De valla?
Yaptıkları kar mı kalsın yanınaKurtulmuşsunuz işte niye deşiyorsunuz konuyu.
VallaDe valla?
ee daha ne o zaman? ben olsam kurtuldum canı cehenneme beni de artık saldı oyeeh, yeni sevgili yapmasına sevinirdim?Rahatsız olmasak ayrılmazdım ve başkasına kaptırmazdım böylelikle
bu çok şey anlatıyor aslında.tüm kuyruk acısı bu sözde saklıkaptırmazdım
Hayır tabii ki, onu anlaman için söyledim, anlaman kıt galiba birazbu çok şey anlatıyor aslında.tüm kuyruk acısı bu sözde saklı
E senin daha geçen konun vardı sevgilim eski sevgilisiyle konuşmuş diye? Ne ara ayrıldınız da çocuk yeni sevgili yaptı? Ya da sen ilişkin varken hala eski sevgililerinin aşk hayatını mı takip ediyosun?
eh biraz. ama bu senin kıskandığını ve araları bozulsun diye yaptığını değiştirmez.Hayır tabii ki, onu anlaman için söyledim, anlaman kıt galiba biraz
Böyle çok daha kötü olabilir sonuçlarıAilem duyardı, adamla sevgili olduğum için sonuç alamazdım
Hata etmisAyni sey basima geldi sikayetci oldum savci takipsizlik verdi
Kafayı bozmuşsunuz, o değilim diyorumE senin daha geçen konun vardı sevgilim eski sevgilisiyle konuşmuş diye? Ne ara ayrıldınız da çocuk yeni sevgili yaptı? Ya da sen ilişkin varken hala eski sevgililerinin aşk hayatını mı takip ediyosun?
Ya sen kesin o ahım tutar mı diye konu açan üyesin ya
Zaten ayrılmışsniz bitmiş simdi neden yanına kar kalıp kalmadığıni hesaba kattiniz.Yaptıkları kar mı kalsın yanına
O zaman siz mahkemeye başvursaydınız,her yeni sevgili yaptığında uyaracak mısınız,habire takipte mi kalacaksınız bu adamıO da beni taciz boyutuna varacak şekilde rahatsız etti ama
NolabilirBöyle çok daha kötü olabilir sonuçları
Ailesinin evine mahkemeden çağrı kağıdı gelince zaten öğreneceklerBöyle çok daha kötü olabilir sonuçları
Yoo, mahkeme her şeyi çözmüyor çünküO zaman siz mahkemeye başvursaydınız,her yeni sevgili yaptığında uyaracak mısınız,habire takipte mi kalacaksınız bu adamı
Nerden biliyorsun,sevgilisin diye adamın herşeyi yapma kadının da susma zorunluluğu mu var sanıyorsunuzAilem duyardı, adamla sevgili olduğum için sonuç alamazdım
Nolabilir
daha büyük sorunlar yaşayacakAilesinin evine mahkemeden çağrı kağıdı gelince zaten öğrenecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?