Mahkeme karari olmadan cocuk gormek istiyor

Kedisever3535

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
226
-8
18
36
Merhaba hanımlar. Çekişmeli bosaniyoruz ilk celsede görüldü. İlk Kararda cocugun görüş günüyle ilgili hiç bir karar vermedi Hakim velayeti bana verdi ama babası su gün gorcek diye bi karar vermedi.
Kizim 1 yaşına girecek pazar günü 48 gunlukten beri ortada yok ne bir bez almisligi ne sormuslugu var. Nafakasini bile vermiyor icraya verdim .daha tebliğ edilmedi. Üstüne üstlük 50 bin TL bana borç bıraktı.
Kısacası msj attı emrivaki şekilde pazar günü geleceğim kızımı göreceğim aramızda 1000 km mesafe var buarada bende karar var mi dedim. O da görmeyecek diye karar mi var geleceğim diyor. Şikayetçi olurum dedim. Ol bende göstermiyor derim olurum dedi. Pislik işte.
Sorum şu gostermesem olur mu kızımı. Eve gelirse ne yapayım korktum bi anda bisy de yapar mi diye. Kızımı gostermesem yarjn öbür gün kızımı kullanır mı mahkemede göstermiyor diye. Lütfen yardımcı olur müsünüz

Bizim davamizda 2.5 yıl çocukla görüş günü tayin edilmedi.
Ben görüştürdüm çocuğu.
Hem daha sonra ellerinde bana karşı kullanabilecek delilleri olmadı hem baba ve çocuğun bağını kopartmak istemedim.
Evet maddi, manevî destek olmuyorlar çoğu ama biyolojik babası sonuçta.
Ama can güvenliğiniz için evde değil dışarıda,karakola yakın yarde görüştürün.
Yada varsa avukatiniz ile görüştürün.
Ben eve kabul etmedim,etmezdim.

Aileden birini de yanınıza alarak açık hava ve güvenli bir yerde görmesine izin verin, bunun için şikayetçi olma riski var bence.

Mahkemede görecek su günler şu saatler diye bi karar yok neye dayanarak şikayet edecek
Atıyorum 2-3 sene bu dava sürse.
Görüş günü karar verilmese o zaman ne diyeceksiniz.
Mahkeme kararı yok derseniz hakim velayeti kötüye kullanmaktan geçici velayeti babaya verebilir.
Sizin elinizde de görmesin diye bir karar yok o yüzden uygun sartlarda düzenli olarak görüşmek zorundalar.

Tmm siz gorusturdunuz ama gorusturmeseydiniz de olur muydu. Birde 2.5 yıl neden görüş günü tayin edilmedi acaba bi sebebi war mi

Avukat Avukat misiniz acaba

Mahkemede görecek su günler şu saatler diye bi karar yok neye dayanarak şikayet edecek
Karar olmasa da babanın görmeye hakkı var, şimdiye kadar zahmet etmemiş ama şimdi ajitasyon için kullanır bunu mahkemede, hatta sırf delil olması için bile geliyor olabilir. Avukatınızdan da görüş alın tabi ki, en doğrusunu o söyler. Yazışma ve telefon konuşmalarınızı da kayıt altına alabilir. Hepsinde çok dikkatli davranın. Amacının delil toplamak olması çok muhtemel

Tmm siz gorusturdunuz ama gorusturmeseydiniz de olur muydu. Birde 2.5 yıl neden görüş günü tayin edilmedi acaba bi sebebi war mi
Ben görüştürdüğüm hâlde mahkemede çocuğu ayda 2 kez görüyoruz,çocuk aile ilişkilerinden uzak büyüyor diye söylediler.
Görüştürmeseydim 1-2 kez denerler sonra polis ile gelirlerdi eminim.
Görüş günü tayin edilmemesinin babasıyla alakalı özel sebebi vardı.

O yazdım dediği mesajı delil olarak kullanması muhtemel zaten.
Asla mesajda yazılması gereken şeyleri yazmış.
Şimdi gösterse bile göstermedi deme ihtimali var.
En azından konu sahibi gösterince babasına çocuğu video falan çekin elinizde delil olsun.

Benimde içki içiyordu acaba ondan mi diye düşündüm. Avukatım mahkemede böyle çocukla ilgili talepleri olmadi olsaydı hakim atlamazdi diyor.

Alirim yalnız da olmam ama ben en azından bu seferlik göstermek istemiyorum

Benimde içki içiyordu acaba ondan mi diye düşündüm. Avukatım mahkemede böyle çocukla ilgili talepleri olmadi olsaydı hakim atlamazdi diyor.
Bizimkilerin de talepleri olmadı.
Alkol,uyuşturucu veya başka sebeple de görüş günü tayin edilmeme sebebi değil.
Tabii belirli şartlarda.
Bu adam alkol içip,size zarar verse de babası sayılıyor ne yazık ki.
Evet evlat çok değerli ama onun aile ilişkileri için bağ kurulmasını mahkeme karar veriyor.
Asla göstermem,şikayet ederim,gelme diye mesaj atmayın.
Hatta görüştükleri de fotoğraf ve video kaydı alın.

Alirim yalnız da olmam ama ben en azından bu seferlik göstermek istemiyorum
Adam bin kmden geliyor belki bir daha gelmeyecek, yerinizde olsam bu hatayı yapmam. Adama mahkemede kullanacak delil vermeyin. Sırf siz çocuğu göstermeyin diye geliyor zaten. Yazışmaları da kesinlikle silmeyin. Çocuğu gördüğüne dair de delil oluşturun. Kendi topuğunuza sıkmayın

Konuyu saptirmayin . 1 senedir çocuğuydu şimdi mi oldu çocuğu. Tabiki gorcek 1 sene nedenmiş nafakasini niye vermiyor kizim hastalandı neredeydi. Lütfen ya
Ablacim benim eski eşim 8 senedir çocuğunu görmüyor.
Ne nafaka var ne bişey.
Maddi yardımı geçtim manevi destek de olmadı
Telefon görüşmesi bile yok ama sonuçta baba.
İsterse 10 yıl sonra görüşmek istesin görecek.
Aynı şekilde sizde ama çocuk üzerinde tek hak sizin değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…