mahkeme kararı ile otel kayıdı kamera görüntüleri ve kredi kartı harcamalarını görmek mümkün mü?

Olaya bire bir şahidim ben ve erkek arkadaşım otelde beraberdik kendisi ile bize arkadaşı diye tanıştırdı sonra otel odasının parasını kendisi ödedi beraber kaldılar
Bundan bahsetmiyorum, bayan arkadaşınız bekar ve reşit, istediğiyle istediği yerde, istediği haltı yer. Sizi hiç ilgilendirmez. Bunu gider mahkemede de bu sekilde anlatırsanız ceza alan siz olursunuz. Böyle bir şeyde kız arkadaşınız mağdur, siz tezgahcı yalancı durumuna düşersiniz.
Benim sorduğum, hakaret ve tehdite şahit olduğunuz mu? Başka bir dava açılmaz kız arkadaşınıza, açılırsa kusura bakmayın hakimde savcıda totosuyla güler.

Bundan bahsetmiyorum, bayan arkadaşınız bekar ve reşit, istediğiyle istediği yerde, istediği haltı yer. Sizi hiç ilgilendirmez. Bunu gider mahkemede de bu sekilde anlatırsanız ceza alan siz olursunuz. Böyle bir şeyde kız arkadaşınız mağdur, siz tezgahcı yalancı durumuna düşersiniz.
Benim sorduğum, hakaret ve tehdite şahit olduğunuz mu? Başka bir dava açılmaz kız arkadaşınıza, açılırsa kusura bakmayın hakimde savcıda totosuyla güler.

Evet ama tehditleri vs ben gördüm ekran görüntülerini attı hatta dediğiniz gibi siz benim hakkımda iftira atıyorsunuz allah belanızı versin diye yazmasına kadar yalanlarını da gördüm. Biz şok olduk zaten otelde birde bana tembihliyor aman x duymasın olurmu ? diye. Beni şahit olarak çıkarmasının sebebi aldatma olayı çünki ailede işin içine girdi ve ailesine de iş arkadaşları ile başka yerde olduğunu söylemiş çıkın bunu söyleyin yeter dedi benim özelimide dökmüş ben bunları gördüm ve dedim tamam gelirim

Davayı açan sen isen neden korkuyorsun

Ben değil benim arkadaşım açıyor tehditden vs diye ama tam tersi tehdit eden kendisi aldatan kendisi ben ilk başta karışmadım ama bu gün herşeyi anlattım ben eski sevgilisine ne var ne yok

Hayır lanet olası arkadaşım sevgilisini aldattı bizide tembihledi haberi olmasın diye erkek arkadaşımda sen karışma ama bu kızlada gezme demişti. Sonra olayı bize yıktı bu kız ben sustum karışmadım erkek arkadaşımı aramış biliyorsan sen söyle diye oda anlatmış miğdem bulandı zaten demiş benim ise bişey anlatmadığımı sölemiş. Bende açık açık herşeyi anlattım iş yerinden arkadaşı olduğunu oteli kendisinin ayarladığını beraber kaldıklarını vs

benim arkadaş da bunla tartışmaya girmiş haklıymış gibi seni mahkemeye verecem diye buda ver kamera kayıtları kart eksteresi var benim yazdıklarımında ekran görüntüsünü almış una atmış delllerimde var diye. benim arkadaş o kadar sinsiki senle ben bişey yaşamadım bunlar senin hayal ürünün vs saldırmış buna olay büyüdü anlayacağınız ve çocuk bunla az kalsın evleniyordu ondan bayağı sinirli halde çocuk

O şimdi mahkemeden bunları talep ederse benle erkek arkadaşımda ortaya çıkacaz bir de

