• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkemelik oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mermass

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-128
Puanlar
16
Arkadaşlar merhaba . Eşimle 3 yıl önce kavga etmiştik mahkemelik olmıstuk bu yüzden hagb kararım vardı . Yani 5 yıl suç işlememem gerekiyordu. Ama yaklaşık 1 ay öncesinde eşimin eski eşi , oğlunun telefonundan eşimin gönderdiği videoya karşılık benim hakkımda şeytan demiş. Videoda çocuk benden bahsediyor tatlı kız diye hitap ediyor o kadın da TATLI KIZMI ? Şeytanın yüzünü görmeden 5 dk önce yazmış benim için. Bende bu mesajı görüp cinnet geçirdim be Birsürü küfür hakaret ettim o sinirle . Daha sonra çocuğu almaya gittik eşimin bankamatikte işi vardı çocuğu ben almaya gittim ve vermedi Orda küçük bi tartışma yaşandı sonra çocuğu bize hiç vermedi zaten elimiz boş döndük ( o küfür hakaret ettiğim mesaja karşılık vermiş ama eşim silmiş mesajları ) o tartışmadan sonra karakola gidip şikayetçi olmuş benden ettiğim kğfğrleri ekran resmi alıp bende şikayetçi oldum oda bana hakaret etti seni öldürürüm deyip tehdit etti ama elimde delil yok mesaj olayında da zaten eşim olay büyğmesşn diye mesajları silmiş o küfürlere karşı oda bişeyler yazmıs ama elimde ıspatım yok. Yani arkadaşlar 5 yıl hagb kararım vardı sizce ne olur kadın şikayetini geri almamakta ısrarlı para cezası mı alırım yoksa hapis mi

Allahım yardımcınız olsun inşallah.

Bir avukat ile görüşün.

Hukuki yönünü bilemem. Suçun cezası ne ise, daha önce hagb aldığınız da dahil ona göre yargılanırsınız.

Whatsapp mesajları geri getirilebiliyor. Silinmiş olması önemli değil.

Öfke kontrol probleminiz olabilir mi acaba?

Hukuki yönünü bilemem. Suçun cezası ne ise, daha önce hagb aldığınız da dahil ona göre yargılanırsınız.

Whatsapp mesajları geri getirilebiliyor. Silinmiş olması önemli değil.

Öfke kontrol probleminiz olabilir mi acaba?

Whatsap mesajları nasıl geri getirilebiliyor eşimin telefonundan deniyeyim

Hagb süresi içerisinde işlenen suçlar para cezasını çevrilmez. Ancak benim anlamadığım eşinizle olan mesele de şikayeti geri çekmişsiniztir barıştığınıza göre. Niye yine de ceza aldınız? Şikayete tabi olmayacak bir şey yapmış olmanız lazım. Adamı mı bıçakladınız ne yaptınız?

Daha sonra çocuğu almaya gittik eşimin bankamatikte işi vardı çocuğu ben almaya gittim ve vermedi
Çocuğu aldıktan sonra bankamatik işi olmuyor muydu? Kadınla kanlı bıçaklısınız, niye ben arabada beklerim sen git al çocuğunu demiyorsunuz? Babası ortada yok, kavgalı olduğu birine niye çocuk emanet etsin? Mahkemelik olmuş yargılanıp ceza almışsınız. Bu kadar öfke kavga tartışma olan eve ben olsam çocuk yollamazdım. Gözünüz ne çocuk görüyor ne aile. Kendinizi kontrol edemiyorsanız babası çocuğunu dışarıda görsün.

Çocuğu aldıktan sonra bankamatik işi olmuyor muydu? Kadınla kanlı bıçaklısınız, niye ben arabada beklerim sen git al çocuğunu demiyorsunuz? Babası ortada yok, kavgalı olduğu birine niye çocuk emanet etsin? Mahkemelik olmuş yargılanıp ceza almışsınız. Bu kadar öfke kavga tartışma olan eve ben olsam çocuk yollamazdım. Gözünüz ne çocuk görüyor ne aile. Kendinizi kontrol edemiyorsanız babası çocuğunu dışarıda görsün.
İyide o çocuk benim evime gelecek sonuçta ha Orda teslim etmiş babası zaten az ötede ne fark ediyor bi tuhafsınız ya

Niye ciddiye alıyorsunuz ki sizde kalitesiz paspal birşey yaptığı onun demesiyle şeytan mı oluyorsunuz hiç küfüre hakarete gerek yok kendini gülünç duruma düşüren o buna tepki vermeye gerek yokmuş bunu kim yaparsa yapsın banal kadının tarzı banal demekki der geçersin.5 yaşında çocuk zekası var der gecersin

İyide o çocuk benim evime gelecek sonuçta ha Orda teslim etmiş babası zaten az ötede ne fark ediyor bi tu
Hagb süresi içerisinde işlenen suçlar para cezasını çevrilmez. Ancak benim anlamadığım eşinizle olan mesele de şikayeti geri çekmişsiniztir barıştığınıza göre. Niye yine de ceza aldınız? Şikayete tabi olmayacak bir şey yapmış olmanız lazım. Adamı mı bıçakladınız ne yaptınız?
Tartışma sadece . Hapis cezası mı alırım yani

Niye ciddiye alıyorsunuz ki sizde kalitesiz paspal birşey yaptığı onun demesiyle şeytan mı oluyorsunuz hiç küfüre hakarete gerek yok kendini gülünç duruma düşüren o buna tepki vermeye gerek yokmuş bunu kim yaparsa yapsın banal kadının tarzı banal demekki der geçersin.5 yaşında çocuk zekası var der gecersin
Haklısınız

O kadının durduk yere şeytan demesi normal ama benim buna sinirlenmem anormal 🥰
Kadın gelip size şeytan dememiş anladığım kadarıyla. Siz özel yazışmaları okuyup öfkeyle saldırmışsınız. Yani evet sinirlenebilirsiniz ama saldırganlığa varınca olay orada bir dur demeniz gerekiyor kendinize.

2 yıl altı cezanın yatari yok.parw cezası denetimli serbestlik vs olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X