş için zorla da olsa görüştür malesef baba işte

süreyi mahkeme düşünür barışırsınız diye uzatıyor boşanmaları istemiyorlar...ya anlamadıgım kocalar analarını niye saf dışı bırakmıyor ki ...yuva yıkılıyor bi daha evlense bu adam bi daha boşanır bu anneyle..en iyisi anasını bıraksın çok gıcık oluyorum çok

canım benim Allah bundan sonra gönlüne göre olanın en iyisiyle karşılaştırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…