• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkemelik oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayır yaralanma felan olmadı hatta aksine ben uzaklaştırma almıştım eve gelemiyordu 1 ay kadar.

Ablacım bu ikisi birbirinden bağımsız.

Değil sen hangi kadın giderse gitsin ben uzaklaştırma talep ediyorum derse alır. Ama bir erkek alamaz mesela çok ciddi bişey olması lazım vermeleri için.

Sen ceza almışsın bu cezayı bardak fırlattığın için almazsın. Yaraladığın ve kabul ettiğin için alırsın ancak.

Zaten bana vurduğu için o bardak fırlatıldı onun dışında bişey yok ne yapayım bana yapılan hakareti görmezden mi geleyim 1 değil 2 değil
Ne kartı iyi biliyorsun bu işleri baksana çok yatmışsın demekki 😆 dedimya canım benim için bişey yapmana gerek yok belliki kocam seni bırakıp başkasıyla evlenmiş o yüzden hıncını orda burda çıkarıyorsun yazık sana
O sırada hamileyken dayak yiyen sen 🥲

Mermas aslanım valla kışkırtanlar sütten çıkmış ak kaşık oluyor ama sen suçlu bulunmuşsun forumca hayret ... Az bile yapmışsın ben olsam kocam da dahil kim var kim yoksa girer döverdim. Yine de sen böyle şeyler söyleme mahkemede ceza alma. Sen br avukata danış en iyisi.

30 Ağustos 2025 konunuz :
Merhaba. Çok uzatmadan anlatmaya çalışacağım, benim ilk evliliğim ve 1 kızım var eşimin 2. Evliliğinden 1 oğlu . Haftasonları bizde kalır sadece. Tek tük sorunlar yaşardık öyle böyle devam ettiriyoruz evliliğimizi. Ama son kavgada iş çığırından çıktı. Pazar günü pizza yiyorduk çocuğa sofraya yaklaş yere ketçap dökülüyor dedim sonra eşim bana baktı ve ketçabı olduğu gibi yere sıktı benim gözüm karardı bi anda ne var ne yok fırlattım sağa sola çocuğa geldimi bilmiyorum o tavrım eşimeydi. Sonra kolumdan tuttu beni mutfaktan çıkardı. Vurdu, beni dışarı attı ve polisi çağırdı. Polis arabasına bindim o kendi arabasıyla geldi karakola gidince de şikayetçi olmadı. Görümcem beni evine götürdü bikaç gün orda kaldım dün beni eve getirdi kızımla. Hiç konuşmadık çok zoruma gidiyor

İyide o çocuk benim evime gelecek sonuçta ha Orda teslim etmiş babası zaten az ötede ne fark ediyor bi tuhafsınız ya
Kadın sizin evinize çocuğunu yollayarak hata yapıyor bence.

Sen bu suçlamaları da saf gibi kabul edip ceza aldın di mi ilk seferinde

Ben bardak falan fırlatmadım eşim beni dövdü diyemedin mi

İnkar etseydin sanki olay yeri inceleme mi göndereceklerdi eve
Ben yalan söyleyemiyorum maalesef o mesajları da inkar edebilirdim karakolda ama etmedim gerçekten
Hiç kimse için hiç bir şey için evladınızı tehlikeye atmayın. Evet annesiz kalmak da tehlikedir. Kışkırtmak için yazmıyorum, belki gerçek kafanıza dank eder. Siz suçlu bulunur da cezanızı çekerseniz kızınızı alır eski eşin yanına götürür buna da bak der. Eşinize güvenmeyin, tüm dünyası siz değisiniz çünkü diğer tarafta bir çocuğu daha var. Nişanlıyken kesecektiniz bu iletişimi, ya direk çocuğunla ilgili konularda mesajlaş ya da al yüzüğünü defol git diyecektiniz ama dememişsiniz. Kendi başınızı yakmışsınız bari çocuğunuz güvende tutmayı başarın. El kadar çocuk annesiz duramaz.

Çok basit o mesajları ortaya çıkarmadığı sürece ben yazmadım benim ağzımdan kocam yazdı diyeceksiniz. Nedenini bilmiyorum belki eski eşini kızdırmak istemiştir diyeceksiniz. Karakolda korktum olay büyümesin diye ben yazdım dedim diyeceksiniz.

Ben yalan söyleyemiyorum maalesef o mesajları da inkar edebilirdim karakolda ama etmedim gerçekten
Ama yalan ifade verdiğim anlaşılırsa nolucak sen kime şeytan diyorsun diyerek lafa girdim anlaşılmaz mı bilmiyorum kafam çok karışık eşimden boşanıp tüm bu insanlardan uzaklaşmak istiyorum ama çocuğum var karakol yolu bilmezken bu adamla evlendiğimden beri hayat zindan oldu resmen

Siz hamileyken bir kere olan bir şey gibi yansıttınız ama evde 2 çocuk varken de kendinizi kaybetmişsiniz. Çocuğa geldi mi gelmedi mi bilmiyorum diyorsunuz da şahit olması yetmiyor mu? Sizin tedavi görmeniz şart yok kalsın almıyim derseniz de çocuklarla iletişiminiz kısıtlanmalı. Çocuk bu, yerken dökülür ne var bu kadar abartacak, ayrıca emir kipiyle konuşmaya hakkınız var mı? Günah yahu o da çocuk, x ciğim biraz daha masaya yanaşır mısın bak yere dökülüyor hadi canım demek bu kadar zor mu? Kusura bakmayın çocuklar için tehlikeli birisiniz. Vurmadınız dövmediniz demek şiddet uygulamadınız demek değil. Sağı solu yıkıp kırarken aklını almışsınız çocukların.

