Mahkeme :(

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.835
17.406
498
Arkadaşlar kardeşim 2 yil kadar önce bir yaralanma olayina şahit oldu ve yaralayan erkek arkadasiydi.
Yaralanan ise arkadaş olmak isteyen bur çocuktu.
Her neyse ifadesini vermiş kardeşim falan. Mahkemeye falan gitmedik biz.
Bu arada kardesim simdi 17 yasinda .
Mahkemeye cagiriyorlar tanik olarak eve kagit geldi.
Babam çok sert bir adam.
Bu olayları ogrenirse kardeşimi okuldan bile alabilir.
Biz bunu babama haber vermeden gitse gördüklerini anlatsa babamin öğrenme sansi var mi ?
Kiz sabahtan beri agliyor korkudan.
Yaninda ablasi olarak ben ve yahut teyzem falan gitsek olur mu ?
Daha 4 ay var .
Ne yapmaliyiz yardim edin ?

Son düzenleme:
İlk duruşmaya gitsin tanıklığını yapsın kurtulsun .Gitmez ise ihzar çıkartılar yani polis zoruyla getirme .İlkine giderse bir daha çağrılmaz eve kagıt da gelmez .

Gitmezseniz bu sefer polis ile mahkemeye getirebilirler.
Anneniz ne diyor? Ille babasi mi olmaliymis? Anneniz de vasi degil mi?

Peki tesekkur ederim.
Çok sagolun.
Birde diğer seferki ifadesini hatirlamiyor ne olup ne bittiğini bile hatirlamiyor basina bir is acilmaz demi hatirlamazsa..
bak canım hakim bey derki şu tarihte emniyette ya da savcılıkta beyanda bulunmuşsun şöyle böyle demişsin doğrumu der o da ya doğru der ya da şimdi hatırlamıyorum der ama genellikle hatırlıyorlar .Hiç bir sıkıntı çıkmaz .

Acikcasi şöyle söyleyeyim çok Acik yazamiyorum maalesef annem olayları eksik biliyor. Ve haliyle mahkeme de öğrenecek ki annem kesinlikle olaylari babama anlatır

Olsa keşke.
Annem herşeyi bilmiyor ve oraya gidersek mutlaka öğrenecek
Haliyle babamda öğrenecek.
Annem gelmese işte..
kardeş tanık ise zaten sıkıntı yok .Tehdit eden filan mı var sizi .Yoksa hiç sıkıntı yapma içini ferah tut .Ne soruyorsa onu söylesin kardeşin çıksın gelsin bitsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…