karşı tarafında bilgisi olduğu sürece evet görürsünüz..
ne oldu ki sorun eşmi sevgili mi
Tehdit unsuru var arkadaşım tarafından ve sevgiliside işyerini ayaklandırmış o çocuk kim diye işyerinde şefine kadar gitmiş olay ve bu arkadaşım bi kaç kişiyede tehdit ettirmiş birde ailesi öğrendi yalan söylüyor diye bi ton kendisi yalan söylemiş bir de ailesinin tehdtivar ve benide şahit olarak yazdıracağını söyledi aldatılan çocuk benim ekran görüntülerimde var yazışmalaröyle her aklına esip mahkemeden karar çıkaramaz, ciddi adli bi durum olması lazım
bilemedim, sitede avukat köşesi var, isterseniz oraya sorun bide işin ehli bilir.Tehdit unsuru var arkadaşım tarafından ve sevgiliside işyerini ayaklandırmış o çocuk kim diye işyerinde şefine kadar gitmiş olay ve bu arkadaşım bi kaç kişiyede tehdit ettirmiş birde ailesi öğrendi yalan söylüyor diye bi ton kendisi yalan söylemiş bir de ailesinin tehdtivar ve benide şahit olarak yazdıracağını söyledi aldatılan çocuk benim ekran görüntülerimde var yazışmalar
bilemedim, sitede avukat köşesi var, isterseniz oraya sorun bide işin ehli bilir.
Hayır lanet olası arkadaşım sevgilisini aldattı bizide tembihledi haberi olmasın diye erkek arkadaşımda sen karışma ama bu kızlada gezme demişti. Sonra olayı bize yıktı bu kız ben sustum karışmadım erkek arkadaşımı aramış biliyorsan sen söyle diye oda anlatmış miğdem bulandı zaten demiş benim ise bişey anlatmadığımı sölemiş. Bende açık açık herşeyi anlattım iş yerinden arkadaşı olduğunu oteli kendisinin ayarladığını beraber kaldıklarını vs
benim arkadaş da bunla tartışmaya girmiş haklıymış gibi seni mahkemeye verecem diye buda ver kamera kayıtları kart eksteresi var benim yazdıklarımında ekran görüntüsünü almış una atmış delllerimde var diye. benim arkadaş o kadar sinsiki senle ben bişey yaşamadım bunlar senin hayal ürünün vs saldırmış buna olay büyüdü anlayacağınız ve çocuk bunla az kalsın evleniyordu ondan bayağı sinirli halde çocuk
O şimdi mahkemeden bunları talep ederse benle erkek arkadaşımda ortaya çıkacaz bir de
Ben olayı anlamadım sanırım, Mahkeme ile bu görüntüler hangi sebeple alınacak .Sevgilisini aldattı diye suç olmazki mahkemede ispatlamaya çalışsın
sizde mi otele gittiniz?
Aynen bende oteldeydim hatta dönüşte hep bereaber kendi erkek arkadaşımın arabasında geldik benide tebihlemişti aman sus sevgilinede çaktırma diye ben kaldım öyleama dedim karışmayayım. Otelde bunlar işlerini gördü bitirdi diğer çocuğa geri döndü ama bi kaç gün sonra çocuk anlamış yalanını ortaya çıkınca kıyamet koptu
alamazsınız.
davanızı açar bunları kanıt olarak sunarsınız.
cep telefonu dökümü, kredi kartı ekstresi ve kamera kayıtları sadece avukatlar, hakim, savcı vs tarafından görülebilir ve hüküm verilebilir.
e tamam ortada bir ihanet sadakatsizlik var ok.
dava açma sebebi ne karısı değil bir şey değil ayrılsın bitsin.
Siz bir suç işlememişsiniz ki, mahkemeye çıksanız ne olur, ayrıca bu ne biçim dava avukatlar bile güler buna. Ortada evlilik yok ki aldatmak sayılsın resmi kurumlarca, eğer tehdit alıyorsan onların görüntülerini al avukata ver onun için bir dava açsın.
Sevgilim beni aldattı otel kamera kayıtlarını istiyorum diye dava açmazlar, bunun şahitliği de olmaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?