Mahkeme taleb ederse bu bılgılere ulasılır

Evet ama tehditleri vs ben gördüm ekran görüntülerini attı hatta dediğiniz gibi siz benim hakkımda iftira atıyorsunuz allah belanızı versin diye yazmasına kadar yalanlarını da gördüm. Biz şok olduk zaten otelde birde bana tembihliyor aman x duymasın olurmu ? diye. Beni şahit olarak çıkarmasının sebebi aldatma olayı çünki ailede işin içine girdi ve ailesine de iş arkadaşları ile başka yerde olduğunu söylemiş çıkın bunu söyleyin yeter dedi benim özelimide dökmüş ben bunları gördüm ve dedim tamam gelirim
Bela okuma tehdit ya da hakaret sayılmıyor. Ne yazıkki siz şahitlik yaptıktan sonra, şahsınıza yalancı şahitlikten ve özel hayatın gizliliğini ihlalden dava açılacaktır. Şimdiden geçmiş olsun.

Üzerine basa basa söylüyorum tekrar, çünkü siz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. Ortada ALDATMA sayılacak unsur YOK. Bu kız sevgilisinden ayrılmış artık. Mahkemede bunları anlatırsanız başınız ağrır. Beni tembihledi de şuydu da buydu da, geçin bunları. Bu arkadaşların resmi nikahı var mı? YOK, öyle değil mi? O zaman hakim, sizi böyle küstahça başkalarının özel hayatına dalmanıza müsade etmez.

Son düzenleme:
Ben değil benim arkadaşım açıyor tehditden vs diye ama tam tersi tehdit eden kendisi aldatan kendisi ben ilk başta karışmadım ama bu gün herşeyi anlattım ben eski sevgilisine ne var ne yok

Hay Allah razi olsun ya sonunda anladım. Davayı açtı seni de şahitlik için zorluyorlar değil mi,

Hangi maksatla? Evlilik birliği yok aralarında, sevgiliydik ayrıldık yeni sevgilimle gittim kimene derse konu kapanır.

Mahkeme ne maksatla uygun gorur bılemm genel bır bılgı mahkemenın gerek gordugunde bu bılgılere ulasacagı.. Olayı bılemıyoruz netıcede

Bela okuma tehdit ya da hakaret sayılmıyor. Ne yazıkki siz şahitlik yaptıktan sonra, şahsınıza yalancı şahitlikten ve özel hayatın gizliliğini ihlalden dava açılacaktır. Şimdiden geçmiş olsun.

Bela okuması beni kızdıran nokta davalık nokta değil hakkımda neler saydırmış çocuğa ya özel hayatımı komple dökmüş birde ben onlar gibi değilim demiş. Ben bunları gördüm anlattım tek tek bu çocukta direk bunun erkek kardeşine bana iftira atacağınıza tehdit edeceğinize kızınıza sahip çık delillerim çok verin mahkemede yüzleşelim demiş. Arkadaşımda ( artık değil) direk bana yazdı siz ne adisin benim kuyumu kazıyorsunuz birlik olup iftira atıyorsunuz diye o ana dek ben çıkmam deim mahkemeye ama özel hayatımı dökmesi birde benim üstüme gelmesi ile tamam deim şahit olurum

Mahkeme ne maksatla uygun gorur bılemm genel bır bılgı mahkemenın gerek gordugunde bu bılgılere ulasacagı.. Olayı bılemıyoruz netıcede

Avukat vs talebinde çıkar yani çünki ailesine de bizi kötülemiş razey sevgilis varken kendi erkeklerle geziyor bana çamur atıyor demiş bu ne demek ya ? Otele hiç gitmemiş bunlar hayal ürünüymüş vs vs :(

Hangi maksatla? Evlilik birliği yok aralarında, sevgiliydik ayrıldık yeni sevgilimle gittim kimene derse konu kapanır.

Sevgilisinde peki aşkım benim ailemle sorunlarım var yazamıyorum iyi değilim diye yazı var ise aynı tarihte ? Çünki şuan bende sevgilisi olduğu halde erkeklerle gezen biri oldum çıktım kendini temizlemek için yapıyor ya :(

Bir ara sevgililermiş, eski sevgili yeni sevgiliyle otele gitmiş, yok beni aldattıydı fiiiii tarihinde onu rezil edicem görüntüleri verin diye dava mı olur?

