• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkemelik oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadın gelip size şeytan dememiş anladığım kadarıyla. Siz özel yazışmaları okuyup öfkeyle saldırmışsınız. Yani evet sinirlenebilirsiniz ama saldırganlığa varınca olay orada bir dur demeniz gerekiyor kendinize.
Ama eşimle nişanlandığımızdan beri kadın bana laf atıp duruyo bu ilk değil bide 2 yaşında kızım var onun resmini göndermiş babası oğlunun telefonuna kızımın resmini işaretleyip sil yazmış kadın. Beni bırakın 2 yaşındaki çocuğmla ne alıp veremediği var her hafta sonu oğlu bizde bana minnet duyması gerekir hakaret etmek yerine oğlum o eve gidiyo sonuçta diye düşünmesi gerekir

O kadının durduk yere şeytan demesi normal ama benim buna sinirlenmem anormal 🥰
Desin? Ayrıca size bizzat dememiş, fotoğrafı yorumlamış. Siz niye yazışmaları okuyorsunuz? Ne dediği kimin umurunda, öyle dedi diye şeytan mı oluyorsunuz? Ben onun hakkında hiç kötü kelime sarf etmiyorum demeyin inandırıcı olmaz. Ortada bir çocuk var, evinize geliyorsa siz de ondan sorumlusunuz. Yazık değil mi çocuğa, kavga dövüş bağırışlara maruz kalıyor? Evet annesi de hatalı ama sonuçta onu doğuran büyüten biri. Annesine kin tutmaz ama size tutar. 2. kez mahkemelik olan biriyle çocuk aynı ortamda olmamalı. Siz kendinizi haklı görüyor musunuz bu konuda?

Sizin sinirli, tepkisel birisi olduğunuzu bildikleri için bu durumu sizin aleyhinize kullanıyorlar gibi geldi bana. Kimse durup dururken çileden çıkmaz ki zaten sizi kışkırtacak bir şey yapmışlar öncesinde. İnsanlar genelde olayın başlangıcını, tetikleyicisini unutup direkt sizin verdiğiniz tepkiye odaklanmaya meyilliler. Bu sebeple zor biliyorum ancak böyle anlarda derin bir nefes alıp metanetli davranmanızı öneririm. Sonrasında intikamınızı sakinleşmişken, ortam da durulmuşken çaktırmadan alırsınız isterseniz.

Bu noktadan sonra kesinlikle bir avukatla ilerleyin ve onlarla her etkileşiminizi kayıt altına alın, ses kaydı gibi değil de tüm whatsapp mesajlarının ekran görüntüsünü almak gibi. Önceki zamanlardan kalan kanıt, delil niteliği gösterecek verileri de bir araya getirin. Geçmiş olsun.

Desin? Ayrıca size bizzat dememiş, fotoğrafı yorumlamış. Siz niye yazışmaları okuyorsunuz? Ne dediği kimin umurunda, öyle dedi diye şeytan mı oluyorsunuz? Ben onun hakkında hiç kötü kelime sarf etmiyorum demeyin inandırıcı olmaz. Ortada bir çocuk var, evinize geliyorsa siz de ondan sorumlusunuz. Yazık değil mi çocuğa, kavga dövüş bağırışlara maruz kalıyor? Evet annesi de hatalı ama sonuçta onu doğuran büyüten biri. Annesine kin tutmaz ama size tutar. 2. kez mahkemelik olan biriyle çocuk aynı ortamda olmamalı. Siz kendinizi haklı görüyor musunuz bu konuda

Kadın gelip size şeytan dememiş anladığım kadarıyla. Siz özel yazışmaları okuyup öfkeyle saldırmışsınız. Yani evet sinirlenebilirsiniz ama saldırganlığa varınca olay orada bir dur demeniz gerekiyor kendinize.
Ama bu ilk değil nişanlandığımzdqn beri her fırsatta laf atıyor

Ama eşimle nişanlandığımızdan beri kadın bana laf atıp duruyo bu ilk değil bide 2 yaşında kızım var onun resmini göndermiş babası oğlunun telefonuna kızımın resmini işaretleyip sil yazmış kadın. Beni bırakın 2 yaşındaki çocuğmla ne alıp veremediği var her hafta sonu oğlu bizde bana minnet duyması gerekir hakaret etmek yerine oğlum o eve gidiyo sonuçta diye düşünmesi gerekir
Hırs yapmıştır geçmişten cikanamistir o bulamamıştır öfkesini çıkaracak yer arıyordur sevgilisi evlenmek istemiyordur odur budur şudur niye bunu düşünüp duruyorsunuz sizene bence bitti gitti şimdi siz evlisiniz dimi kanunen ve dinen Allah katında gerisi sizi bağlamaz evliliğin ömrü var ister bayilsin ister ayilsin insanlar .Kimse boşanmak için evlenmiyor lafida boş .Bazı evliliklerin sonu başından bellidir cocunada aman bosanamayalim diye çocuk yapılır çoğu diyorum hepsi değil.Siz işinize bakın bu kadar düşünmeyin karışmayın İnsan dediğin ev değil tapulayamazsin benim malim diyemezsin bin çocuk yap istersen bu sizede geçerli banada onada .Yani hayat kısa hayatına bakmayi ogretemezsin kimseye öyle yaşlanacak bu yas ile çürüyecek bazıları .Değmez eski koca için fikrim bu.Sizde uzak durun eski eşi bilmemne sizin sorununuz değil karışmayın .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X