destek ev temennileriniz için sağolun arkadaşlar kaynana benden iyisini bulamıyacağı kesin zaten eşimin ikinci evliliği .ipekcim hayır hiç bir çabası yok ama demek kabullendi artık boşanmam diyordu umarım mahkemeye gelir boşanmak istememe sebebi ikinci evliliği kağıt üstünde kalsın da gerisi önemli değil benm ve kızımın hayatı
evet kaynanamında eşsiz katkıları ile yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz ama ben bu kadar geçe beklemiyordum çünkü 28 haziranda baş vurdum 27 aralığa verdiler bir an önce olsun istiyorum umarım karşı taraf gelir yuvamı yıkmam diyor ama sanki yuva var 3 ayı geçti maddi manevi kızımı görmüyor umarım gelir ve kendinden ve sevgili anacığından kurtulurum benim ömrümü yemeden
sağolun kızlar destek ve temennileriniz için bende artık diyorum yavrum babadan gülmedi umarım bundan sonra kadere güzel olur kuzumun
Canım, ayrılık öncesi kızına yaklaşımı nasıldı babasının, hep mi böyle ilgisizdi?
Eğer canını sıkacaksa konu, hiç cevap yazma cnm, gücenmem asla.
Kimi erkekler boşandıktan sonra daha bir ilgili oluyorlar çocuklarına, ablama terapisti böyle söylemişti. Türk babaları genelde böyleymiş. Evin içinde nasılsa anne var, anne çocuğu büyütür, baba dışarıda çalışır, arada çocuklara het höt bağırır, hizaya getirir, işte babalık budur. Kendi babalarındna görüdkleri de farklı değil zaten.
Ama boşanma sonrasında en azından görüşme günlerinde gidip çocuğu almazsa hem vicdanen rahatsız oluyor, hem de anneye inat gidip çocuğu almaktan haz alıyor. Neticede çocuk h.sonu babasıyla birebir vakit geçiriyor, hem de kaliteli bir şekilde. Türkiye'de kaç çocuk babasıyla özel birebir zaman geçiriyor ki. Bir de böyle düşün cnm, eski eşini bir şekilde kızının menfaati için kontrol altında tutman ve yönelndirebilmen gerek. Kızın ne zaman isterse (görüşme günü olmasa bile) babası ile görüştür cnm, bu önemli.
Benim ablamda ayrıldı eşinden ve bir kızımız var. Ne zaman babasını özlese gece dmez gündüz demez, kalkar götürür babasına. Kendisi arabada kapının önünde beklerdi ilk zamanlar, sonradan eniştemle arkadaş gibi bir ilişki kurmayı başardılar, kendisi de giriyor şimdi eve.
tabiki cnm haber veririmgelişmeler oldukçada haber verirmisin cnm
Hakkinda hayirlisi cnm insallah darisi benim basima bende kurtulmak istiyorum aynen senin dedigin gibi sevgili anacigindan ve kendinden hatta bi pakette kina gondermeyi dusunuyorum acaba kabul edermi
canım benim Allah bundan sonra gönlüne göre olanın en iyisiyle karşılaştırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?