• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mahkemelik oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annesinin evi dışında bin tane çözüm var eğer benim evime göndermek istemiyosa napim kadına mı yalvarayım çocuğunu bize gönder diye neyin kafasını yaşıyorsunuz

Bin tane çözüm yok ya annesinin evinde vakit geçirir babasıyla yada babasını evinde babasıyla vakit geçirir. Çocuk bu saksıda bitki değil AVM ve parklarda vakit geçiremez.

Bu herif mi paylaşılamıyor? Yazık. Sınır mahremiyet nedir bilmeyen, eski karısıyla yeni karısını yoluşturup kenardan izleyen boş beleş bir hanzo ama iki defa evlenebiliyor ve iki kadından da çocuk yapabiliyor. Sizi dövüyor mahkemelik oluyorsunuz ceza alıyorsunuz ve arkasından çocuk yapıyorsunuz bundan. Bu adamla evlenmek büyük hataymış. Nişanlıyken görmüşsünüz fark etmişsiniz, ama ayrılmamışsınız.

Niye sadece siz ceza aldınız, fırlattığınız bardak yaraladı mı? Siz dayak yiyince darp raporu almadınız mı?
Yok yaralanmadı hiç. O tartısmada ben hamileydşm zaten 4 5 aylık tam hatırlamıyorum.

kadın sizi görmek zorunda mı
Tamam sen eski kocanın yeni karısnı görme. Eski eşler bi uzak dursun konumdan ya ben ne soruyorum
Bin tane çözüm yok ya annesinin evinde vakit geçirir babasıyla yada babasını evinde babasıyla vakit geçirir. Çocuk bu saksıda bitki değil AVM ve parklarda vakit geçiremez.
tamam yılın annesi fkfkf

Hahah komik. Yaparım asarım keserim gibi bi yorum göremiyorum ben. Göndermezse göndermesin diyorum ne yapayım kadına mı yalvarıyım çocuğunu bize gönder diye ne değişik tuhaf düşünceli insanlar var ya
2 yaşında bebeğiniz varken hapse girme ihtimaliniz var ve hala o kadın niye ceza almıyor o da hakaret etti diyorsunuz. Onun hagb si yok, ondan olabilir mi? Ayrıca mesajlar sizin adınıza kayıtlı telefona gelmemiş. Oğlundan eşinize gelmiş ve o da silmiş. Yani mahkemede delil olabilmesi için eşinizin onayı lazım. İstemezse vermez telefonunu, mesaj gelmedi bana der. Çünkü o tarafta da bir çocuğu var. Oğlu etkilensin dava mahkeme süreci yaşansın istemeyebilir. Sonuçta mesajlar eski eşin telefonundan yazılmamış. Kadın haberim yok ben yazmadım der çıkar.

Bu kadar kontrolsüz olma lüksünüz yok. Hepimize atar gider yapıyorsunuz. Buradaki üyelerin hepsini toplayın, bir kişi bile sizin evinize çocuk göndermez. Bu size bir şey ifade etmiyor mu, herkes yanlış bir siz mi doğrusunuz? Göndermesin çok meraklı değilim diyorsunuz, nerede görüşsünler?

2 yaşında bebeğiniz varken hapse girme ihtimaliniz var ve hala o kadın niye ceza almıyor o da hakaret etti diyorsunuz. Onun hagb si yok, ondan olabilir mi? Ayrıca mesajlar sizin adınıza kayıtlı telefona gelmemiş. Oğlundan eşinize gelmiş ve o da silmiş. Yani mahkemede delil olabilmesi için eşinizin onayı lazım. İstemezse vermez telefonunu, mesaj gelmedi bana der. Çünkü o tarafta da bir çocuğu var. Oğlu etkilensin dava mahkeme süreci yaşansın istemeyebilir. Sonuçta mesajlar eski eşin telefonundan yazılmamış. Kadın haberim yok ben yazmadım der çıkar.

