mahkeme kararı ile otel kayıdı kamera görüntüleri ve kredi kartı harcamalarını görmek mümkün mü?

davayı da o şekil açıyor zaten bu çocuğu tehdit eden edene arkadaşımın ailesi dahil ve kız ısrarla yalan söylüyor vs demiş hepsinide ortaya çıkaracam diyordu.
Hepsiyle ilişkinizi derhal kesin bence, saçma sapan insanlarmış bunlar.

Avukatı vardı bu kişinin onun aracılığı ile yaparmı yani ? arkadaşım yalan üstüne yalan ve tehdit imkan yaratırmı bu?

hukuk ahbaplarla görülecek bir iş değil.
kanun var nizam var.
benim bir tanıdık nişanlısının telefon dökümünü almak için başvurdu aldatılıyorum diye.
değil telefon dökümü kağıdın ucunu gömstermediler zaten davaya konu bir durumda görmediler. kapandı gitti öyle.

Ne biçim arkadaşlarınız var, ne biçim ilişkilerin içindesiniz... Arkadaşlarınızı düzgün kişilerden seçin, başınız ağrımaz...

Düzgün sanıyordum ben bi iki kişi oldu ama evlenmiş boşanmış bu arkadaşım beni kullandı gitti diye ağlıyordu ve işin kötü tarafı beni hakkımda diğer arkadaşlarımın hakkında ne varsa anlatmış onlar şöyle böyle ben fazla muhattap olmuyorum namus önemli vs ben ondan sonra sinirlenip anlattım herşeyi erkek arkadaşımla da aram kötü şimdi geçmişin bu mu senin diye :( Çektim sen nasıl anlatırsın dedim ben anlatmadım yalan söylüyor eddi yahu hepsi benim hayatım nasıl yalan bu ses yok

hukuk ahbaplarla görülecek bir iş değil.
kanun var nizam var.
benim bir tanıdık nişanlısının telefon dökümünü almak için başvurdu aldatılıyorum diye.
değil telefon dökümü kağıdın ucunu gömstermediler zaten davaya konu bir durumda görmediler. kapandı gitti öyle.

Ama şu var yani tehdit hakaret arkadaşım tarafından bayağı var birde yalanları var beni tehdit etti aldattığı halde benim üstüme iftira attı diyerek talep edemezmi? Ve ben şahit olduğum vakit ne yapmam gerek çünki bu arkadaşım yüzünden erkek arkadaşımlada aram bozuldu

erkek kadını tehdit ve hakaretten dava ediyor öyle mi?
bu durumda kamera kayıtları anlamsız olur, hani darp var deseniz tamam da.
o işlerden bir şey çıkmaz siz bu gruptan uzak durun.

Aynı şekil kadın da erkeği dava ediyor şimdi ilk başvuran arkadaşım

Dava açılır da şahit olarak çağrılırsanız çıkıp mahkemeye doğru ne ise, ne gördüyseniz onu anlatırsınız...

Dava açılır da şahit olarak çağrılırsanız çıkıp mahkemeye doğru ne ise, ne gördüyseniz onu anlatırsınız...

Niyetim bu akrabası telefonla konuşturmuş bu çocuğu ve arkadaşım demeye bin şahit arkadaşım karaktersiz sizin tezgahınız demiş herkes beni biliyor ayrıca ben senden ayrılmıştım sen zorla gitme dedin diye sarmış. Ben şahit olmayacaktım ama sevgilimlede konuşacam oda çıksın anlatalım bildiğimizi ya bu ne :(

eğer bana suç atıldı iftira var tarzında devam ederse senin arkadaş mahkemeden kamera kayıtlarının alınıp incelenmesi hükmü verilebilir , milletin pisliği boşver dert etme kendine bu bahaneyle hayatında cıkar onları kafan rahat olsun

teşekkürler genelde burası yoğun oluyor belki çıkan olur diye yazdım az önce çocuk yazdı yine bana :( yine biri tehdit etmiş sahte hesaptan mahkemeye şahitdiye çık diyor ya off :(
Ala ala zorla güzellik mi olur ne saçma ya

Konu ile ilgili bilgim yok.

Erkek arkadaşınız demiş ya " şimdi geçmişin bu mu " diy ?
Kaç yıldır birliktesiniz ? Şuan oda size bir geçmiş bırakıyor farkında mı acaba ?

Konu ile ilgili bilgim yok.

