Mahkeme Pelin Karahan için kararını verdi

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
8.170
2.002
448
Kocaeli
Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan'ın evlilik için bekleme engeli ortadan kalktı.

Muhteşem Yüzyıl'ın Mihrimah Sultan'ı Pelin Karahan bir süre önce Anadolu 6. Aile Mahkemesi'ne başvurarak, yeniden evlenebilmesi için beklemesi gereken 300 günlük 'iddet müddeti'nin kaldırılmasını istemişti.

Habertürk'te yer alan habere göre, Kadınların olası hamileliği nedeniyle yasada yer alan 300 günlük iddet müddetinin kaldırılması için hamile olmadığına dair raporu mahkemeye sunan güzel oyuncunun isteği hakim tarafından kabul edildi. Böylece Karahan'ın evlilik için bekleme engeli ortadan kalktı.

Anımsanacağı gibi geçtiğimiz günlerde Pelin Karahan'ın hamile olduğu ve sevgilisi Bekir Güntay'a evlenmeliyiz dediği haberleri çıkmıştı.

Bu kız evli değil miydi ya :26: Ne ara ayrıldı, ne ara yenisini buldu?

bu kızın yaşamı çok değişti. genelde hep spor hocaları ıle bırlıkte oluyor.
yani, spor hocası eşleri yandı bu zamana kadar bütün spor hocaları ıle çıkmıs hatun

Bu kadın evli değilmiydi. Ne ara boşandıda birini bulduda .... Vay anam vay

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Oysa kavak yellerinde ne akıllı uslu bi tipdi dimi ama karakter mağlesef ben hızına yetişemiyorum nezaman evlendi nezaman boşandı ve gene evleniyor ha

Oysa kavak yellerinde ne akıllı uslu bi tipdi dimi ama karakter mağlesef ben hızına yetişemiyorum nezaman evlendi nezaman boşandı ve gene evleniyor ha

Evet aynen. Hatta kavak yellerinde oynayan biriyle evlenmemişmiydi❓ oyuncunun adını hatırlayamadım gerçi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…