Bu kadar kontrolsüz olma lüksünüz yok. Hepimize atar gider yapıyorsunuz. Buradaki üyelerin hepsini toplayın, bir kişi bile sizin evinize çocuk göndermez. Bu size bir şey ifade etmiyor mu, herkes yanlış bir siz mi doğrusunuz? Göndermesin çok meraklı değilim diyorsunuz, nerede görüşsünler?
O hakaret küfür mesajlarını ben eşimin telefonundan yazdım. Yalanlamak bu kadar kolaysa madem bende yalanlarım? Oğlu etkilenmesin diye inkar edecek öyle mi? Tamam etsin bakalım bidaha kızının yüzünü göremez o zaman eğer benim arkamda durmayacaksa defolsun gitsin

Zorla mı? Zorla almaya gittim diye bi cümle görebiliyor musun? Eşim benden rica etti çocuğu sen al bankamatikten para çekşcem dedi bankada onların evinin yanında ben çocuğu alıp arabaya geçecektim zaten. Ya yorum yapmak için yorum yapmayın Allah aşkına
Siz ikiniz saç başa girin diye seni göndermediyse kocan ben de bir şey bilmiyorum :KK45:

O hakaret küfür mesajlarını ben eşimin telefonundan yazdım. Yalanlamak bu kadar kolaysa madem bende yalanlarım? Oğlu etkilenmesin diye inkar edecek öyle mi? Tamam etsin bakalım bidaha kızının yüzünü göremez o zaman eğer benim arkamda durmayacaksa defolsun gitsin
Ben senin yerinde olsam eşim yazmış bana iftira atıyor derim

O senden şikayetçi olup ceza aldırırken acımamış

Hahahah kmse benim evime çocuk göndermezmiş lafa bak ben milletin çocuğunu me yapayım yetiştirme yurdu değil benim evim defolun gidin bi ya

Siz ikiniz saç başa girin diye seni göndermediyse kocan ben de bir şey bilmiyorum :KK45:
Yok aksine kendisi bile o kadından kaçıyor muhatap olmuyor Benmde olmanı asla istemiyor hatta bana çok kızdı

Yok aksine kendisi bile o kadından kaçıyor muhatap olmuyor Benmde olmanı asla istemiyor hatta bana çok kızdı
Yahu sen saf falan mısın?
Bir gün önce hakaret küfür geçmiş aranızda neden seni bile isteye kadınla yüz yüze getiriyor? Aman boşver bankamatiği sen otur arabada deseydi?

Yahu sen saf falan mısın?
Bir gün önce hakaret küfür geçmiş aranızda neden seni bile isteye kadınla yüz yüze getiriyor? Aman boşver bankamatiği sen otur arabada deseydi?
Çocuk soğukta beklemesin sen al arabaya geç dedi mesaj artığımda da en çok kızan eşimdi niye muhattap oluyosun diye öyle bi amaçla göndermediğine eminim tanıyorum çünkü

İçeriye don göndeririz merak etme sen bu kafayla çok yatarsın daha
Hiç zahmet etme kanka don almaya çok meraklıysan kendine al kokusmuş donunla kocanı başkasına kaptırıp sonra millete havlama orda burda fkfkfk

Tamam sen eski kocanın yeni karısnı görme. Eski eşler bi uzak dursun konumdan ya ben ne soruyorum

tamam yılın annesi fkfkf

Yılın annesi olma iddiam yok ama fikirlerimi savunma hakkım var. Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin kalmadı herhalde laf sokmaya başlamışsın.

Benim sorduğum soruya cevap haricinde 100 tane yorum geldi ama cevap yok Sdece eleştirme kaynanası çıt dese ortalığı yıkan çingenler bana burda medeni taklidi yapıyo yemezler canım

İçerden kart at bize ben evimden el sallicam sana 💋
Ne kartı iyi biliyorsun bu işleri baksana çok yatmışsın demekki 😆 dedimya canım benim için bişey yapmana gerek yok belliki kocam seni bırakıp başkasıyla evlenmiş o yüzden hıncını orda burda çıkarıyorsun yazık sana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X