- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.823
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
kardeş tanık ise zaten sıkıntı yok .Tehdit eden filan mı var sizi .Yoksa hiç sıkıntı yapma içini ferah tut .Ne soruyorsa onu söylesin kardeşin çıksın gelsin bitsin .
Sanık olarak demişsin,yanlış mı yazdın ?
Tanık olarak mı sanık olarak mı çağırdılar ?
-------------Pardon ben yanlış anlamışım.
gerek yok bence avukata .Avukatlık ücretleri çok fazla ve zaten suçlama yok tanık .Hiç gerek yok .tanık oldugundan dolayı ilk durusmadan sonra mahkeme devam etse bile tekrardan cagırılmaz , egerki girmezse polis zoruyla mahkemeye cagırıla bilir yada herhangi bir uygulamada kardesini mahkemeye cıkarabilirler , ha soylede olabilir basıma geldigi icin biliyorum mahkeme karari verir ve kardesini hic cagirmayada bilirler , sen yanında gidebilirsi ,yada avukata vekalet verin o kardesinin yerine girsin.
tanık oldugundan dolayı ilk durusmadan sonra mahkeme devam etse bile tekrardan cagırılmaz , egerki girmezse polis zoruyla mahkemeye cagırıla bilir yada herhangi bir uygulamada kardesini mahkemeye cıkarabilirler , ha soylede olabilir basıma geldigi icin biliyorum mahkeme karari verir ve kardesini hic cagirmayada bilirler , sen yanında gidebilirsi ,yada avukata vekalet verin o kardesinin yerine girsin.
bencede yok ,en son ihtimal olarak soylemistim.gerek yok bence avukata .Avukatlık ücretleri çok fazla ve zaten suçlama yok tanık .Hiç gerek yok .
Arkadaşlar kardeşim 2 yil kadar önce bir yaralanma olayina şahit oldu ve yaralayan erkek arkadasiydi.
Yaralanan ise arkadaş olmak isteyen bur çocuktu.
Her neyse ifadesini vermiş kardeşim falan. Mahkemeye falan gitmedik biz.
Bu arada kardesim simdi 17 yasinda .
Mahkemeye cagiriyorlar tanik olarak eve kagit geldi.
Babam çok sert bir adam.
Bu olayları ogrenirse kardeşimi okuldan bile alabilir.
Biz bunu babama haber vermeden gitse gördüklerini anlatsa babamin öğrenme sansi var mi ?
Kiz sabahtan beri agliyor korkudan.
Yaninda ablasi olarak ben ve yahut teyzem falan gitsek olur mu ?
Daha 4 ay var .
Ne yapmaliyiz yardim edin ?
sen kardesini al yanına mahkemeye girin ,topu topu 5 dk surer zaten ,tanık oldugu icin hic bir sorun olmaz ,bir dahada cagırılmaz ,icin rahat olsun.Çoksagolun.
Benim endisem resit değil kardeşim ve bundan dolayı babamin kulagina gitmesi..
İnşallah kapanir dava görmemize gerek kalmaz.
durduk yere kızın babasına dava mı açtıracaksınız :)
Sanırım 2 defa gitmezse, 2 kişi tarafından götürülür.Gitmesek olur mu ?
o kadar abartmanın bir anlamı yok , kapıya evrak memuru ufak bir tebligatta daha bulunur yada tlfnla ulasırlar , yani evden yaka paca mahalle duyacak gibi alip goturmezler , hangi mahkemeye gircekse kalemden bilgi verir ve mahkemeye alınır.Arkadasın kardesi tanık bu kadar telaslandırmaya gerek yok.Sanırım 2 defa gitmezse, 2 kişi tarafından götürülür.
değil baban bütün mahalle duyar...
Önce tebligat gelir. 1. de gitmedi, yine tebligat gelir. Muhtara adres sorarlar. Telefonla ararlar. 3. de polisle alırlar diye biliyorum...o kadar abartmanın bir anlamı yok , kapıya evrak memuru ufak bir tebligatta daha bulunur yada tlfnla ulasırlar , yani evden yaka paca mahalle duyacak gibi alip goturmezler , hangi mahkemeye gircekse kalemden bilgi verir ve mahkemeye alınır.Arkadasın kardesi tanık bu kadar telaslandırmaya gerek yok.
Önce tebligat gelir. 1. de gitmedi, yine tebligat gelir. Muhtara adres sorarlar. Telefonla ararlar. 3. de polisle alırlar diye biliyorum...
Tanık olarak ifade verdiyse mahkemeye de çıkmalı.
Sanmam. Ben de bir tanıdık sayesinde biliyorum olayı. Oda tanık olmuştu. Karakolda ifade verdi. İşi yüzünden mahkemeye gidemedi. Bir Oldu iki oldu. Üçüncü de mahkeme öncesi telefonla aramışlar, gitmek zorunda kaldı.Gitti mi bir daha cagrilmaz ama değil mi ?
Sanmam. Ben de bir tanıdık sayesinde biliyorum olayı. Oda tanık olmuştu. Karakolda ifade verdi. İşi yüzünden mahkemeye gidemedi. Bir Oldu iki oldu. Üçüncü de mahkeme öncesi telefonla aramışlar, gitmek zorunda kaldı.
Mahkeme uzadı mı uzamadı mı bilmiyorum.
Ama tek bildiğim, Poflaya Poflaya gitti, olayı anlattı. İşi bitti.
Sende kardesinle gidersin, o anlatır iş biter.
Kimse de duymamış olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?