Mahkeme :(

tanık oldugundan dolayı ilk durusmadan sonra mahkeme devam etse bile tekrardan cagırılmaz , egerki girmezse polis zoruyla mahkemeye cagırıla bilir yada herhangi bir uygulamada kardesini mahkemeye cıkarabilirler , ha soylede olabilir basıma geldigi icin biliyorum mahkeme karari verir ve kardesini hic cagirmayada bilirler , sen yanında gidebilirsi ,yada avukata vekalet verin o kardesinin yerine girsin.

gerek yok bence avukata .Avukatlık ücretleri çok fazla ve zaten suçlama yok tanık .Hiç gerek yok .

Çoksagolun.
Benim endisem resit değil kardeşim ve bundan dolayı babamin kulagina gitmesi..
İnşallah kapanir dava görmemize gerek kalmaz.

öncelikle gitmek zorunda
ama reşit olmaması bir sorun teşkil etmez
veli yada vasi istemezler
VUKAT TUTUP VEKALET DE VEREBİLİR
ama bu masrafı nasıl karşılarsınız bilemem

Çoksagolun.
Benim endisem resit değil kardeşim ve bundan dolayı babamin kulagina gitmesi..
İnşallah kapanir dava görmemize gerek kalmaz.
sen kardesini al yanına mahkemeye girin ,topu topu 5 dk surer zaten ,tanık oldugu icin hic bir sorun olmaz ,bir dahada cagırılmaz ,icin rahat olsun.

Kardeşiniz mahkemeye gitmek zorunda. Asıl gitmezse babanızın öğrenme ihtimali yüksek. Gitmediği takdirde polis ya da jandarma zoruyla götürülebilir. Ayrıca gitmemesi durumundan kaynaklanan masrafları da ödemek zorunda kalabilir.

Bir de tanık olmaktan kaçmamak lazım, Allah korusun bir gün biz de tanıklık edilmesine ihtiyaç duyabiliriz.

durduk yere kızın babasına dava mı açtıracaksınız :)

Yahu olur mu hiç öyle şey nasıl yanlış anladınız hemen..
Diyorum ki avukata söyleyin babamdan korkuyorum belki şiddet uygular nasıl bir yol izleyebilirim haberi olmadan bu işin içinden çıkarım diye..Yoksa olur mu hiç babasını niye versin mahkemeye

Sanırım 2 defa gitmezse, 2 kişi tarafından götürülür.
değil baban bütün mahalle duyar...
o kadar abartmanın bir anlamı yok , kapıya evrak memuru ufak bir tebligatta daha bulunur yada tlfnla ulasırlar , yani evden yaka paca mahalle duyacak gibi alip goturmezler , hangi mahkemeye gircekse kalemden bilgi verir ve mahkemeye alınır.Arkadasın kardesi tanık bu kadar telaslandırmaya gerek yok.

Mutlaka gitsin yoksa tekrar cagrilir ve gitmrzse polis gelir eve ve polisle gitmek zorunda kalir. Ayrica ifadesini verip cikar bu kadar panik yapmayin.

Önce tebligat gelir. 1. de gitmedi, yine tebligat gelir. Muhtara adres sorarlar. Telefonla ararlar. 3. de polisle alırlar diye biliyorum...
Tanık olarak ifade verdiyse mahkemeye de çıkmalı.

Gitti mi bir daha cagrilmaz ama değil mi ?
Sanmam. Ben de bir tanıdık sayesinde biliyorum olayı. Oda tanık olmuştu. Karakolda ifade verdi. İşi yüzünden mahkemeye gidemedi. Bir Oldu iki oldu. Üçüncü de mahkeme öncesi telefonla aramışlar, gitmek zorunda kaldı.
Mahkeme uzadı mı uzamadı mı bilmiyorum.
Ama tek bildiğim, Poflaya Poflaya gitti, olayı anlattı. İşi bitti.
Sende kardesinle gidersin, o anlatır iş biter.
Kimse de duymamış olur..

İnşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…