Mermas aslanım valla kışkırtanlar sütten çıkmış ak kaşık oluyor ama sen suçlu bulunmuşsun forumca hayret ... Az bile yapmışsın ben olsam kocam da dahil kim var kim yoksa girer döverdim. Yine de sen böyle şeyler söyleme mahkemede ceza alma. Sen br avukata danış en iyisi.
Bende çok şaşırdım insanlar gerçekten çok tuhaf o kadın başlık açıp olanları anlatsa şeytan dedim karşılığında hakaret kğfğr edildi dese bu sefer de onu linçlerler 🤣🤣 burdaki insanların yarısından çoğu boş çok az vicdanlı insan var sadece yorum yapmak linçlemek tek bildikleri

Siz hamileyken bir kere olan bir şey gibi yansıttınız ama evde 2 çocuk varken de kendinizi kaybetmişsiniz. Çocuğa geldi mi gelmedi mi bilmiyorum diyorsunuz da şahit olması yetmiyor mu? Sizin tedavi görmeniz şart yok kalsın almıyim derseniz de çocuklarla iletişiminiz kısıtlanmalı. Çocuk bu, yerken dökülür ne var bu kadar abartacak, ayrıca emir kipiyle konuşmaya hakkınız var mı? Günah yahu o da çocuk, x ciğim biraz daha masaya yanaşır mısın bak yere dökülüyor hadi canım demek bu kadar zor mu? Kusura bakmayın çocuklar için tehlikeli birisiniz. Vurmadınız dövmediniz demek şiddet uygulamadınız demek değil. Sağı solu yıkıp kırarken aklını almışsınız çocukların.
Tamam sana gönderiyim sen bak o zaman

O kadının durduk yere şeytan demesi normal ama benim buna sinirlenmem anormal 🥰
Valla o kadinin yaptigi ayip ama bana yapilsa muhtemelen gormezden gelirdim, kufur falan etmezdim.
Yeni kufurlesmissiniz, cocugu almaya kapiya gidiyorsunuz su is mantikli mi sizce? Ben olsam ben de vermezdim cocugu, cok mu onemliymis banka isi? Siz ika kadin tuhafsiniz, kocaniz daha da tuhaf. Neyse gecmis olsun. Para cezasina cevrilmez bildigim kadariyla ama hukukcu degilim, oyle kulaktan dolma bir bilgi benimki.

Oğlunun telefonundan babaya gelen mesajları kurcalamasa kışkırtılmaz. Baba oğul mahremiyetine saygı duysun. Ortamda bir bebek bir çocuk var. Neyi kimi dövüyor? Yazık değil mi o çocuklara. Tek vukuatı bu değil ayrıca. Ben şok oldum çocukların önünde yaptıklarına.

Oğlunun telefonundan babaya gelen mesajları kurcalamasa kışkırtılmaz. Baba oğul mahremiyetine saygı duysun. Ortamda bir bebek bir çocuk var. Neyi kimi dövüyor? Yazık değil mi o çocuklara. Tek vukuatı bu değil ayrıca. Ben şok oldum çocukların önünde yaptıklarına.
Çok işsizsin demekki baya araştırmışsın herşeyi. Defol git yorum yapma bokumu ye

Bu agresiflikte devam ederseniz daha çok mahkeme yolu görünür size. Eşiniz çocuk dışında eski eşiyle muhattap olmamalı, çocuk büyüdüğünde ise sadece oğlu ile muhattap olmalı. Kim ne derse desin tutup böyle saldırıyo musunuz? Ciddi bi otokontrol sorununuz var mutlaka tedavi olun bununla işgili. Eski konunuza bakarak size çocuk gönderilmesi bile riskli, öfkelenince ne yaptığınız belli değil ketçap konusunda olduğu gibi. Masada ne var ne yok fırlattım demişsiniz mesela çoluk çocuğa bir şey gelir mi psikolojileri ne olur umrunuda değil. Bu şekilde kızınızada yazık olur.
Aldığım bi vakayı hatırlattınız bana aile içi şiddet öfkeden gözü dönen bir kadın akşam yemeğinde fırlattığı tabaklar ile 8 aylık bebeğini yaralamıştı. Kendi bebeğini..
asla zarar vermem diyeceksiniz bilinçli tabiki vermezsiniz ama insanın kimimiz daha çabuk öfkeleniriz kimimiz daha sabırlı dururuz, bu konunun üstüne gidin, kontrolsüz insanlar her şeyini kaybedebilir. Seneler sonra bu kontrolsüzlük belki önünüze gelecek, belki eşinizle ayrılmak isteyeceksiniz ve kızınızı alacak bu sebepler ile, üstüne daha fazla olay koymayın. Bırakın eski eş ne yaparsa ne derse desin onun fırtınası sizde yaprak bile kıpırdatmamalı.