Erkek arkadaşınız demiş ya " şimdi geçmişin bu mu " diy ?
Kaç yıldır birliktesiniz ? Şuan oda size bir geçmiş bırakıyor farkında mı acaba ?

Farkındadır tabi ki ama ben ona dik durdum hep yine dururum abarta abarta kata kata neler anlatmış ve dedim de sana anlatmak mecburiyetim yok oda çok şaşırdı bu arkadaşıma sen biliyordun bu kızı o çocuğa yazık değil mine diye destek çıktın diye kalayı da yedim

Hayır lanet olası arkadaşım sevgilisini aldattı bizide tembihledi haberi olmasın diye erkek arkadaşımda sen karışma ama bu kızlada gezme demişti. Sonra olayı bize yıktı bu kız ben sustum karışmadım erkek arkadaşımı aramış biliyorsan sen söyle diye oda anlatmış miğdem bulandı zaten demiş benim ise bişey anlatmadığımı sölemiş. Bende açık açık herşeyi anlattım iş yerinden arkadaşı olduğunu oteli kendisinin ayarladığını beraber kaldıklarını vs

benim arkadaş da bunla tartışmaya girmiş haklıymış gibi seni mahkemeye verecem diye buda ver kamera kayıtları kart eksteresi var benim yazdıklarımında ekran görüntüsünü almış una atmış delllerimde var diye. benim arkadaş o kadar sinsiki senle ben bişey yaşamadım bunlar senin hayal ürünün vs saldırmış buna olay büyüdü anlayacağınız ve çocuk bunla az kalsın evleniyordu ondan bayağı sinirli halde çocuk

O şimdi mahkemeden bunları talep ederse benle erkek arkadaşımda ortaya çıkacaz bir de
Özel hayatın gizliliği var, istisna sadece resmi nikahlı eşler arasındadır. Mahkemeye verilip ancak ve ancak hava alınır.

Özel hayatın gizliliği var, istisna sadece resmi nikahlı eşler arasındadır. Mahkemeye verilip ancak ve ancak hava alınır.

Ben otel ismini verdim oteli aramış ve oda numarasını almayı başarmış iki kişi kaldıklarını bay ve bayan şunlar diye. Tehdit unsurunda dahi alamazlar mı? Ben şahitlik yapmaya karar verdim ama

Ben otel ismini verdim oteli aramış ve oda numarasını almayı başarmış iki kişi kaldıklarını bay ve bayan şunlar diye. Tehdit unsurunda dahi alamazlar mı? Ben şahitlik yapmaya karar verdim ama
Siz tehdit gerçekleşirken yanında mıydınız? Hakaret ve tehdit için o görüntüler istemez mahkeme, ayrıca oda numarası öğrendik, iki kişiydiler derseniz mahkemede (evli olmadıkları için) özel hayatın gizliliğinden ceza alır arkadaşınız. Sizi hakim dikkate alması için olayın gerçekleştiğini kulağınızla duymanız gerekir. Ha size atılmış mesajlar varsa onlar delildir.

Konudan hiç bir şey anlamadım yemin ederim. Kafa yandı resmen. Ama şu var ki öyle Ota b.ka dava açılmaz, tehdit eden kim hala bilmiyorum ama hem havlayan köpek ısırmaz, hem de devlet başkanı değil ya ağzından çıkan her şey yerine getirilsin. :KK14:

Siz tehdit gerçekleşirken yanında mıydınız? Hakaret ve tehdit için o görüntüler istemez mahkeme, ayrıca oda numarası öğrendik, iki kişiydiler derseniz mahkemede (evli olmadıkları için) özel hayatın gizliliğinden ceza alır arkadaşınız. Sizi hakim dikkate alması için olayın gerçekleştiğini kulağınızla duymanız gerekir. Ha size atılmış mesajlar varsa onlar delildir.
Olaya bire bir şahidim ben ve erkek arkadaşım otelde beraberdik kendisi ile bize arkadaşı diye tanıştırdı sonra otel odasının parasını kendisi ödedi beraber kaldılar

Konudan hiç bir şey anlamadım yemin ederim. Kafa yandı resmen. Ama şu var ki öyle Ota b.ka dava açılmaz, tehdit eden kim hala bilmiyorum ama hem havlayan köpek ısırmaz, hem de devlet başkanı değil ya ağzından çıkan her şey yerine getirilsin. :KK14:

Dava açan benim aldatan arkadaşım o açınca aldattığı çocukda dava açıyor kendisine tehdit edende benim aldatan arkadaşım ve ailesi bir kaç arkadaşı

Back
X