Sanki cinayet, sanki hırsızlık ispatlanacak.

Sevgilisinde peki aşkım benim ailemle sorunlarım var yazamıyorum iyi değilim diye yazı var ise aynı tarihte ? Çünki şuan bende sevgilisi olduğu halde erkeklerle gezen biri oldum çıktım kendini temizlemek için yapıyor ya :KK43:
Düzenleyip tekrar yazdım bir önceki yorumu. Sinirden gülüyorum artık:). Bak güzel kardeşim, inanki kötülüğünü istemiyorum. Aileni bahane et, kendi kurallarım var de resti çek. Böyle saçma bir davaya kendini müdahil etme. Dilekçe verip şahitlik yapmak istemiyorum diye bildirebilirsin, seni kimse şahitliğe zorlayamaz.

Düzenleyip tekrar yazdım bir önceki yorumu. Sinirden gülüyorum artık:). Bak güzel kardeşim, inanki kötülüğünü istemiyorum. Aileni bahane et, kendi kurallarım var de resti çek. Böyle saçma bir davaya kendini müdahil etme. Dilekçe verip şahitlik yapmak istemiyorum diye bildirebilirsin, seni kimse şahitliğe zorlayamaz.

Ben yapmak istiyorum ama çünki en son yaptığı bardağı taşırdı :( O çocuk sevgilisi değil gecelik takıldığı sonra sevgilisine aşkım napıyorsun diyor aynı anda birden fazla kişi var yani olayda iç içe. Avukatı talep ederse alabilir galiba ben çıkıp sadce evet beraber oradaydık yanında şu kişi vardı diyeceğim

Avukat vs talebinde çıkar yani çünki ailesine de bizi kötülemiş razey sevgilis varken kendi erkeklerle geziyor bana çamur atıyor demiş bu ne demek ya ? Otele hiç gitmemiş bunlar hayal ürünüymüş vs vs :KK43:
Ciddi bir suç olması gerek.cinayet. tehdit. Vs.avukat gidip direk talep edemez.
Evli olsa boşanma davası için evet talep edilir beni aldattı vs diye.

Ben yapmak istiyorum ama çünki en son yaptığı bardağı taşırdı :KK43: O çocuk sevgilisi değil gecelik takıldığı sonra sevgilisine aşkım napıyorsun diyor aynı anda birden fazla kişi var yani olayda iç içe. Avukatı talep ederse alabilir galiba ben çıkıp sadce evet beraber oradaydık yanında şu kişi vardı diyeceğim
Daha alabilir diyorsunuz. Sizi kim korkuttu böyle? İyide size hakim bunu sormazki:)), size soracağı şu hakaret yada tehditte bulunulurken orada mıydın, KULAĞINLA duydun mu? Bunun cevabı nedir peki?

Durun ben cevaplıyım, benim kız arkadaşın x kişiyle oteldeydi, bilmem ne yaptılar, gidin güvenlik kamerası görüntüsü alın.. Bu mudur?

Ha unutmadan ZİNA sadece boşanma sebebi, suç değil. Savcı, kız arkadaşınıza (anlattıklarınız ışığında söylüyorum) sadece hakaret ve tehditten dava açar (hah şunu da söyleyeyim, tehdit ibaresinin ölçütleri vardır, kolay kolay tehditten dava açılmaz). Yani işin özü sadece hakaretten dava açılacak, sürecek 6-7 ay, sonra 5 yıl erteleme verilecek.
Kimse ceza almayacak:)

Ciddi bir suç olması gerek.cinayet. tehdit. Vs.avukat gidip direk talep edemez.
Evli olsa boşanma davası için evet talep edilir beni aldattı vs diye.
Hay ağzına sağlık 40 kez söyledim, anlamıyor ya:))

herkes karsilikli restlesiyor sadece..yok dava acarim..bende dava acarim..benim gecmisimi dokmus bende sahitlik ederim.
davalar acilsa da birsey cikmaz sonuc olarak,herkes rezil olduguyla kalir.

Back
X