Kışkırtma bu şekilde olmaz cherry, ben biriyle senin hakkında konuşsam sen gizli saklı mesaj okuyarak bunu görsen kasıtlı bir kışkırtma olmaz çünkü senin olmadığın ve duymacağın varsayılarak yapılmış konuşma olur. Arkandan dedikodu yapan her insana gidip kafa göz dalacak mısın? Öyle düşün. Ayrıca konu sahibi bir anne, öyle şuursuzca hareket edemez, düşünmesi gereken bi bebeği var. Eski eşe ana avrat düz gitse ne saç baş yolsa ne, ne işine yarayacak. Hatta sinirlenerek o kadının ekmeğine yağ sürüyor fakında değil.
Biz hayvan değiliz ki sadece güdüler ile hareket edelim, Allah bize akıl fikir ve iradeyi boşa vermedi.

Aaa forumda ilk 🤔 Misscim senle farklı fikirde olmak üzdü 🤭🤣

Ablamın sakladığı şeyler var. Aşırı agresif bir kişilik buluttan nem kapan ve olay çıkartan cinsten. Hagb ne biliyorsun değil mi? Mahkeme suç işlediğine karar vermiş ama cesasını ertelemiş daha önce suç kaydı olmadığından. Ama şuan suç kaydı var insan ne yapar dikkat eder ama otokontrolü yok ve ablam hiç birşeyden geri durmuyor. Daha önceki mesajlarımda yazdım bir kadının aile içinde ceza alabilmesi için yaralama olması lazım. Tehdit,hakaretten hapis cezası almaz. Ama erkek alır. Tehdit etti öldürcem seni dedi desen sokarlar hapise. Nerden biliyorum aile içi ve kadına şiddet büroda çalışanlar var 🤣 Ama ısrarla bardak fırlattım sadece ona denk gelmedi diyor, almaz ceza . Bilmeyen yer ama yemiyoruz. Önce ceza almış gitmiş eski eşle kavga etmiş birde oldu önüne gelenle kavga edelim hiç bir ceza almayalım böyle mi olmalı. Olmasın, kimse kimseye zarar veremesin, verirsede cezasını çeksin istiyoruz. Cinsiyet farketmeksizin...

Tamam sana gönderiyim sen bak o zaman
O niye baksın çocuklu adamla o mu evlenmiş😀 sen yemişsin naneyi daha burada insanlara saldırma çek çileni valla ne diyelim kocan da saldırıyor bi de çocuk Allah kurtarsın kardeş

Yemin ederimki sadece tartışma ve bardak fırlattım o bardakta ona değildi zaten duvara fırlattım bunun dışında asla bişey yok me bıcaklaması Allah korusun o kadar ciddi bi kavga değildi zaten hamileydşm 4 5 aylık o sırada
e neden HAGB adınız o zaman?
e-devletten açın bakın suçun niteliği ne, cezası ne, HAGB olmasaymış ne olacakmış yani normalde cezanız?

Bu astığım astık kestiğim kestik tavırlarınızı keşke size şiddet uygulayan, anlatılana bakılınca hiçbir halta yaramayan eşinizi boşayarak gösterseydiniz keşke. Daha yerinde olurdu.
Evet, sizin de ciddi öfke probleminiz var.

Zaten bana vurduğu için o bardak fırlatıldı onun dışında bişey yok ne yapayım bana yapılan hakareti görmezden mi geleyim 1 değil 2 değil .hiçkşmse sabredemez ya dısardan yorum yapmak kolay diyeceksiniz ki niye boşanmış adamla evlendin o zaman eski eş meselesi zaten olacaktı diye ama ben nerden bilebilirim kadının takıntı bi öanyak olduğunu her fırsatta laf atacağını 2 yaşındaki kızımın bile fotoğrafını işaretleyip sil yazmış asıl canavar şeytan olan o burda herkes bana yükleniyor ama insanlar çok adaletsiz
kadın size yüzünüze hakaret etmiyor
nişanlandığınızdan beri laf ediyor ama aslında hiçbirinde direkt size bişey demiyor

zira sizin -afedersiniz ama- hödük bir kocanız var
eski karısına demiyor ki Mermass hakkında yorum yapma, konuşma, varsa çocukla ilgili bir konu onu konuşalım

bitti gitti. kadın size şeytan dediğinde kocanız kadının ağzını toplasa sizlik bişey kalmayacak...siz gidip adamın teleofunun kurcalayıp (mazallah ya aşna fişne yaparsa çünkü demi?) kadına küfrediyorsunuz...

ayrıca 40 kere sormuşunuz, ben hukukçu değilim ama bildiğim kadarıyla ben başkasıyla mesajlaşmışım siz görmüşsünüz burada sizi tahrik etmiş olmam yani, size yazmamışım ki...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X